Bugün ne aldin kaç tl harcadin

2 saat olmus uyutma cabamiz ancak uyudu bazen boyle inatlari tutuyr neyse saglikli olsunlarda hepinize hayirli geceler diliyorum
Ayy bugün ilk defa 3saat uyuyamadım .tam yatırıyorum uyanıyor gülüyor.
Yorgunluktan mahvoldum. Daha yeni kendime gelebildim.emzirmeye kalktim

Ayy bugün ilk defa 3saat uyuyamadım .tam yatırıyorum uyanıyor gülüyor.
Yorgunluktan mahvoldum. Daha yeni kendime gelebildim.emzirmeye kalktim
Bizimkinin de uykusu var gozleri ovusturuyr bibyandan gulmek istiyr bi miziklaniyr sallamaya alistrmiym diyrm en son saladim onada yok dedi emerken uyudu

Düzeldi. Güzel uyuyor.
Püre bebeğini gece kendin mi kaldırıyorsun,
Kendisinin mi uyanmasını bekliyorsun..
Ben ne zaman kalksa o zamn emziriyorum,
Bir kere kendim kaldırdım, sabaha kadar doğru dürüst uyuyamadı. Birde bebeğin kaç aylık oldu, benimki üç buçuk aylık..

Canım 3saate 1seklinde kuruyorum saati. Bazen kendisi alarma 5dk filan kala uyanıyor.bazen ben uyandiriyorum.
Bazen uyandirmadigimda kesintisiz 6saat uyuyor

Herkese günaydın. Güzel,sakin ve harcamasız bir gün olsun hepimiz için Ben dünü 0 harcamayla kapamak istiyordum ama akbilimin aylık dolum zamanı gelmiş. 40 TL ona verdim. Eve gittiğimde normalde yeşil mercimek yemeği ve bulgur pilavı yapacaktım ama eşim normalden erken gelince uğraşmayayım dedim. Çorba ve soslu makarnayla geçiştirdim. Bugün de onları yeriz yeşil mercimek hafta sonuna kısmet. Bugünü harcamasız kapamayı düşünüyorum.

Canım 3saate 1seklinde kuruyorum saati. Bazen kendisi alarma 5dk filan kala uyanıyor.bazen ben uyandiriyorum.
Bazen uyandirmadigimda kesintisiz 6saat uyuyor
Ben alarım kurmuyorum ne zamn uyansa o zamn emziriyorum. Gündüzleri fazla uyumuyor, annem o yüzden geceleri uyusun diyor. Ne zamn acıkırsa uyanır diyor. Bazen 5/6 saati buluyor uyuması, bende mi kaldırsam diyorum.. bir kaç defa uyandırdım, bu sefer de uyumuyor uyku düzeni bozuluyor..
23 ocakta 4 aylık olucak, bakalım ne kadar almış olucak, ona göre düzenleyeceğim.. zira gece içtiği süt en çok kilo yapıyormuş

Özelinde soracaktım ama kapalı. Galiba senin bebiste düşük 3kgin altında doğmuştu. 3aylikken boyu kilosu kacti

Selam kızlar
S SevdaLea başınız sagolsun allah sabır versin
Size ve oglunuzuna uzun ömürler versin
Dün harcamasız bir gün oldu
Darısı bugününde başına
tuce_tuce oglunla dedesinin arası nasıl
Dedelige alıştı mı

Günaydın kızlar gerçi öğlen oldu ama ancak yazabiliyorum

kahvaltı yaptık oğlumla, eşim erken gitti işe
Ortalık toplanacak yataklar toplanacak beni bekliyor hiç halim yok niyeyse.
Akşama pırasa kavurması ve köfte yapacağım

eşim gelirken soğan alacak başka bir harcama olmaz

bu ay bitmeden 1 gram fiziki almak istiyorum biraz daha düşmesini beklicem, 2 gram zaten bankada birikiyor. 3 gr la kapatırım bu ayı inşallah

Gunaydin hanimlar gece bende nobetteydim. Oglum ve kizim ayni anda uyandilar saat 03:30 tu uyandiklarinda 7 ye dogru anca uyudular. Gozlerim kan canagi gibi olmus. Bir kac gun once kv ye geldik esimle kv tarafi bebegi gormeye gelenleri burda agirlamak istedim isin gercegi evde tek basima iki bebekle agirlamak zorlayacakti beni. Birde eve gecseydim kv kp gelip bizde kalma ihtimali cok yuksekti onlar gelip kalacagina en iyisi ben gideyim dedim. Annem ve babam dun bana dogum hediyesi olarak bir set hediye ettiler. Cok begendim seti 22 ayar kolye bileklik ve kupeler. Kv kp de bir tam altin takacaklarmis. Bebegi gormeye gelenlerin taktiklarini ayirip zarari fazla olmayan bir altin isine cevirmeyi dusunuyorum. Kizim icin saklarim. Bende ogluma takilanlari ev aldigimizda bozdurmustum. Bunun icin kendimi kotu hissetmiyorum cunku zaten cocuklarimiz icin her turlu imkani sunmaya calisacagiz. Kismetse bu sene cocuklar icin bir altin hesabi acip azar azar biriktirecegiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…