Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Alya86 ayyy çok tatlıymışsınız ya tontik tontik
Bazılarının bünyesel bence
Bir kaç arkadaşım var ne kadar yeselerde kilo almıyolar 5 büyük lahmacun birden yiyor 50 kilo
Valla benimde öyle 10 yul önce giydiğim şeyler oluyor sagol canım brbekten güzel duruyor tombişlikte sonrası zarar 1 yaşında 14 kiloymuşum 52kiloydum hamile kaldıgımda eskisi gibi olsam yanmıştık

Cok tesekkur ederim canim. Kuru dutu ilk iki hafta cok kullandim baya ise yaramisti bende bitmis almam lazim ona tekrar basliyayim. Milk tea ve bahsettigin damla eczanelerdemi satiliyor? Bende humananin sut arttirici cayini ve rezene cayini kullaniyorum ama bugunlerde etkisi biraz azaldi gibi. Malt icecekleride varda baya ovuluyor ilk cocugumda deneme amacli almastim tadina baktigimda neye ugradigimi sasirmistim bir daha suremedim agzima

Esmer değil kuzucum pek.tuyler pek bı seyrek.
Abisi de böyleydi.sonradan nasıl tatlı saçları oldu.
Görenler bunun arkası kız bebek diyorlardi. ( Kız bebeğe benziyordu ,bal süratli bı oğlum var )
Yaaa yerim masallah. Benim oglanda oyle 1 yasa kadar kiz erkek oldugunu pek anlamiyorlardi. Saclari altin sarisiydi birde arkadan lule luleydi suratida kar gibi. Sonra saclarini kestirdik duzlesti simdi keske kestirmeseydim diyorum. Kizim oglumdan bir tik daha sari dogdu bakalim buyuyunce abisi gibi tatli olacakmi oda.

Ev
Isındıysanız normal geliyor artık bu fiyatlar
Arkadaşa gittim geçenler de evi soğuktu 670 tl gelmişti ve burda da aşırı bir soğuk olmadı bu günlerde kuru soğuk rüzgar var
Evimiz çift yalıtımlı,9metre kare ve gündüz zaten kimse yok akşamda 21-22 derece falan oluyor swetle falan duruyoruz evde.Oyle çok fazla bol keseden yakmamaya çalışıyoruz açıkçası faturaların korkusundan,elektrikte 180 tl gelmişti dediğim gibi evde gündüz hayat yok.Aksam 6-9 arası ödev yemek v.s işleri var.9 dan sonra oğlum yatıyor bizde ışıkları falan kapatıp uzanıyoruz.Bukadar dikkat etmişken böyle gelmesi canımızı sıkan açıkçası.Gerci yaktigimiz metre küp kadarını ödesek 250 tl faturamız.Hep zamlarin kurbanıyız

90 metre kare olucaktı

Milk tea aktarlarda satılıyor küp şeker gibi birşey ama çok etkisi var galaktigo eczanede satılıyor malt içeceğini bende kullandım ülkerin olanı ama alkol hassasiyetin varsa tavsiye etmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…