- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.706
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #51.821
Sağlıklı mutlu günlerde kullanmak nasip olsun2.5 luk altın altını 4850 tl den.
Cumhuriyet altınını 2000 tl den aldım.Allah bereket versin hayırlı güzel işlerde kullanırız inş. Darısı isteyen arkadaşlara
Harika hayırlı olsun2.5 luk altın altını 4850 tl den.
Cumhuriyet altınını 2000 tl den aldım.Allah bereket versin hayırlı güzel işlerde kullanırız inş. Darısı isteyen arkadaşlara
Amin canım inşSağlıklı mutlu günlerde kullanmak nasip olsun
Bebek durmadığından anlıyorsun dimi yetmediğiniEve geldigimizden beri harcamali geciyor. 350 tl market ve manav alisverisi 200 tl bebek bezleri islak mendiller 36 tl yemek 20 tl tatli 30 tl sut artirici cay 15 tl kuruyemis 50 tl mama. Malesef kac gundur sutum yetmiyor gunde bir iki sefer mama vermek zorunda kaliyorum. Dinlemedigim icin olsa gerek iki bebek yoruyorBuzdolabimizda bozuldu yeni parca siparis edildi bakalim o ne kadar tutacak.
Evet kuyumcuların önünden geçerken vitrine giresim geliyorHarika hayırlı olsunekipçe çok iyi gidiyoruz birikimde maşallah
Uykusuzluk yorgunluk süt kalitesini çok etkiliyor.İnş en kısa zamanda artar sütünEve geldigimizden beri harcamali geciyor. 350 tl market ve manav alisverisi 200 tl bebek bezleri islak mendiller 36 tl yemek 20 tl tatli 30 tl sut artirici cay 15 tl kuruyemis 50 tl mama. Malesef kac gundur sutum yetmiyor gunde bir iki sefer mama vermek zorunda kaliyorum. Dinlemedigim icin olsa gerek iki bebek yoruyorBuzdolabimizda bozuldu yeni parca siparis edildi bakalim o ne kadar tutacak.
Evet canim birde emzirdikten sonra bakiyorum araniyor hala. Goguslerimdende farkediyorum onceleri hep sertti goguslerim simdi ici bos gibi. Su iciyorum aklima geldikce hurma sut arttirici caylar yemegimede dikkat ediyorum ama uyku pek uyuyamiyorum dogrusu.Bebek durmadığından anlıyorsun dimi yetmediğini
Aynen bende hemen farketti. Insallah..Uykusuzluk yorgunluk süt kalitesini çok etkiliyor.İnş en kısa zamanda artar sütün
Allah yardımcın olsunEvet canim birde emzirdikten sonra bakiyorum araniyor hala. Goguslerimdende farkediyorum onceleri hep sertti goguslerim simdi ici bos gibi. Su iciyorum aklima geldikce hurma sut arttirici caylar yemegimede dikkat ediyorum ama uyku pek uyuyamiyorum dogrusu.
Amin canim. Persembe gunu asisi var o zaman bakacagiz saglik ocaginda. Aslinda bezlerine bakildiginda bir sıkıntı yok gibi ama doyma hissi tam olmuyor demekki oyle olunca huysuzluk yapiyor.Allah yardımcın olsuntarttırdın mı kg alımı nasıl
Bizimde perşembe belki sadece seni hissetmek istediği için meme istiyordurAmin canim. Persembe gunu asisi var o zaman bakacagiz saglik ocaginda. Aslinda bezlerine bakildiginda bir sıkıntı yok gibi ama doyma hissi tam olmuyor demekki oyle olunca huysuzluk yapiyor.
Sadece doymadigi için yapmaz huysuzlugu.Amin canim. Persembe gunu asisi var o zaman bakacagiz saglik ocaginda. Aslinda bezlerine bakildiginda bir sıkıntı yok gibi ama doyma hissi tam olmuyor demekki oyle olunca huysuzluk yapiyor.
2020 birikim hedeflerimiz(2020 ocak-2020 Aralık)
1-pure hazel 25 tam altın.
2- @Umay- 12 çeyrek altın
3- @Esmaelif39 24 gram altin
4- @zerya271210 36gram altin
5- @kronikuykucu 40.000 TL
6- @Kmsl Hnd 12çeyrek altin
7-Cedric1003 20 çeyrek altın
8- @Zeynep Gulru
20.000 dolar
9- @Alya_sura88 12 çeyrek altın 12gram altin
10- @kocelee 24ceyrek altin
11-tuce_tuce 72 ceyrek altin
12- @Sevgiyeyolculuk 20gr altin
13-strawberry_cake 20 gr altin
14-okyonus 200 gr altın
15- @Biliyonsen 12gr altın
16- @nurofen11 12 çeyrek altın
17- @Bayatsaat 50gram altin
18- @NarinNarin 24 çeyrek altın, 1adet 5i bir yerde
19- Alya86 200 gram altın
20- @Kostebekpasta 12yarim altın
21- @huban1234 25 gram altın
22- @Scss94 24 gram altın
Püre kaç gram alması lazımSadece doymadigi için yapmaz huysuzlugu.
Gazi olabilir
Üşüyor olabilir
Dış dünyaya alışmış değildir.
Kilosundan anlarsınız soyup doymadigininl kontrolde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?