- Konu Sahibi pure hazel
-
- #53.781
Bende Migros’u aldım bi deneyeceğim
hayırlı olsun canım şimdiden çıkar krediniz inşallah
ben almıştım canım 21 numara hala büyükler giyemediknumarasi az kücük olsa uygun fiyatli oluyo ama 29 numara mubarek
tuçe kızım 35 giyorBenim ayağım 35
Topuklularım genelde 35 hep vitrin ayakkabısı oluyor benimki . Sporlarım filan 36tuçe kızım 35 giyor
Nasıl ayakkabı buluyorsun
ya bende alayim iki ayakkabi 200 liraya alabilirim digerleri cok pahali ya ayagi da cabuk büyüyoben almıştım canım 21 numara hala büyükler giyemedik
insallah canımhayırlı olsun canım şimdiden çıkar krediniz inşallah
Kalıpları dar değil ben alıyorum kıza arada güzel ben beğeniyorum hm ayakkabılarınıkizlar h&m den ayakkabi alan oldu mu hic ogluma almayi düsunuyorum da ayakkabisi baya dar olmaya basladi nike adidas baktimda yazin alirim onu simdilik alsam mi
Abi bebekte seni öpüyorMigros içerik olarak temiz bir bez zararlı madde yok içinde. Ama bizde çok sızdırma yapmıştı o yüzden bırakmıştım. Fiyat olarak da cok uygun. İnsallah siz memnun kalırsınız tucecim. Abi bebeğin poposundan öperim
bende alayim canım o zaman hic almadim daha önceKalıpları dar değil ben alıyorum kıza arada güzel ben beğeniyorum hm ayakkabılarını
ince olmasi daha iyi bence rahatsiz etmez canim prima en ince olan galiba pAbi bebekte seni öpüyorya zerya kullanmaya başlamadık ama elime biraz ince geldi bez molfixe göre
Öyle mi ya çok tecrübesizimince olmasi daha iyi bence rahatsiz etmez canim prima en ince olan galiba p
Canim tabi ki hepimiz öyle zamanla ogreniyoruz cocuk ögretiyo bize neler yapacagimizi zaten merak etmeÖyle mi ya çok tecrübesizim
Ben birşey fark ettim bugün iyice dikkat edeceğimCanim tabi ki hepimiz öyle zamanla ogreniyoruz cocuk ögretiyo bize neler yapacagimizi zaten merak etme
Canim bende kullaniyorum migrosun bezini ve cok memnunum. Prima ve molfix sizdirma yapmisti bunda asla sizdirma olayi olmadi. Dokusu guzel fiyati uygun. Esim ilk aldiginda temkinli yaklasmistim ama kullandiktan sonra cok memnun kaldim. Insallah senin bebisede yarar.Abi bebekte seni öpüyorya zerya kullanmaya başlamadık ama elime biraz ince geldi bez molfixe göre
Abi bebekte seni öpüyorya zerya kullanmaya başlamadık ama elime biraz ince geldi bez molfixe göre
Valla fena ya sızdırma işi birde pişikten korkuyorumEvet daha ince yapı olarak ben de şaşırmıştım ilk elime aldığımda. Hatta bimin bezinden falan da daha ince. Ama bir dene bakalım belki size iyi gelir. Bizde kaka değil ama çişte çok sızdırma yapmıştı.
İnşallah canım siz nasılsınız uyku düzeni filanCanim bende kullaniyorum migrosun bezini ve cok memnunum. Prima ve molfix sizdirma yapmisti bunda asla sizdirma olayi olmadi. Dokusu guzel fiyati uygun. Esim ilk aldiginda temkinli yaklasmistim ama kullandiktan sonra cok memnun kaldim. Insallah senin bebisede yarar.
Benim kiz bir gun cok guzel uyuyor ertesi gun aksama kadar uyumuyorİnşallah canım siz nasılsınız uyku düzeni filan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?