- 11 Mart 2013
- 33.719
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.110
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #42.861
Ya arkadaşım dedi ki doğumda 8 kg gidiyor zAten . Doktora gitmedim 3 hafta oldu haftaya gideceğim bebeğin kg 21. Haftada ben 3 kg almıştım oda 417 gramdı şimdi nasıl onu merak ediyorum aldığım kg önemli değil bari ona gitmiş olsunCanım zaten bebeğinin kilosu boyu normal degil mi?gayet düzenli g0zel besleniyosun.çok zayıfmışın ya insanlar göbeğini görünce çok konuşuyolar bence yoksa kilon çok normal. ebemiz saglık ocagındaki muz,kaşar,yeşil mercimek,balık vs çok tüketmiş doğuma 9 kilo almış 2 ayda normal kilomdaydım diyor bebişte gayet iri.
Sen nasılsın bebek nasılCanım zaten bebeğinin kilosu boyu normal degil mi?gayet düzenli g0zel besleniyosun.çok zayıfmışın ya insanlar göbeğini görünce çok konuşuyolar bence yoksa kilon çok normal. ebemiz saglık ocagındaki muz,kaşar,yeşil mercimek,balık vs çok tüketmiş doğuma 9 kilo almış 2 ayda normal kilomdaydım diyor bebişte gayet iri.
Hayırlı oldun.yatagını nasıl aldınızSelamm
Bugün bizmkilere geldim, bu gece burdayım..
Yemek yaptım babamla beraber yedik..
Eşim yarın gelecek buraya..
Nihayet bugün bebek dolab işini hallettik, önce carrefourdan almaya karar vermiştik.. sonra dışardan bir kaç mağazaya baktık eşimle, aynı fiyata daha güzel bir model beğenip aldık, pazar günü gelecek inşallah.
850 lira ödedi eşim..
Sağol alyaHayırlı oldun.yatagını nasıl aldınız
Benim fiziki kanamam yok ama kanama alanı görmüştü doktor ilaç vermişti şükür geçmiş.çok gaz oluyor.şükür çok rahat geçiyor bulantı,tiksinme,baş dönmesi vs hiç bişeyim yok.Halsizim sadece o da geçer tüm gün işte enerjim bitiyor.İkili teste gidicem 19unda.annelik evhamlılık süreci bence bebeğe alıyosundur bence kolu vs alıyor mesela onlara babannem kendine yemiş der karın tarafı bel ise bebişe gider der.ben hızlı nefes alıyodum gecen gittiğimde bu kız gebe koltuk altından nefes alıyor dedi kadında değişik tabirler varSen nasılsın bebek nasıl ❤
Güle güle kullanın.ilk çocuk mu senindeSağol alya
Yatağını almadık yeğenimin bambu beşiği vardı onu kullanacğz
Kanama alanının bitmesine sevindim benim 12-15 haftalar arası lekelenmem olmuştu ama kanama alanım filan yoktu lekenin nereden geldiği belirsizdiBenim fiziki kanamam yok ama kanama alanı görmüştü doktor ilaç vermişti şükür geçmiş.çok gaz oluyor.şükür çok rahat geçiyor bulantı,tiksinme,baş dönmesi vs hiç bişeyim yok.Halsizim sadece o da geçer tüm gün işte enerjim bitiyor.İkili teste gidicem 19unda.annelik evhamlılık süreci bence bebeğe alıyosundur bence kolu vs alıyor mesela onlara babannem kendine yemiş der karın tarafı bel ise bebişe gider der.ben hızlı nefes alıyodum gecen gittiğimde bu kız gebe koltuk altından nefes alıyor dedi kadında değişik tabirler var
Siz askeriyenin kuaförlerine gidiyorsanız uygun olabilir. Ben 10tl ye hiç kaş aldırmadım. 15 tl ye nasıl saç kesiliyor bilmem. ŞanslısınızYani cok pahali.
Ne tarifesi uyguluyormus
Banada fiziki bişey yoksa sıkıntısız bir yerde demişti.agır iş yapma dinlen dedi ben abarttım eşime süpürge yapma egilme kalkma vs dedi dedim yaptırmıyor hiç bişey akşı gidiyor şimdiKanama alanının bitmesine sevindim benim 12-15 haftalar arası lekelenmem olmuştu ama kanama alanım filan yoktu lekenin nereden geldiği belirsizdisonra geçti zAten geçen ay yine ilaç verdi doktor rahimde damarlanma gördü korkudan ilaç verdi bende evhamlıyım korumak istedi galiba . Haftaya bırakacağım inşallah ilacı günde 1 tane içiyorum zAten
Burda 50tl altı sac kesmiyolar.kaşlarımı kendim alıyorum zaten 10tl falan amaSiz askeriyenin kuaförlerine gidiyorsanız uygun olabilir. Ben 10tl ye hiç kaş aldırmadım. 15 tl ye nasıl saç kesiliyor bilmem. Şanslısınız
TeşekkürlerGüle güle kullanın.ilk çocuk mu seninde
Evet 3 hafta önce oldu ondan önceki kontrolde damarlanma var geçmiş kanamandan kalmış olabilir demişti . Sonra ayrıntılı da da Damarlanma konuşuldu ben ağladımBanada fiziki bişey yoksa sıkıntısız bir yerde demişti.agır iş yapma dinlen dedi ben abarttım eşime süpürge yapma egilme kalkma vs dedi dedim yaptırmıyor hiç bişey akşı gidiyor şimdigecen gün kuzenimde de oldu kanama biley bulunamadı sonra rahim genişlemesi dedi.doktora gidince nasıl rahatlıyorum.bıraktırır sanada büyük ihtimal doktorlar tedbir amaçlı veriyorlar.ayrıntılı testin oldu mu senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?