- Konu Sahibi pure hazel
-
- #50.921
Allah rahmet eylesin, sizlere de sabirlar kolayliklar diliyorum, sehit ve gazilerimizin bu vatan icin yaptiklarini asla odeyemeyiz, hepsine minnattarim.Tabi 24 yasindayim evliyim 11 aylik oglum var suan çalışıyorum bebegim den dolayi eşim şehit olduktan sonra tek başıma oglumu buyutmeye çalışıyorum.
Allah razı olsun canim bu vatan için bir ölürüz bir diriliriz elhamdullilahAllah rahmet eylesin, sizlere de sabirlar kolayliklar diliyorum, sehit ve gazilerimizin bu vatan icin yaptiklarini asla odeyemeyiz, hepsine minnattarim.
Okuyunca bana bile bir hüzün çöktüAnnemler yarın gidiyorlar kendimi kötü hissetmeye başladım gizli gizli odamda ağlıyorum . Sorun bebeğe bakmak ev işi yemek filan değil annemi babamı çok özlüyorum
Evet kesin çok ağlayacağım arkalarındanOkuyunca bana bile bir hüzün çöktü
Yarın senin için zor bir gün olacak allah yardımcın olsun veda etmek kolay degil
Geçmiş olsunHerkese günaydın ve mutlu hafta sonlari
Müthiş derecede grip oldum.Basim zonkluyor,burnum tıkalı iptal nefes alamıyorum,boğazım ve genzimin yanmasından hiç bahsetmiyimhapşırmaktan bebisimin nevri dondu birşey olacak diye korkuyorum.Doktorumu aradık ıhlamur,parol ağrı kesici ve naneli boğaz pastili kullanabilirsin sadece dedi.
Bugün eşim gündüz çalışıyor ve oğlumu kolejin bursluluk sınavına getirmem gerekiyor.Esim eksikleri alırız sinavdan çıkışta balık yeriz dedi ama nasıl olucak bu halde bilmiyorum.
Bugun Börek hazırlamam lazım yarın sabah kahvaltıya kayinvalidemlr gelicek.yarinda kahvaltı v.s fasli var inşallah bu grip bana engel olmaz
Iki makina çamaşır var yıkayıp kurutmaya atilacakeve de çorba yapmam lazım dışarda bile yesek enazindan çorba bulunsun evde.
Kısacası 2 gün bu hastalıkla ve zorunlu yoğun programla fenalardayim
Teşekkür ederimGeçmiş olsun canim.
Teşekkür ederimGeçmiş olsun
Geçmiş olsun
Dün akşam benim eşimde 2.5 kilo portakal almış 15 tl tutmuşEşim bi bardak mandalina suyu sıkmış getirdi içtim
Oglisin kahvaltısını yaptirmis.
Birazdan ikisi yumurta ve balık almaya çıkarlar..
Eşimin arkadaşı da gönderecek hatay'dan.Dün akşam benim eşimde 2.5 kilo portakal almış 15 tl tutmuşlimonla ikisini karışık sıktı 1litre cıktı.
Kayınvalidemler 1 file (8-10kg gelir) portakal 1filede de limon almışlar bizim icin mersinden yarın getirirler gelirken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?