- 14 Şubat 2015
- 1.636
- 3.634
- 133
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #51.941
Boyu orta seviyede 78 cm kilosu olması gerekenden fazla 3aylikken doktor emzirme sıklığını azalt demişti ilk aylar baya fenaydı bende azalttım 3aylikken 10kiloydu neredeyseCanim boyu kac cm . Dün yazdim gordün mü bilmiyorum ama oglumda 20 kiloyu gecti ama boyuda 4 5 yas civarinda olmasi gereken boyda o yüzden kilolu degil birazcik yapili sadece boyla orantisi önemli. Doktor kontrolleri oluyodur doktor dikkat etmeni vs söyledi mi
Alacağım şekerim oğlana takılan altınları birleştirip kendime bir ziynet eşyası alacağım gösterişli bir kolye mesela
Seninle aynı hislerdeyim 500 TL fatura gelecek ev 21 derece hatta bazen 20Evet işte canimizi sikan nokta o hem küçük hem yalıtımlı hemde tişörtle dolaşıp pikeyle de yatmıyoruz.Durum bu olunca gelen fatura yuksek görünüyor.Soyledigimin aksına ev 24 -25 derece olsa tişörtle sele serpe dolaşsak rahatca yaktik der gelen fatura göze batmazdı.
İlerde geline takarım belki oda kıymet bilecek bir tip olursa diyorum kv ye oda diyor ki beni yanına getirtme bende sana taktım diyoral tabi yahuuu sefan olsun
Canim anladim o zaman ek gidaya gectiyseniz ekmek hamur isi yemesin paketli seyler verme. Benim oglumda o kilodaydi ama 1 yasina kadar hic sekerli bisey felan vermedim cok az tuzla yapiyodum yemeklerini deBoyu orta seviyede 78 cm kilosu olması gerekenden fazla 3aylikken doktor emzirme sıklığını azalt demişti ilk aylar baya fenaydı bende azalttım 3aylikken 10kiloydu neredeyse
Yani değil mi konunun benle ne alakasi var deseydinİlerde geline takarım belki oda kıymet bilecek bir tip olursa diyorum kv ye oda diyor ki beni yanına getirtme bende sana taktım diyorne kötülüğümü gördüyse
O konuda bilinçliyim zaten büyük oğlum 2 yaşına kadar hazır hiç birşey yemedi ufağada vermiyorum ama yarıyor sıpaya zararlı hiç birşey vermem sütüm yetmediği ve dinlenemedigim için 4.5aylikken sütüm neredeyse bitti ozaman mama vermek zorunda kaldimCanim anladim o zaman ek gidaya gectiyseniz ekmek hamur isi yemesin paketli seyler verme. Benim oglumda o kilodaydi ama 1 yasina kadar hic sekerli bisey felan vermedim cok az tuzla yapiyodum yemeklerini de
Hahhaa hiçYani değil mi konunun benle ne alakasi var deseydin
Işte çok sinir bozucu inan ki rahat rahat yaksak sıcacık otursak hiç takılmamSeninle aynı hislerdeyim 500 TL fatura gelecek ev 21 derece hatta bazen 20
Biraz büyusun cirpar kilosunu canim sagliksiz beslenmiyosa sorun yoktur insallahO konuda bilinçliyim zaten büyük oğlum 2 yaşına kadar hazır hiç birşey yemedi ufağada vermiyorum ama yarıyor sıpaya zararlı hiç birşey vermem sütüm yetmediği ve dinlenemedigim için 4.5aylikken sütüm neredeyse bitti ozaman mama vermek zorunda kaldim
Ay inşallah bakalım kilosuna göre gayet hareketli bi çocuk yani koltuklara masalara bile tirmaniyorBiraz büyusun cirpar kilosunu canim sagliksiz beslenmiyosa sorun yoktur insallah
Bende aslında çok fazla kiloya takılmıyorum canım boyu uzun olsun kilo nasıl olsa alınır kızımın boyu en son 82 idi 1.5 ay önceMaşallah canım biz yeni 9 kg olabildik çok kilolu olmasını da istemem 1 kg daha alsa bu ara yeter zayıf duruyor boyumuzda çok uzun değil 76 cm 45 cm doğdu erken dogdu
Ahahahhhhhh maşallahhhhhhhhArkadaşın oğlunun boyu kısa üst bacakları birbirine dokunuyordu yağdan
Boyu 82 idi canım 1.5 ay önceBoyu kaç acaba benim oğlum 13.5aylik 13 kilo
Canım büyüdükçe boyu uzadıkça kilosu gider merak etme sağlıklı beslersen sıkıntı olmaz hamileliğinde şekerin falan var mıydıBoyu orta seviyede 78 cm kilosu olması gerekenden fazla 3aylikken doktor emzirme sıklığını azalt demişti ilk aylar baya fenaydı bende azalttım 3aylikken 10kiloydu neredeyse
benimki 78cmBoyu 82 idi canım 1.5 ay önce
Yoktu hamileliğinde ama çok fazla kortizonlu ilaç kullandılar yoğun bakımda bide sağolsunlar sütü bol bulup bi besleme saatinde 2 biberon süt verdiler eve bi geldi bi ben bi sardığım süt ile beslendiCanım büyüdükçe boyu uzadıkça kilosu gider merak etme sağlıklı beslersen sıkıntı olmaz hamileliğinde şekerin falan var mıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?