- 25 Nisan 2018
- 1.442
- 5.021
- 158
- 39
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #49.341
Evet bu gelecek kaygisi bende de az cok var ama bazen de biz nasil okuduysak onlar da okur meslek sahibi olurlar diye dusunuyorum ama tabi her sey simdi daha zor.Ben de olsam dönmem canım çocuklarımızı geleceği için daha iyi bence
Hayirli olsun, saglicakla gelsinGünaydın oğluşum geliyor 5cm açılmam varmış yatışım yapıldı
Dogum gunun kutlu olsun, nice guzel senelere..AA yatmışsınız kolay geçer inşallah doğumun canım bugün doğarsa oğluşun doğumgünüdaş oluyoruzzzz
Bugün benim doğum günüm kızlar ay yaşlandım iyice
3.bebegim olursa doğumuma senin girmeni isterimtuce_tuce
Maşallah süper bir pozitif enerji kaynagisin
gece yemek mi yiyorsunuz pure ben akşamı bile korkarak yı yorum hem kilo almamak için hemde güzel uyku içinBuzluktan patlıcan çıkardım.konserve domates açtım.
İmambayıldı yaptım.yanina salata ayran.
Ohh misss gibi oldu.
Gece acikirsak eşim tavuk snitzel yaparım dedi.
Yaaaa canım o. Gece yemeleri bende. De var gemde saat 1...2...3 farketmiyorgece yemek mi yiyorsunuz pure ben akşamı bile korkarak yı yorum hem kilo almamak için hemde güzel uyku için
canım sen güzel kilo vermiştin geri almıyor musunYaaaa canım o. Gece yemeleri bende. De var gemde saat 1...2...3 farketmiyor
gece yemek mi yiyorsunuz pure ben akşamı bile korkarak yı yorum hem kilo almamak için hemde güzel uyku için
Nasıl yaptın yumurtası mi fazla oldu acabaSlm herkese
Benim profiterol hamuru çok civik oldu bir mantık hatası yaptım galiba ben
Mıkserle mi çırptın canimSlm herkese
Benim profiterol hamuru çok civik oldu bir mantık hatası yaptım galiba ben
Aldım canım yaaaaaa 58 kiloya inmiştim ne güzel liamda 71 olmuşumcanım sen güzel kilo vermiştin geri almıyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?