Bugün ne aldin kaç tl harcadin

günaydın bugün kargo gelecek 50 den fazla ödemesi var arkadaşla ortak öderiz beraber vermiştik siparişi.

bende mayıs gibi besten çıkmayı düşünüyorum 6 yıl oldu baya birikmiştir inşallah

Bence çok kilosu sadece anne sütü alırken bukadar takmamıştım ama şimdi yemekte yiyor doymuyor bi türlü ben yetişmiyorum artık o hale geldik
Canim boyu kac cm . Dün yazdim gordün mü bilmiyorum ama oglumda 20 kiloyu gecti ama boyuda 4 5 yas civarinda olmasi gereken boyda o yüzden kilolu degil birazcik yapili sadece boyla orantisi önemli. Doktor kontrolleri oluyodur doktor dikkat etmeni vs söyledi mi

baya da küçükmüş bizim 110 m2 3 petek yanıyor 197 gelmişti bu ay biraz daha fazla gelir
Evet işte canimizi sikan nokta o hem küçük hem yalıtımlı hemde tişörtle dolaşıp pikeyle de yatmıyoruz.Durum bu olunca gelen fatura yuksek görünüyor.Soyledigimin aksına ev 24 -25 derece olsa tişörtle sele serpe dolaşsak rahatca yaktik der gelen fatura göze batmazdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…