- 27 Şubat 2016
- 5.403
- 12.174
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #43.201
2 yas ergenlik gibiymiş kolay gelsin annesi sana geçicek bu asabi halleride inşYemek yendi oğlan uyutuldu cay demlendi bir oh dedim sonunda.
Bu iki yas sendromu ne bicim birseymis arkadaslar, son 10 gundur herseye aglama, bagirma , asla söz dinlememe , yapma dedigim.seyi inadına yapma gibi huylar edindi oglum.
Resmen uyku saati gelsin diye dakika sayiyorum allah affetsin :)
2 yas ergenlik gibiymiş kolay gelsin annesi sana geçicek bu asabi halleride inş
Aldım bakalım bebişin ilk ürünlerini liste yapıp almaya başlıyalım artık neler önerirsiniz deneyimli anneler ne almalı ne kadar almalı
Aldım bakalım bebişin ilk ürünlerini liste yapıp almaya başlıyalım artık neler önerirsiniz deneyimli anneler ne almalı ne kadar almalı
Arkadas guzel yazmis. Eklemeler yapayim.Hastane çıkışı ( bir adet yeterli,hemen kuculuyor)
Bol miktarda en az 10-12takım 0-3 ay kıyafet ( alt üst takım,tulum,çıtçıtlı badi ,ikiser tane eldiven sapka)
Müslin bez ( cok ise yarıyor her konuda )
Doğacağı mevsime göre kalınlıkta battaniye,bir adet bebek yorganı
Agız mendili bol miktarda ( ortalama 10 adet )
Carsaf takımı en az 3 adet ( ilk zamanlar bez taşırma cok oluyor )
2 adet banyo havlusu
Ateşölçer
Her ihtimale karsi kaliteli gaz yapmayan bir adet biberon ( hastane cantasina konmali umarim kullanmaya gerek kalmaz )
Emzik ( kullanmaması daha sağlıklı,ben hic alıştırmadım,ama ihtiyaç olabilir diye almıştım)
Tırnak makası
Kendi odasında uyucaksa bebek telsizi cok ise yariyor
Bebe şampuanı,bebe vücut yağı,pişik kremi ( bebe yağı ile masaj cok rahatlatiyor bebeleri ) bu tip urunler icin instagramda muhendisinoglu sayfasini oneriyorum, ürün icerigi inceliyor en katkısız olanları söylüyor
Park yatak ( ben cok memnun kaldım)
Park yatağın icine uygun ( yarı sert) yatak
Reflü yatağı vb seylere bebek doğduktan sonra ihtiyaca göre karar vermek en iyisi. Ben hamileyken aldım oglumun reflü sorunu olmadı ve hic kullanmadık
Aklıma gelen en gerekliler bunlar, daha gelirse eklerim:) umarım işinize yarar
Cokkk gec. Ikili egitimi hic sevmiyorum. Simdi neyse de kişın millet uyku modunu geciyordu biz okuldan yeni cikiyorduk.Günaydın herkese
IKı haftadır okul ıhtıyaclarından yıldım .
Defter konusmustuk ben maalesef nerden bulduysam aldım suanda. Aksam cok gec cıkıyor oglum. Ikılı egıtım oglen 14 de ders baslıyor aksam 19.40 da cıkıyor. Bugunden ıtıbaren 5 dk erkene cektıler gırıs ve cıkısları anca.
Neyse tediden 5 lıraya, kırtasıyeden tellı 72 sayfa defterlerı 8 lıraya fılan aldım.
Sımdı sozluk atlas fılanda lazım.
Ayrıca ıng kıtaplar ıcın dun 350 lıra gonderdım okula .
Noldugu bellı olmayan bır donem yıne
Bızım yıne 48 kısı canım ya. Neyse valla alısmaya calısıyoruz sıkayet ettıkce sınırım tepeme cıkıyor valla.Cokkk gec. Ikili egitimi hic sevmiyorum. Simdi neyse de kişın millet uyku modunu geciyordu biz okuldan yeni cikiyorduk.
Tek dönem olunca da siniflar 45-50 kisi oluyor.
Tefalde karar kilicaz galibaPhilips kullanıyorum Kazanlı ama tefal daha güzel
Ingilizce canim.Bızım yıne 48 kısı canım ya. Neyse valla alısmaya calısıyoruz sıkayet ettıkce sınırım tepeme cıkıyor valla.
Buarada sen ne ogretmenıydın canım?
Sızın okul da da su yabancı dıl agırlık sınıfları var mı canım?Ingilizce canim.
Bizimkiler de tek dönem ama 40 kisi siniflar
Okul saatleri çok kötüymüş ya çocuk eve gelecek yemek yiyecek akşam 21:00 olur zAten en erken . Ne ödev yapılır ne birşey allah yardımcınız olsunBızım yıne 48 kısı canım ya. Neyse valla alısmaya calısıyoruz sıkayet ettıkce sınırım tepeme cıkıyor valla.
Buarada sen ne ogretmenıydın canım?
Meslek lisesi canim. Yok oyle siniflarSızın okul da da su yabancı dıl agırlık sınıfları var mı canım?
benım oglan onu kazandı ama bazı dersler yok bılemıyorum ıyı mı oldu kotu mu oldu.
Ing haftada 15 saat, mat, fen,sosyal,turkce ve dın var . Bırde 2 saat beden
He he anladım canım senın ısın da zor vallaMeslek lisesi canim. Yok oyle siniflar
Aynen yavrum. Iste yardımsız yapabıleceklerı sabah bıraktırıyorum ama ben evde yokum sonuc olarak. O yuzden destek alabıleceklerı aksam yaptırmaya calısıyoruz .Butun evde kı duzende kaydı tabı bu durumdaOkul saatleri çok kötüymüş ya çocuk eve gelecek yemek yiyecek akşam 21:00 olur zAten en erken . Ne ödev yapılır ne birşey allah yardımcınız olsun
O saatten sonra verimli olamaz ki zAten ya insanın uykusu gelir zAten yemeği yedi mi gitti enerji gidiyor yemek saati de çok geç kalmış oluyor üzüldüm tühhgAynen yavrum. Iste yardımsız yapabıleceklerı sabah bıraktırıyorum ama ben evde yokum sonuc olarak. O yuzden destek alabıleceklerı aksam yaptırmaya calısıyoruz .Butun evde kı duzende kaydı tabı bu durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?