- 7 Ağustos 2019
- 626
- 783
- 33
- 31
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #50.841
Kac aylik?Herşeyi zor, büyüdükçe bazı şeyler kolaylaşıyor ama başka zorluklar çıkıyor. Yani hiç bitmiyor
En zor durumlardan biri de uyku tabi ki. Benim oğlum hala geceleri en az 3 kez uyanıyor mama için. Kesmeye çalışıyorum ama şuan hazır değil kıyamet kopuyor mama yapmayınca. Yakın zamanda tekrar deneyeceğim.
Oğlum doğduğundan beri kesintisiz en çok uyuduğum 5 saat falandır
Tüh ya misafir olmasaydı biraz toparlardın. Ben üzüldüğüm zaman hiç elim kolum kalkmazİnşallah hayırlı olur hiç keyfim yok misafirlerim yolda onlar gelene kadar normale dönerim umarım
Eşim sağolsun destek veriyor tayinimiz çıkarsa gideriz sıkma canını belki iyi biyer olur diyor ama pek umudum yokTüh ya misafir olmasaydı biraz toparlardın. Ben üzüldüğüm zaman hiç elim kolum kalkmaz
Kac aylik?
Canım hiç üzülme yeni yer yeni insanlar yeni bir başlangıç benceEşim sağolsun destek veriyor tayinimiz çıkarsa gideriz sıkma canını belki iyi biyer olur diyor ama pek umudum yok
İnşallah çok sağolunCanım hiç üzülme yeni yer yeni insanlar yeni bir başlangıç bence
Allah razı olsun canim
Gece de 3 defa mama çok fazlaymış canım sindirimi de zor olur aslında,,,, ben sabaha karşı bir kere süt veriyorum yetiyor,,,, hatta bi kaç aya kalmaz onu da bırakmayı düşünüyorum,,,, önce 2 ye düşürsen sonra bire olmaz mı2 yaşında :) çoktan bırakması lazımdı gece beslenmesini tamamen alışkanlıktan dolayı devam ediyor. Bir an önce bırakmamız lazım ki kesintisiz uyusun geceleri
ayrıca senin bebek daha çok küçükmüş canım, uyku düzeninin tam oturmaması çok normal. 8.aydan sonra düzene girmişti benim oğlumunki.
Biliyorum zor ama az daha sabır düzelecek :)
aramıza hoşgeldiniz.Ayrıca başınız sağolsun eşiniz için çok çok üzüldüm Allah yerini yurdunu cennet etsin
Rabbim size ve ailesine sabırlar versin dayanma gücü versin insallahRabbim esinizi size bagislasin
Evet daha yolun basindayiz bazen hep boyle gitcekmisiz gobo me geliyr neyse umutsuz olmayayim
İnşallah canım sadece sabır lazımEvet çok fazla, miktarını azaltarak ilerlicez bir şekilde. Çok defa denedim ama inat edip uyumadı mama yapana kadar pes ettim. Biraz da benim hatam gece uykuya yenik düşüyorumKmsl Hnd
BaşınSağolsun rabbim sana güç kuvvet versin oğlunla güzel günler sizin olsunAllah razı olsun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?