- 7 Ağustos 2019
- 626
- 783
- 33
- 31
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #50.821
Allah razı olsun canim düşünmenin bile yeter
Hoşgeldiniz iyiki geldiniz mekanı cennet olsun eşinizin ne diyeceğimi bilemedim bu konuda çok hassasım kusura bakmayın çünkü eşim askerVatan Sağolsun Rabbim sizden razi olsun
Basiniz sağolsun sizin ve oğlunuzun ayağına taş degmesin ömrünüz uzun sağlıklı olsun.Tabi 24 yasindayim evliyim 11 aylik oglum var suan çalışıyorum bebegim den dolayi eşim şehit olduktan sonra tek başıma oglumu buyutmeye çalışıyorum.
Rabbim esinizi size bagislasinAllah razı olsun canim düşünmenin bile yeter
Hoşgeldiniz iyiki geldiniz mekanı cennet olsun eşinizin ne diyeceğimi bilemedim bu konuda çok hassasım kusura bakmayın çünkü eşim asker
Tabi 24 yasindayim evliyim 11 aylik oglum var suan çalışıyorum bebegim den dolayi eşim şehit olduktan sonra tek başıma oglumu buyutmeye çalışıyorum.
Ohhhh bol keyifler canımBugün sıfır harcama ile kapadım çok şükür. temizliğimi bitirdim yemeğim hazırdı zaten. Oğlan uyudu çay içiyorum şimdi.
Bugünümüze şükürler olsun
Ohhhh bol keyifler canım
Sen oğlunu kaçta yatırıyorsun canım sabah kaçta kalkıyor
İyi uykuları olsun canıöCanım normalde sabah 8 gibi uyanıyor öğlen 1-1,5 saat uyuyor. Akşam da 9-9buçuk gibi uyuyor.
Bugün öğle uykusuna direndi uyumadı o yüzden akşam daha erken uyudu :)
son zamanlarda haftanın birkaç günü öğlen uykusunu reddediyor sanırım bırakmak istiyor yavaş yavaş
İyi uykuları olsun canıö❤❤❤
Ama daha küçük yaaa keşke -bir sene daha gündüz uykusuna devam etse
Aynen canım çok haklısın 2 yaş sendromu olabilirSağol canımEvet daha erken 3 yaşına kadar uyuması lazım. Son bir aydır böyle yapmaya başladı bende çok zorlamak istemiyorum uykuyu kötü birşey gibi algılamasın diye. Bakalım ne olucak :)
Herşeyi çok zor bence büyük sorumlulukBebek buyutmekte yemesi icmesi bi uana en zoru uyku duzeni bana mi oyle geliyor uyku zorr.
Aynen canım uyku çok zor uyumayan bebek gün içinde çok huysuz oluyor hem annenin psikolojisi hem de bebeğin sağlıklı büyümesi için uyku şartBebek buyutmekte yemesi icmesi bi uana en zoru uyku duzeni bana mi oyle geliyor uyku zorr.
Bebek buyutmekte yemesi icmesi bi uana en zoru uyku duzeni bana mi oyle geliyor uyku zorr.
İnşallah hayırlı olur hiç keyfim yok misafirlerim yolda onlar gelene kadar normale dönerim umarımÜzülme lütfen herşeyde bir hayır vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?