Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Evet bu yıl çok kurak geçti .
Salgın çok fenaymış. Hem grip salgını hem uyuz salgını.
Zaten yediklerimiz hep antibiyotikli.
Vücut savunamıyor tabii ki hastalığı karşı kendini
Burda cay içip keyif yaptıgımız göl gibi bir yer vardı bildiğin çatlamış toprakları.devleri öldüreceklermiş dün içim çıktı aglamaktan insanoğlu ne insafsız

Burda cay içip keyif yaptıgımız göl gibi bir yer vardı bildiğin çatlamış toprakları.devleri öldüreceklermiş dün içim çıktı aglamaktan insanoğlu ne insafsız
O kadar kanguru o kadar koala ve diğer canlılar bitkiler öldü maalesef.
Koala nüfusunun yüzde otuzu bitmiş 😞

Tünaydın sabah kahvaltı yaptık annemler gittiler ağladım çok🥺 eşim ordu evinden 100 lü fairy 2 paket süt 2 paket soda 500 gram tereyağı 117 TL ödedi . Elimizde 1 numara bez vardı arkadaş için fazla almıştık onlar da almadılar . Marketle samimiyiz söyledik 2 numara 90 lı kalmış ellerinde eşim üzerine 20 TL ekledi onu aldık karlı bir alışveriş oldu . Kv aradı annemin gittiğini duyunca şaşırdı neyse çok konuşmadım kapattım zaten ağlamıştım. Bugün gün vardı arkadaşlarım ısrar ettiler gel diye apartmanda zaten oraya ineceğim 1 saat açılayım . Eşim araba yıkamaya gitti . Akşama balık yiyeceğiz
Allah kavuştursun insallah🙏Bende annemi çok özledim birde numara hastane işleri de çoktu hep aklım onda.Yari yıl tatilini bekliyoruz izin alıcaz eşimle 4 gün gidip gelecez inşallah.

Dikkat ettim de ilaçlar çok pahalanmış.
Üzerine muayene ücreti de eklenince bence sağlık hizmetleri hiç de ucuz değil.
Her zaman diyorum sağlıklı olalım gerisi önemli değil her şey hallolur
Kesinlikle doğru bir kan ilacı yazdı doktor eczaneye girdik 42 tl ödedik 12 tl ilacın farkıymış gerisi muayene ücreti dedi.

Bu tabletten kullanan varmı?temizlik performansi nasil ve limonlu falan koku birakma olayi oluyormu?

Eklentiler

• Screenshot_20200111-133616_Aktel rnler.webp
    Screenshot_20200111-133616_Aktel rnler.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 36
Canm salı günü bime fary 90li tablet özel seri gelecekmiş sanırım 69 tl fiyatı.Bende ondan almak istiyorum ama hep platinum kullandım onu hiç kullanmadım nasıl ki acaba.
Bende şimdi hepsi bir arada olandan aldım bence dene sende

Oğlanı banyo yaptırdım uyuttum
kuşbaşı et ve haşlanmış nohut vardı buzlukta onları çıkardım nohut yemeği yapacağım yanına da belki pilav yaparım
Dünden pırasa kavurması da var biraz, akşam bize yeter

Ben de öğle yemeği yemiyorum günde 2 öğün besleniyorum, arada meyve veya ceviz atıştırıyorum. Çok çok acıkırsam evde de sebze yemeği varsa onu yiyorum sadece.
Yine de kilolarla başım dertte :) bünye meselesi işte.

Oğlanı banyo yaptırdım uyuttum
kuşbaşı et ve haşlanmış nohut vardı buzlukta onları çıkardım nohut yemeği yapacağım yanına da belki pilav yaparım
Dünden pırasa kavurması da var biraz, akşam bize yeter

Ben de öğle yemeği yemiyorum günde 2 öğün besleniyorum, arada meyve veya ceviz atıştırıyorum. Çok çok acıkırsam evde de sebze yemeği varsa onu yiyorum sadece.
Yine de kilolarla başım dertte :) bünye meselesi işte.
Kaç kilosun ki canım guzel besleniyosun aslinda niye veremiyosun kilo ben yiyorum cok tatli felan yine başladım yemeye karşı koymam 3 hafta felan suruyo en fazla 😁

Kaç kilosun ki canım guzel besleniyosun aslinda niye veremiyosun kilo ben yiyorum cok tatli felan yine başladım yemeye karşı koymam 3 hafta felan suruyo en fazla 😁

Canım benim de en büyük sorunum tatlı ve ekmek yemek. Son 2 aydır bırakmaya çalışıyorum şuan ekmek hiç yemiyorum tatlıyı da baya azalttım.
Hamilelik ve doğumdan sonra çok kilo aldım şuan 83 kiloyum. boyum 1.70
Daha da fazlaydım iki aydır veriyorum yavaş yavaş. Bünyem çok yavaş veriyor kiloyu. Yaza kadar hedef koydum kendime bakalım :) amacım diyet yapmak değil beslenme tarzımı değiştirmek başarırım umarım

Ispanaklı ve peynirli gül böreği yaptım dolaba kaldirdim yarın sabah pişiririm sıcak sıcak.
Çakma kelle paça çorbası yaptim(haşlanmış kırmızı eti didikleyip)bol sarımsak pul biber kara biber kattım hastalığıma iyi gelsin inşallah.oglumda hapşırmaya başladı burnunu cekiyor🤕🤧
1 makina çamaşır yıkandı kutmadan çıkarıp katlicam.Koltuklarimin yastık yüzleri yıkamıştı onlarida geçirip saat 3de sınav icon çıkıcaz oğlumla.
1er kase çorba iceriz şimdi şifa olsun inşallah.
Geçmiş olsun canım çorba şifa olsun🙏🙏

Canım benim de en büyük sorunum tatlı ve ekmek yemek. Son 2 aydır bırakmaya çalışıyorum şuan ekmek hiç yemiyorum tatlıyı da baya azalttım.
Hamilelik ve doğumdan sonra çok kilo aldım şuan 83 kiloyum. boyum 1.70
Daha da fazlaydım iki aydır veriyorum yavaş yavaş. Bünyem çok yavaş veriyor kiloyu. Yaza kadar hedef koydum kendime bakalım :) amacım diyet yapmak değil beslenme tarzımı değiştirmek başarırım umarım
Insallah canım verirsin tabi ki iradeli gidiyosun 😍 beslenme tarzını değiştirmek mantıklı çünkü diyet yapiyorum tekrar başa sarıyorum aynı şeyler 🙄

Öğle yemeğni atlamamak lazım bence. Çünkü akşama kadar çok açıkip akşam fazlaca yersek bunlar kilo yapar. Öğün atlamayın.

Kereviz 5
Marul maydanoz dereotu 6
Balik 15
Mantar 5

Marketten
Süt 3.45
Kahve 3.45
Tıraş bicagi 2.90

Eşimden 15 lira sigara bir de yemek yer bugün disardan

Dün de 26.5 liraya bebek bezi aldik :KK3:

Slm kızlar
Sabah kahvaltıdan sonra esim akika için gitti bende evi topla süpür sil yaptım