Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bu arada kisaca kendimden bahsedeyim
26 yasindayim 2.5 yillik evliyim onumizdeki zamanlarda birikim yapip ev almak istiyoruz
Haziranda calismaya baslayacgm ama kenarda param var altin almak isityrm
Sizlere sorum altin alip evdemi sakliyrsunz
Ev kapisi tahta ev sahibi degistirmiyr evde ki ufak altinlari bile bozup bankaya yatirym diyrm sizce?

Bu arada kisaca kendimden bahsedeyim
26 yasindayim 2.5 yillik evliyim onumizdeki zamanlarda birikim yapip ev almak istiyoruz
Haziranda calismaya baslayacgm ama kenarda param var altin almak isityrm
Sizlere sorum altin alip evdemi sakliyrsunz
Ev kapisi tahta ev sahibi degistirmiyr evde ki ufak altinlari bile bozup bankaya yatirym diyrm sizce?
Evde saklayanlar da var banka hesabı kullananlar da var.
En güvenli değilse tabii ki bankaya yatırman daha uygun olur.
Sürekli evde olsan çalışmıyor olsan neyse de
Evden gidince ev boş kalınca sıkıntı olabilir.
Hırsızlık çoğaldı zaten

Faturalar bizede dert elektrik çok geliyo bana doğalgaz çok açmadık bizim ev güney cephe 15 günden fazla açtık bu ay sanırım 136 gelmiş çok yüksekte acmiyirum sıcak oluyo hemen ev bugün açtı hava güneş içerde ısıttı evi elektrik 140 geldi disari ciktik oglusla sigara esime süt un küçük meyve suyu yarim kg sogan 28 tuttu bide sonradan 25 tl üstüne familla tuvalet kagidi 7 tlydi onu aldim 35 harcadim yemegim yok hamur mayaliycam salata peynir zeytin çayla kahvalti gibi yeriz bayadir hamur yapmiyirum ozledik😁😁

Bende kistim dogalgazi. Çok sıcak oluyor 27derece.
Kızıma çıtçıtlınin üzerinden yelek giydirdim şuan 24.2 derece içerisi.
Zaten 3ayi geçti kritik dönemini atlattı.
pure tek citcitli giydirmedim ben hic kışın üzerine ince bir penye bluz giydiriyorum hep bizim evde sıcak ama onlar bebek dikkat et canim

buzluktan içli köfte çıkarıp haslşlayacağım akşama. Yanına salata.

Yarın köylü pazarı kuruluyor eşim bir koli yumurta alır oradan.
Balıkçılar o civarda .balık da alacak .
İki günlük menü belirlenmiş oldu🙂

Doğalgaz 584lira elektirik 188 lira gelmiş.

O kadar fazla ki asla bu tutarda elektirik kullanmadım. Akşamları lamba bile açmıyorum oğlan uyuduktan sonra. Fırın ayda 2 kez ancak açıyorumdur çünkü eşim genelde akşam yemeği için evde olmuyor. Bunun dışında klasik beyaz eşyalar senelerdir aynı kullandıklarım. Çok fazla faturalar.

evin kombisi çok eski bir demirdöküm modeli muhtemelen bu yüzden çok fazla yakıyor

ev sahibini arayıp söyleyeceğim yeni kombi taktırmalı yada biz taktıralım kiradan düşelim. Bu şartlar altında birdahaki kışa kalamayız bu evde, gelen kimse de bir kıştan fazla kalmaz bu faturalara diyeceğim

resmen içime oturdu faturalar ya. Gerçekten o kadar kullansam gam yemicem. Kullanmadığım bir enerjinin parasını ödeyeceğim resmen

Doğalgaz 584lira elektirik 188 lira gelmiş.

O kadar fazla ki asla bu tutarda elektirik kullanmadım. Akşamları lamba bile açmıyorum oğlan uyuduktan sonra. Fırın ayda 2 kez ancak açıyorumdur çünkü eşim genelde akşam yemeği için evde olmuyor. Bunun dışında klasik beyaz eşyalar senelerdir aynı kullandıklarım. Çok fazla faturalar.

evin kombisi çok eski bir demirdöküm modeli muhtemelen bu yüzden çok fazla yakıyor

ev sahibini arayıp söyleyeceğim yeni kombi taktırmalı yada biz taktıralım kiradan düşelim. Bu şartlar altında birdahaki kışa kalamayız bu evde, gelen kimse de bir kıştan fazla kalmaz bu faturalara diyeceğim

resmen içime oturdu faturalar ya. Gerçekten o kadar kullansam gam yemicem. Kullanmadığım bir enerjinin parasını ödeyeceğim resmen
Kesinlikle degistirmeli.
Gerekçende haklısın çünkü.
Kiradan düşsün.
Bazı Ev sahipleri nasılsa kiraya veriyoruz diyerek eve hiçbir ekstra yaptırmıyorlar.
Tamir yaptırmıyorlar.
Çok saçma

Back
X