- 7 Ocak 2018
- 27.551
- 79.993
- 598
- 35
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #51.961
Aynen canım ama yemeyen çocuğa yediremiyorsun büyük kızım da ne kemik suları balıklar sebzeler cevizler yedirmeye çalışırdım ama kesinlikle yemezdi hala da öyle nerde saçma sapan şeyler var onları yerÇocukların sağlıklı düzgün beslenmesi çok önemli annem bize öyle dikkat ederdi ki sağlıklı kuru yemişler ceviz fındık fıstık ev yoğurdu günlük yapardı meyve sebze eşit şekilde yedirdi . Hiç ceviz şu fiyat meyve bu fiyat diye almamazlık filan yapmazdı inşallah oğluma annemin bize verdiği özeni vermek istiyorum
BOYu güzel canım yürüyor mu bilmiyorum ama yürümeye başlayınca kızım nerdeyse 3 ay hiç kilo almadı hareketleri çoğalsın kilosu kalmaz annesi merak etmebenimki 78cm
Yoktu hamileliğinde ama çok fazla kortizonlu ilaç kullandılar yoğun bakımda bide sağolsunlar sütü bol bulup bi besleme saatinde 2 biberon süt verdiler eve bi geldi bi ben bi sardığım süt ile beslendi
İnşallah yA tek dileğim o şuan . Ben hiç emziremem sanıyordum nedense çok şükür emiyor mama almadı maddi manevi çok rahatım . Eşimde bende hiç yemek seçmeyiz oğlumda öyle olur umarımAynen canım ama yemeyen çocuğa yediremiyorsun büyük kızım da ne kemik suları balıklar sebzeler cevizler yedirmeye çalışırdım ama kesinlikle yemezdi hala da öyle nerde saçma sapan şeyler var onları yer
Ama küçük kızıma hep sağlıklı veriyorum ıhlamur ceviz kuru meyve balık ne versem yiyor bazen çocuklar kendileri belirliyor ne yiyeceklerini inşallahhhhh oğlun da güzel beslenir
Yürümek ne kelime 10.5aylikken başladı tamamen yürümeye şimdi baya koltuk masa üstlerine tırmanıp iniyor bikac aydır almadı kilo ama yine benim çabamla vermiyorum yemek çünküBOYu güzel canım yürüyor mu bilmiyorum ama yürümeye başlayınca kızım nerdeyse 3 ay hiç kilo almadı hareketleri çoğalsın kilosu kalmaz annesi merak etme
Mamaya bende karşıyım emen çocuktaİnşallah yA tek dileğim o şuan . Ben hiç emziremem sanıyordum nedense çok şükür emiyor mama almadı maddi manevi çok rahatım . Eşimde bende hiç yemek seçmeyiz oğlumda öyle olur umarım
Maşallahhhhhhjjj sağlıklı şeyler ver canım kısma ev yoğurdu ceviz avakado yumurta peynir et bunları bol bol yesinYürümek ne kelime 10.5aylikken başladı tamamen yürümeye şimdi baya koltuk masa üstlerine tırmanıp iniyor bikac aydır almadı kilo ama yine benim çabamla vermiyorum yemek çünkü
Zaten hep bunları yiyor evde yaptığım tatlıyı bile vermiyorum kiMaşallahhhhhhjjj sağlıklı şeyler ver canım kısma ev yoğurdu ceviz avakado yumurta peynir et bunları bol bol yesin
Biraz da çocuk evde ne görürse onu yapıyor sanırımMamaya bende karşıyım emen çocukta
Bizde aslında büyük kızımda kayınvalidemle birlikte oturuyorduk kızım yemek istemese hemen tavuk pilav makarna yapardı onu yedirirdi o yüzden kızım hiç sebze sevmez o da sonradan pişman oldu ama eşimde kaynımda hep yemek seçerler
Aynen öyle.Mamaya bende karşıyım emen çocukta
Bizde aslında büyük kızımda kayınvalidemle birlikte oturuyorduk kızım yemek istemese hemen tavuk pilav makarna yapardı onu yedirirdi o yüzden kızım hiç sebze sevmez o da sonradan pişman oldu ama eşimde kaynımda hep yemek seçerler
Bizim durumumuz hic iyi degilmis dogdumuzda bide ikiziz annem cok cekmis ya canim anam yemek bulamadigi günler olmus gercekten . EmmemisizdeAynen canım ama yemeyen çocuğa yediremiyorsun büyük kızım da ne kemik suları balıklar sebzeler cevizler yedirmeye çalışırdım ama kesinlikle yemezdi hala da öyle nerde saçma sapan şeyler var onları yer
Ama küçük kızıma hep sağlıklı veriyorum ıhlamur ceviz kuru meyve balık ne versem yiyor bazen çocuklar kendileri belirliyor ne yiyeceklerini inşallahhhhh oğlun da güzel beslenir
oyun halısı falan alıp yere koysan korkmazsınız TuğçeOğlum dönmeye başlamak üzere kızlar çok tehlikeli hareketler yapıyor bırakamıyorum düzgün kafasını doğduğunda tutuyordu şimdi bir saniye başını bıraksak küt küt vuruyor dün burnuma vurdu kafasınıkorkuyorum birşey yapacak diye . Arkadaşım dün fark etti istemedim anlamasını kucağımda kafasına filan bastırdım ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?