Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ayın 15'inde küçükbaşkestireceğiz.
Annem gelince kelle paça yapar mutlaka işkembe yapar. Atmayacağım hiçbir şeyini orada kadınlar temizliyormus para karşılığında

Günaydın dün yiğenime sarı kuşak sipariş verdim 19 TL ona ödedim. Başka harcama yapmadım bugün kahvaltı yapıyoruz avm ye götürmez misafirlerimizi gezmeye yarın kısmet olursa köye gitcez

Eşimin arkadaşı da gönderecek hatay'dan.
Çok güzel sulu sulu.
Burada satılanlar hem çok pahalı hemde 1. Sınıf kalitede değil
Kesinlikle doğru,oradan gelenler çok tatlı oluyor.Yilbasindan önce de gelmisti çok iyi oldu sıkıp içtik yedik limonlar hala bitmedi.Esime alma annenler getirecek demiştim ama hastayım ilaç kullanamiyorum diye almış.10 tl ıhlamur,20 tl bogaz pastiline vermis dun sadece bunlar 45 tl tutmuş.

Canım tarhana sarımsak koyuyorum ve tavuk suyu çorba bana en iyi gelenler.geçen hafta senin gibiydim eczanede atom çayı var küp seklinde katkısız onu içebilirsin dedi doktorum ayva ve elma kabugu ile cay.tarçını fazla kullanma dedi ve tuzlu su burnu açıyor

Dikkat ettim de ilaçlar çok pahalanmış.
Üzerine muayene ücreti de eklenince bence sağlık hizmetleri hiç de ucuz değil.
Her zaman diyorum sağlıklı olalım gerisi önemli değil her şey hallolur

Ayın 15'inde küçükbaşkestireceğiz.
Annem gelince kelle paça yapar mutlaka işkembe yapar. Atmayacağım hiçbir şeyini orada kadınlar temizliyormus para karşılığında
Biz küçük baş tüketmiyoruz.Ama benimde annemler kardeşleriyle ortak büyük baş kestiriyor aynı kurban bayramı gibi.40-50 kg arasinda dusuyor kemikli ve kemiksiz ozaman zaten neredeyse 15 er kilo abimle ikimize veriyor bizi çok idare ediyor.Bi kac kilo da kurbandan oluyor pek kasaptan almiyoruz böylelikle.

Kızlar mama sandalyesi aldım civilimde çok indirimliydi 84tl ve ön tabyası çıkarılıyor büyüyüncede masa sandalye oluyor.yürütecinide almak istiyorum hoppalalı yütütecler var oyuncaklı birde oyun masası ilk yürüme aracı gibi olan yürüteçler var hangisi daha mantıklı.süt izninden sonra ücretsiz almak istiyorum masrafımız çok kalmasın istiyırum ne önerirsiniz

Kasaptan veya marketten alınana göre daha güvenilir ve bereketli oluyor bana göre.
yalnız küçükbaş daha sağlıklı yemeye çalışsanız daha iyi olur bence en azından antibiyotiği tutmuyormuş.

Mama sandalyesi almakla çok iyi etmişsin çok kullanışlı oluyor.
Ben yürüteç tarzi bir şey kullanmadım kendiliğinden yürüdü

Portakal
Muz
Elma
Salatalık
Elma aldım.40 TL harcandı.Harcamasız gün olmuyor yarın çıkmazsak yarın harcama olmaz.Nevresimleri yıkamaya attım çıktı bornozları havluları attım şimdi. Kurutmaya atacagım. Sonra koltuk örtüleri yıkanacak.Yemek var Bugun yeter yarın yaparım yemek.Canım istemiyor ama temizliği Bugun yapsam iyi olacak

Tünaydın sabah kahvaltı yaptık annemler gittiler ağladım çok eşim ordu evinden 100 lü fairy 2 paket süt 2 paket soda 500 gram tereyağı 117 TL ödedi . Elimizde 1 numara bez vardı arkadaş için fazla almıştık onlar da almadılar . Marketle samimiyiz söyledik 2 numara 90 lı kalmış ellerinde eşim üzerine 20 TL ekledi onu aldık karlı bir alışveriş oldu . Kv aradı annemin gittiğini duyunca şaşırdı neyse çok konuşmadım kapattım zaten ağlamıştım. Bugün gün vardı arkadaşlarım ısrar ettiler gel diye apartmanda zaten oraya ineceğim 1 saat açılayım . Eşim araba yıkamaya gitti . Akşama balık yiyeceğiz

Tarhanayı dün akşam içtik canm.Dun eşim uğramış hastaneye doktrorun yanına eşim grip oldu ne onerirsiniz getireyim mi hastaneye demiş.Yok sakin getirme salgın var daha kötü olmasın demiş doktor.
Ihlamur,portakal limon yesin,günde 1 kez parol ağrı kesici içsin,birde streples marka nanali boğaz pastilini önermiş.Baska bitki çaylarına falan sakin bulaşmasin demiş.Neyseki bugün burnum akmaya başladı da enazindan ordan biraz rahat ettim.

Geçmiş olsun enfeksiyona çok açık oluyoruz artık karı göremeden kış geçti inş bir an önce toparlarsın

Canm salı günü bime fary 90li tablet özel seri gelecekmiş sanırım 69 tl fiyatı.Bende ondan almak istiyorum ama hep platinum kullandım onu hiç kullanmadım nasıl ki acaba.

Geçmiş olsun enfeksiyona çok açık oluyoruz artık karı göremeden kış geçti inş bir an önce toparlarsın
Evet bu yıl çok kurak geçti .
Salgın çok fenaymış. Hem grip salgını hem uyuz salgını.
Zaten yediklerimiz hep antibiyotikli.
Vücut savunamıyor tabii ki hastalığı karşı kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…