- 25 Aralık 2016
- 5.343
- 11.769
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #51.981
Elektrik faturamız geldi 235 lira
Komşularımla karşılaştırdım da onlara göre bize 300 filan gelmesi lazımdı. Yine iyi gelmiş bence
Aynı benim kayınvalidem de öyle canım o yüzden çok sıkıntı oluyor yemek yapmakAynen öyle.
Benim KV oğullarının gözünün içine bakarmis.yemedikleri an hemen başka şeyler hazirlarmis.
Şimdi yemek seçiyorlar. Eşim biktiriyor beni .herşeyi yemiyor
Canım bizde 3 kızkardeşiz annemiz ne pişirse suyundan pilavından oturur yerdik ama eşim be kaybım çok yemek seçer yine eşim bi yok daha iyiBizim durumumuz hic iyi degilmis dogdumuzda bide ikiziz annem cok cekmis ya canim anam yemek bulamadigi günler olmus gercekten . Emmemisizdeama benim boyum felan uzun iyi gelismisim yine valla
Aynı benim kayınvalidem de öyle canım o yüzden çok sıkıntı oluyor yemek yapmak
Canım bizde 3 kızkardeşiz annemiz ne pişirse suyundan pilavından oturur yerdik ama eşim be kaybım çok yemek seçer yine eşim bi yok daha iyi
Ayyyy yanlış yazmışım kızzz eşim bi tık daha iyi yemek konusunda yazacaktımiki güne özlersin kiiz
Hava çok güzeldi parka gittik bayağı eğlendi kızlar dönüşte markete uğradım ilk defa sleeppyy külot bez aldım inşallahhh iyidir indirimdeydi ıslak mendil Mısır gevreği simit toplam 100 TL harcadım
Yaaa kim kullandıysa övüyor ama kullanmadım riske attım bi de büyük paket aldım indirimdeydi inşallah pişman olmamBen büyük kızımda kullanmıştım bezliyken. Çok memnundum.
Ayyyy yanlış yazmışım kızzz eşim bi tık daha iyi yemek konusunda yazacaktım
Yaaaa külot bez kaç bedenden başlıyor acaba güzel midir bende denerim belkiYaaa kim kullandıysa övüyor ama kullanmadım riske attım bi de büyük paket aldım indirimdeydi inşallah pişman olmam
çok gelmiş sirkenElektrik faturamız geldi 235 lira
benim oglus sımdı 8250 tuğçe 1 yasında 10 cıvarı olur tahmınen dedı ama asırı hareketli oglum 1dk durmuyor tıknaz durmuyor yani,11 kılo olan nası cok kılolu duruyor anlamadım. bu arada baktım canım 27 gunlukken kontrole gitmişiz 1 kılo almıs aylar gectıkce kılo alımı dusuyor bu ay 300 gr almıs meselaBi arkadaşın oğlu 1 yaşında 11 kg dı günde 2 lt süt içiyor çok fena yürüyemiyor resmen
Boyla alakalı galiba kronik onun ciddi boyu kısaydıbenim oglus sımdı 8250 tuğçe 1 yasında 10 cıvarı olur tahmınen dedı ama asırı hareketli oglum 1dk durmuyor tıknaz durmuyor yani,11 kılo olan nası cok kılolu duruyor anlamadım. bu arada baktım canım 27 gunlukken kontrole gitmişiz 1 kılo almıs aylar gectıkce kılo alımı dusuyor bu ay 300 gr almıs mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?