Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Yoruldummm
Bizim gardolabi çocukların dolabı vestiyer banyodolabinin içini temizledim bu günlük bu kadar
Halılar gitti çarşamba gelecek
Yarında mutfagi komple ve balkon dolabini temizlerim
Çarşambada camlari kapıları aksaminada halıları sereriz
Öğlene kemik suyuna yeşil mercimek yaptım sıcak sıcak yedik
Aksama da buzluktan patlıcan tava et çıkardım fırına göndericem pilav salata

Abi bebekte seni öpüyor ya zerya kullanmaya başlamadık ama elime biraz ince geldi bez molfixe göre

Canim tabi ki hepimiz öyle zamanla ogreniyoruz cocuk ögretiyo bize neler yapacagimizi zaten merak etme
Ben birşey fark ettim bugün iyice dikkat edeceğim saat 21:30 da abi bebek durduk yere evde olay yaratıyor mırıltı ağlama olay oluyor 22:00 de kendini zorla uyutuyor sanırım rutini 22: 00 bugün özellikle bakacağım yine mi öyle

Abi bebekte seni öpüyor ya zerya kullanmaya başlamadık ama elime biraz ince geldi bez molfixe göre
Canim bende kullaniyorum migrosun bezini ve cok memnunum. Prima ve molfix sizdirma yapmisti bunda asla sizdirma olayi olmadi. Dokusu guzel fiyati uygun. Esim ilk aldiginda temkinli yaklasmistim ama kullandiktan sonra cok memnun kaldim. Insallah senin bebisede yarar.

Evet daha ince yapı olarak ben de şaşırmıştım ilk elime aldığımda. Hatta bimin bezinden falan da daha ince. Ama bir dene bakalım belki size iyi gelir. Bizde kaka değil ama çişte çok sızdırma yapmıştı.

Valla fena ya sızdırma işi birde pişikten korkuyorum

İnşallah canım siz nasılsınız uyku düzeni filan

İnşallah canım siz nasılsınız uyku düzeni filan
Benim kiz bir gun cok guzel uyuyor ertesi gun aksama kadar uyumuyor Geceleri iyiyiz ama masallah bir iki sefer emmek icin uyaniyor tekrar uyuyor. Yanliz benim kiz abisi gibi mizmiz uyumadigi zaman hep aglamakli oyle olmasi cok yoruyor beni. Senin oglan nasil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…