- 7 Ağustos 2019
- 626
- 783
- 33
- 31
- Konu Sahibi pure hazel
- #50.881
Ebeye sordum genelde 3 saatte bi gece kalkiyr bazen kalkmiyr uyandirayim mi dedim. Aciksa uyanir elleme dedi dun gece zor uyudu kaldirmadim
pure hazel

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evde saklayanlar da var banka hesabı kullananlar da var.Bu arada kisaca kendimden bahsedeyim
26 yasindayim 2.5 yillik evliyim onumizdeki zamanlarda birikim yapip ev almak istiyoruz
Haziranda calismaya baslayacgm ama kenarda param var altin almak isityrm
Sizlere sorum altin alip evdemi sakliyrsunz
Ev kapisi tahta ev sahibi degistirmiyr evde ki ufak altinlari bile bozup bankaya yatirym diyrm sizce?
pure tek citcitli giydirmedim ben hic kışın üzerine ince bir penye bluz giydiriyorum hep bizim evde sıcak ama onlar bebek dikkat et canimBende kistim dogalgazi. Çok sıcak oluyor 27derece.
Kızıma çıtçıtlınin üzerinden yelek giydirdim şuan 24.2 derece içerisi.
Zaten 3ayi geçti kritik dönemini atlattı.
Kesinlikle degistirmeli.Doğalgaz 584lira elektirik 188 lira gelmiş.
O kadar fazla ki asla bu tutarda elektirik kullanmadım. Akşamları lamba bile açmıyorum oğlan uyuduktan sonra. Fırın ayda 2 kez ancak açıyorumdur çünkü eşim genelde akşam yemeği için evde olmuyor. Bunun dışında klasik beyaz eşyalar senelerdir aynı kullandıklarım. Çok fazla faturalar.
evin kombisi çok eski bir demirdöküm modeli muhtemelen bu yüzden çok fazla yakıyor
ev sahibini arayıp söyleyeceğim yeni kombi taktırmalı yada biz taktıralım kiradan düşelim. Bu şartlar altında birdahaki kışa kalamayız bu evde, gelen kimse de bir kıştan fazla kalmaz bu faturalara diyeceğim
resmen içime oturdu faturalar ya. Gerçekten o kadar kullansam gam yemicem. Kullanmadığım bir enerjinin parasını ödeyeceğim resmen
Allah razı olsun canimSelam kızlar
S SevdaLea başınız sagolsun allah sabır versin
Size ve oglunuzuna uzun ömürler versin
Dün harcamasız bir gün oldu
Darısı bugününde başına
@tuce_tuce oglunla dedesinin arası nasıl
Dedelige alıştı mı![]()