Bi gecen sene oesin yazdirmistik.Nasip olursa bu sene de mart ayinda pesin yazdirmayi dusunuyoruz. Yani zaten bildiginiz gibi burda baska secenek yok ozel okul anlaminda. Yani bazi konularda elestirsem de genel anlamda memnunum. Ama tabiki daha iyi olabikir dedigim.noktalar var. Ben devlet okulunda ogretmenim ve aslina bakarsaniz burda cok iyi ilkokul ogretmenleri var devlette. Ama iste fiziki sartlar ve sosyal.imkanlardan oturu burayi tercih ettik. Bir de ingilizce cok iyi gidiyor bizim. Kizim baya ilgili ogretmenini cok seviyor. Sizin giden ogretmeninizin adi nedir?
Bixim İngilizcede hiç bi gelişme olmadı benim kuzum zaten çok fazla kelime biliyordu şimdi daha çok kelime biliyor ana cümle kurmak konuşmak flnyok ne yazıkki... ki kızımın çok ilgisi vardı dil öğrenmeye resmen hevesi söndü, İngilizce duymak istemiyorum diyor artık

ayrılan Öğretmen mentör öğretmenimiz yani anasınıfı okul öncesi öğretmeni, açıkçası kıxıma dedim sağlık sebebiyle öğretmeniniz değişecek yaa yenisi kız mı olacak erkek mi diye sordu yeni düşün o öğretmenle de pek bi bağ kurmamış ki kızım çok duygusal bi çocuktur... okul ciddi anlamda hoşuma gitmiyor dediğin gibi fiziki şartları temizliği ve en önemlisi 8-5 okul olması sebebiyle yazdıracağım sırf