Bugün ne aldin kaç tl harcadin

2.5 luk altın altını 4850 tl den.
Cumhuriyet altınını 2000 tl den aldım.Allah bereket versin hayırlı güzel işlerde kullanırız inş. Darısı isteyen arkadaşlara
Harika hayırlı olsun ekipçe çok iyi gidiyoruz birikimde maşallah

Eve geldigimizden beri harcamali geciyor. 350 tl market ve manav alisverisi 200 tl bebek bezleri islak mendiller 36 tl yemek 20 tl tatli 30 tl sut artirici cay 15 tl kuruyemis 50 tl mama. Malesef kac gundur sutum yetmiyor gunde bir iki sefer mama vermek zorunda kaliyorum. Dinlemedigim icin olsa gerek iki bebek yoruyor Buzdolabimizda bozuldu yeni parca siparis edildi bakalim o ne kadar tutacak.

Bebek durmadığından anlıyorsun dimi yetmediğini

Uykusuzluk yorgunluk süt kalitesini çok etkiliyor.İnş en kısa zamanda artar sütün

Bebek durmadığından anlıyorsun dimi yetmediğini
Evet canim birde emzirdikten sonra bakiyorum araniyor hala. Goguslerimdende farkediyorum onceleri hep sertti goguslerim simdi ici bos gibi. Su iciyorum aklima geldikce hurma sut arttirici caylar yemegimede dikkat ediyorum ama uyku pek uyuyamiyorum dogrusu.

Allah yardımcın olsun tarttırdın mı kg alımı nasıl

bugun eczaneden 3 tane ilaç aldım. 66 tl tuttu.
ama nedense kendimi batmış gibi hissettim, züğürtlüğün gözü kör olsun!
bir de şubat ayına adamlar'a bilet aldım..
her ay masraf yapmayacağım keyfi diyorum ama yine de yapıyorum.ama geçen aya oranla %50 azaldı keyfi harcamalarım. birdahaki aya tamamen yok olacak inşallah
şansınız açık olsun kızlar

Amin canim. Persembe gunu asisi var o zaman bakacagiz saglik ocaginda. Aslinda bezlerine bakildiginda bir sıkıntı yok gibi ama doyma hissi tam olmuyor demekki oyle olunca huysuzluk yapiyor.
Bizimde perşembe belki sadece seni hissetmek istediği için meme istiyordur

Amin canim. Persembe gunu asisi var o zaman bakacagiz saglik ocaginda. Aslinda bezlerine bakildiginda bir sıkıntı yok gibi ama doyma hissi tam olmuyor demekki oyle olunca huysuzluk yapiyor.
Sadece doymadigi için yapmaz huysuzlugu.
Gazi olabilir
Üşüyor olabilir
Dış dünyaya alışmış değildir.
Kilosundan anlarsınız soyup doymadigininl kontrolde

Bugün hastaneye gittim 9 TL yol bir gevrek aldım 10tl 50 kuruş eczaneye 7 TL verdim 17.50 yoğurt aldım 27.50

Sadece doymadigi için yapmaz huysuzlugu.
Gazi olabilir
Üşüyor olabilir
Dış dünyaya alışmış değildir.
Kilosundan anlarsınız soyup doymadigininl kontrolde
Püre kaç gram alması lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…