- 12 Ağustos 2019
- 2.943
- 9.067
- 158
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #52.201
Hayırlı olsun cnm güle güle otursunlarKızlar kardeşim evi almış 275 + emlakçı masrafı istemişler emlak dahil 268 e anlaşmışlar yarın kapora verip sözleşme yapacaklar haftaya da tapu alıp taşınacaklar çok sevindim darısı tüm isteyenlere
Bende gördüm resimleri çok igrenç yaÇin in Wuhan şehrinde ortaya çıkan Corona virüsü hızla yayiliyormus.
Haberleri izleyince dehşete düştüm
Yarasa çorbası iciyormus bu Çinliler ve bu corbadan insana yaklaşık 60 virüs geçiyormuş.
Köpek eti yediklerini biliyorum da yarasa nedir cenin nedir yahuuu.
Biraz araştırdım ki eşek penisi yediklerini gördüm.
Böyle kizartmislar uzunlamasına
Ayrıca Türkiye'ye de seferler var wuhandan ve ne gibi önlemler alındı bilinmiyor.
Çoğu ülke önlemini almış.gelen yolcuları kontrolden geçirip alıyorlar ulkeye
Allah yardımcın olsun cnmBugun butun gundur gaz sancisiyla kivraniyor kizim tukenmek uzereyim. Bir taraftan o agliyor bir taraftan oglum huysuzluk yapiyor herseyi bahane edip agliyor. Sabah saat 6 dan beri ayaktayim bir ona kostur bir ona. Esim uc/dort saat once kendini disari atti bunaliyormus dayanmiyormus. Sozde babalik izninde bana yardimci olacak. Neyse. Bugun asidan sonra eczaneye 21 tl gitti.ordan ebebege gittim 75 tl emzik ve ates olcer aldim. Hersey ates pahasi olmus dun aldigimizi bugun alamiyoruz.
Bizim labin yuzde 90 i Cinli arkadaslardir, sabah ben de sordum, sehri karantinaya almislar, 20 milyonluk sehirmis. Allah vere de arkadaslardan birisi bir sey getirmese bize, sik sik gidip geliyorlar.Çin in Wuhan şehrinde ortaya çıkan Corona virüsü hızla yayiliyormus.
Haberleri izleyince dehşete düştüm
Yarasa çorbası iciyormus bu Çinliler ve bu corbadan insana yaklaşık 60 virüs geçiyormuş.
Köpek eti yediklerini biliyorum da yarasa nedir cenin nedir yahuuu.
Biraz araştırdım ki eşek penisi yediklerini gördüm.
Böyle kizartmislar uzunlamasına
Ayrıca Türkiye'ye de seferler var wuhandan ve ne gibi önlemler alındı bilinmiyor.
Çoğu ülke önlemini almış.gelen yolcuları kontrolden geçirip alıyorlar ulkeye
Ayniymis icerikleri o zamanParasetamol
Allah yardimcin olsun, esinle konus yok oyle kacmak de, bebek sana bagli suan ama buyuk olanla ilgilenebilir, bire bir oyun oynasin, onun da dunyasi degisti, huysuzlanmasi normal, gececek insallah.Bugun butun gundur gaz sancisiyla kivraniyor kizim tukenmek uzereyim. Bir taraftan o agliyor bir taraftan oglum huysuzluk yapiyor herseyi bahane edip agliyor. Sabah saat 6 dan beri ayaktayim bir ona kostur bir ona. Esim uc/dort saat once kendini disari atti bunaliyormus dayanmiyormus. Sozde babalik izninde bana yardimci olacak. Neyse. Bugun asidan sonra eczaneye 21 tl gitti.ordan ebebege gittim 75 tl emzik ve ates olcer aldim. Hersey ates pahasi olmus dun aldigimizi bugun alamiyoruz.
Teşekkürler kronikcim cevabın içincanım bizim doktorumuz adefer diye kan ılacı onerdi katkı maddesi yok içinde,dogal meyve aroması var sadece oglus bayılıyor içerken. netten bir arastır. d vıtamını de saglık ocagının verdıgı cok gaz yapıyormus onu da hıc kullanmadık decatabs kullanıyoruz.ek gıdaya gecınce de canım hemen takvıye alamıyor tadımlık yıyor yemeyi ogrenmek adına ana besın yıne anne sütü, o yuzden kan ilacı takvıyesınde sakınca görmüyorum ben.9.ayda da kan tahlili olacakmısız
Günaydın siz de siirtteydiniz dimi en son 2016 ocakta kar yağmisti çok güzel bir görüntüGünaydın3 senedir ilk kez karla uyandık hemde baya kar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?