Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Aynen canım ama yemeyen çocuğa yediremiyorsun büyük kızım da ne kemik suları balıklar sebzeler cevizler yedirmeye çalışırdım ama kesinlikle yemezdi hala da öyle nerde saçma sapan şeyler var onları yer

Ama küçük kızıma hep sağlıklı veriyorum ıhlamur ceviz kuru meyve balık ne versem yiyor bazen çocuklar kendileri belirliyor ne yiyeceklerini inşallahhhhh oğlun da güzel beslenir

BOYu güzel canım yürüyor mu bilmiyorum ama yürümeye başlayınca kızım nerdeyse 3 ay hiç kilo almadı hareketleri çoğalsın kilosu kalmaz annesi merak etme

İnşallah yA tek dileğim o şuan . Ben hiç emziremem sanıyordum nedense çok şükür emiyor mama almadı maddi manevi çok rahatım . Eşimde bende hiç yemek seçmeyiz oğlumda öyle olur umarım

BOYu güzel canım yürüyor mu bilmiyorum ama yürümeye başlayınca kızım nerdeyse 3 ay hiç kilo almadı hareketleri çoğalsın kilosu kalmaz annesi merak etme
Yürümek ne kelime 10.5aylikken başladı tamamen yürümeye şimdi baya koltuk masa üstlerine tırmanıp iniyor bikac aydır almadı kilo ama yine benim çabamla vermiyorum yemek çünkü

İnşallah yA tek dileğim o şuan . Ben hiç emziremem sanıyordum nedense çok şükür emiyor mama almadı maddi manevi çok rahatım . Eşimde bende hiç yemek seçmeyiz oğlumda öyle olur umarım
Mamaya bende karşıyım emen çocukta

Bizde aslında büyük kızımda kayınvalidemle birlikte oturuyorduk kızım yemek istemese hemen tavuk pilav makarna yapardı onu yedirirdi o yüzden kızım hiç sebze sevmez o da sonradan pişman oldu ama eşimde kaynımda hep yemek seçerler

Yürümek ne kelime 10.5aylikken başladı tamamen yürümeye şimdi baya koltuk masa üstlerine tırmanıp iniyor bikac aydır almadı kilo ama yine benim çabamla vermiyorum yemek çünkü
Maşallahhhhhhjjj sağlıklı şeyler ver canım kısma ev yoğurdu ceviz avakado yumurta peynir et bunları bol bol yesin

Biraz da çocuk evde ne görürse onu yapıyor sanırım

Aynen öyle.
Benim KV oğullarının gözünün içine bakarmis.yemedikleri an hemen başka şeyler hazirlarmis.
Şimdi yemek seçiyorlar. Eşim biktiriyor beni .herşeyi yemiyor

Bizim durumumuz hic iyi degilmis dogdumuzda bide ikiziz annem cok cekmis ya canim anam yemek bulamadigi günler olmus gercekten . Emmemisizde ama benim boyum felan uzun iyi gelismisim yine valla

Oğlum dönmeye başlamak üzere kızlar çok tehlikeli hareketler yapıyor bırakamıyorum düzgün kafasını doğduğunda tutuyordu şimdi bir saniye başını bıraksak küt küt vuruyor dün burnuma vurdu kafasını korkuyorum birşey yapacak diye . Arkadaşım dün fark etti istemedim anlamasını kucağımda kafasına filan bastırdım ama

oyun halısı falan alıp yere koysan korkmazsınız Tuğçe
Bazı bebekler cok hareketli oluyor ben abimde kırkı çıkmadan donmeye başlamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…