Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Boyu orta seviyede 78 cm kilosu olması gerekenden fazla 3aylikken doktor emzirme sıklığını azalt demişti ilk aylar baya fenaydı bende azalttım 3aylikken 10kiloydu neredeyse

Seninle aynı hislerdeyim 500 TL fatura gelecek ev 21 derece hatta bazen 20

Boyu orta seviyede 78 cm kilosu olması gerekenden fazla 3aylikken doktor emzirme sıklığını azalt demişti ilk aylar baya fenaydı bende azalttım 3aylikken 10kiloydu neredeyse
Canim anladim o zaman ek gidaya gectiyseniz ekmek hamur isi yemesin paketli seyler verme. Benim oglumda o kilodaydi ama 1 yasina kadar hic sekerli bisey felan vermedim cok az tuzla yapiyodum yemeklerini de

Canim anladim o zaman ek gidaya gectiyseniz ekmek hamur isi yemesin paketli seyler verme. Benim oglumda o kilodaydi ama 1 yasina kadar hic sekerli bisey felan vermedim cok az tuzla yapiyodum yemeklerini de
O konuda bilinçliyim zaten büyük oğlum 2 yaşına kadar hazır hiç birşey yemedi ufağada vermiyorum ama yarıyor sıpaya zararlı hiç birşey vermem sütüm yetmediği ve dinlenemedigim için 4.5aylikken sütüm neredeyse bitti ozaman mama vermek zorunda kaldim

Ben harcamaları bir gün sonra yazabiliyorum akşam eve gidince vakit olmuyor
Dün 5.5 tl yorgurt(sütçünün inegi hamileymiş süt getirmiyor)
12 tl 15li gezen tavuk yumurtası
Arkadaş pizza yapicam gelin demisti yemeğe oraya gittik 1lt gazoz 1 lt meysu 2 çikolata 15 tl de oraya verdik.
Bugün harcama olmamasını temenni ediyorum inşallah
Cuma günü eğitimim var.Pazartesi itibariylede 1 hafta izne çıkıyorum.Benim memleketime gideceğiz.Bebisin eksiklerini tamamlayacağız e bebekten ve lcw outletten hem büyük oğluşa,hem bebek oğluşa,ihraç olan eşofman swet falan alacağız indirimli olanlar dan seneye giymek üzere.1000 tl gibi bir bütçe ayirdik alışveriş için.Insallah yeter
Heee birde dün 1 gr altin alabildim.Bunu bile alabildiğim için mutluyum.

Biraz büyusun cirpar kilosunu canim sagliksiz beslenmiyosa sorun yoktur insallah

Maşallah canım biz yeni 9 kg olabildik çok kilolu olmasını da istemem 1 kg daha alsa bu ara yeter zayıf duruyor boyumuzda çok uzun değil 76 cm 45 cm doğdu erken dogdu
Bende aslında çok fazla kiloya takılmıyorum canım boyu uzun olsun kilo nasıl olsa alınır kızımın boyu en son 82 idi 1.5 ay önce

Canım büyüdükçe boyu uzadıkça kilosu gider merak etme sağlıklı beslersen sıkıntı olmaz hamileliğinde şekerin falan var mıydı

Çocukların sağlıklı düzgün beslenmesi çok önemli annem bize öyle dikkat ederdi ki sağlıklı kuru yemişler ceviz fındık fıstık ev yoğurdu günlük yapardı meyve sebze eşit şekilde yedirdi . Hiç ceviz şu fiyat meyve bu fiyat diye almamazlık filan yapmazdı inşallah oğluma annemin bize verdiği özeni vermek istiyorum.

Boyu 82 idi canım 1.5 ay önce
benimki 78cm
Canım büyüdükçe boyu uzadıkça kilosu gider merak etme sağlıklı beslersen sıkıntı olmaz hamileliğinde şekerin falan var mıydı
Yoktu hamileliğinde ama çok fazla kortizonlu ilaç kullandılar yoğun bakımda bide sağolsunlar sütü bol bulup bi besleme saatinde 2 biberon süt verdiler eve bi geldi bi ben bi sardığım süt ile beslendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…