- 7 Kasım 2017
- 16.743
- 40.977
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #50.861
Ayy bugün ilk defa 3saat uyuyamadım .tam yatırıyorum uyanıyor gülüyor.2 saat olmus uyutma cabamiz ancak uyudu bazen boyle inatlari tutuyrneyse saglikli olsunlarda hepinize hayirli geceler diliyorum
Bizimkinin de uykusu var gozleri ovusturuyr bibyandan gulmek istiyr bi miziklaniyr sallamaya alistrmiym diyrm en son saladim onada yok dedi emerken uyuduAyy bugün ilk defa 3saat uyuyamadım .tam yatırıyorum uyanıyor gülüyor.
Yorgunluktan mahvoldum. Daha yeni kendime gelebildim.emzirmeye kalktim
Püre bebeğini gece kendin mi kaldırıyorsun,Düzeldi. Güzel uyuyor.
Canım 3saate 1seklinde kuruyorum saati. Bazen kendisi alarma 5dk filan kala uyanıyor.bazen ben uyandiriyorum.Püre bebeğini gece kendin mi kaldırıyorsun,
Kendisinin mi uyanmasını bekliyorsun..
Ben ne zaman kalksa o zamn emziriyorum,
Bir kere kendim kaldırdım, sabaha kadar doğru dürüst uyuyamadı. Birde bebeğin kaç aylık oldu, benimki üç buçuk aylık..
Hakkım helal hoş olsun olurmu öyle şey vatan için bir ölür bin dirilirizRabbim size ve ailesine sabırlar versin dayanma gücü versin insallahBize hakkınızı helal edin
Ben alarım kurmuyorum ne zamn uyansa o zamn emziriyorum. Gündüzleri fazla uyumuyor, annem o yüzden geceleri uyusun diyor. Ne zamn acıkırsa uyanır diyor. Bazen 5/6 saati buluyor uyuması, bende mi kaldırsam diyorum.. bir kaç defa uyandırdım, bu sefer de uyumuyorCanım 3saate 1seklinde kuruyorum saati. Bazen kendisi alarma 5dk filan kala uyanıyor.bazen ben uyandiriyorum.
Bazen uyandirmadigimda kesintisiz 6saat uyuyor
Özelinde soracaktım ama kapalı. Galiba senin bebiste düşük 3kgin altında doğmuştu. 3aylikken boyu kilosu kactiBen alarım kurmuyorum ne zamn uyansa o zamn emziriyorum. Gündüzleri fazla uyumuyor, annem o yüzden geceleri uyusun diyor. Ne zamn acıkırsa uyanır diyor. Bazen 5/6 saati buluyor uyuması, bende mi kaldırsam diyorum.. bir kaç defa uyandırdım, bu sefer de uyumuyoruyku düzeni bozuluyor..
23 ocakta 4 aylık olucak, bakalım ne kadar almış olucak, ona göre düzenleyeceğim.. zira gece içtiği süt en çok kilo yapıyormuş
Özelden yazdım canım:)Özelinde soracaktım ama kapalı. Galiba senin bebiste düşük 3kgin altında doğmuştu. 3aylikken boyu kilosu kacti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?