• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Adi ustunde ek gida bence problem yok zamanla asacaktir.
Buyudukce sebzeli krep mucver kek muhallebbide hayatina girecek tadina alissin azicik vitamin alsin yeter
Evet zaten tadım asamasindayiz ama dediğim gibi açken verince almayınca endislendim öğün olarak kabul etmezse diye.

Küçük daha birde laktoz alerjimiz var onun için makarna işine giremiyoruz.ama çiğneme evresine gelince kendim sütsüz sebzeli erişte yoğurup keserim makarna yaparım diye düşünüyorum 😊

Bulursam yazarim bu sekilde makarnalarda var sirf sebze gluten sut yumurta yok gormustum eminim
Alerjik cocuklar o kadar cokki aslinda..

Herkese iyi aksamlar😊Bütün gün eşimle temizlik yaptık yorulduk.Aksama da kv yemeğe çağırdı oraya gittik iyi oldu hem hazır yemeğe gitmek hemde evden cikmak.Bebisede meyve püreleri yapıyorum hergun ama sebzede pek istekli değil açken kaşıkla bişey verince ağlıyor direkt doymak istiyor.öğün seklinde de kabul eder insallah
Ilerleyen zamanlarda. Gürultuyu kalabalığı sevmiyor.esim ben ve abisi dışında herkesi yabanciliyor agliyor pandemi bebesinden beklenen bir hareket diye cok takilmamaya calisiyorum🤷‍♀️uyanıkken falan emmek istemiyor gündüz ve gece hep uykuda Emziriyorum.arabada da bir sarki var onu acinca emiyor sadece 🤦‍♀️sabah öğleden sonra ve akşamda formül mama veriyorum bebekli hayatim böyle.
Gelelim harcamalara cuma günü markete gittik bebek bezi,ıslak mendil,sıvı yag(stokluk),sebze,meyve,bikac bişey daha aldık 370 tl uctu gitti.Kp bugün oğlanlara 250 şer lira verdi onunla 1 gr altın almayı planlıyorum.
Bebişe uzun ince ayaksız tulum giydiriyorum evde rahat oluyor kucağımiza falan aldığımızda. 3 tane var ama yeterli gelmiyor.lcw dan almıştım 2 tane daha almak istiyorum ama bulamiyorum ayaksiz olarak bulduklarimi almistim zaten varmı önerisi olan bakabileceğim bir marka cartes ve bg store dışında.
Kotondan 350 tl lik hediye çekimiz var ama mağazada kullanilabiliyormus sadece galiba mağazayada gidemiyoruz yıl sonuna kadar kullanmamız lazımmış bu gidişle elimizde kalacak😞

Sizin yerinize biri gidip alamaz mı? Sen internet sitesinden model beğensen, o alsa. Yazık cok da iyi bir miktar. Kaybolmasın..

Geliyorum ama okumuyorum hiç okyonus yazamıyorum da . Öyle sayfaya girip anında kapatıyorum yeniden. Bugün biraz telefonda konuştum ailemle filan. Dün gece kabus gibiydi bebek sürekli ağladı 2 saatte bir ama nasıl ağlamak çok kötüydü 😕 kendimi ve onu psikolojik olarak tedavi etmeye çalışıyorum . Eşimde kendini tedavi ediyor biraz üzgünüz
Özlüyoruz seni ❤️Buraya yaz sana burasıda iyi gelir aile gibi olduk artık.İnş en kısa zamanda eski neşene kavuşursun hersey yoluna girer🤲

Iyi geceler kizlar. Bugun 480 den 1 gr altin aldim. Esim.is yerinde 5 lik ve 10 lullari biriktirmis bama surpriz yapti. Cok sevindim hemen 1 gr aldik. Nasip olursa 3000 tl bir yerden para gelecek. Uzerine maastan da katip 10 gr ajda model.bilezik istiyorum. Bakalim nasip. Herkese bol bereketli birikimler😍
Bereketli olsun altınının.En kısa zamanda bileziğinide alırsın inş🤲

Günaydın kızlar:KK51:Hava dün gece hep yağdı şimdide bulutlu.
canım oğlum dun okula başladı onu götürüp getirdim biraz yoğun geçti giremedim
Burdada yağacak gibiydi ama yağmadı çok güzel bir hava var tatlı tatlı esiyor sıcağı sevmiyorum

Günaydınlar kızlar
Bizim boya işi bugüne kaldı.
400 liraya boya aldık.. çok pahalı olmuş boyalar.
17 lira boya aksesuarları.
80 lira hal turşuluk kornişon ve jalapone biber
35 lira market yoğurt dondurma ve susam.
Bugün de kahvaltılık sos için Bir kasa domates kapya biber falan alıcağız.

Günaydın kızlar ben de güzel bir kahvaltı hazırlayacağım 😍
Krep yapacağız birazdan.
Dün süt almıştım onu mayaladım kaymağını topladım kahvaltıda yenir diye.
Yanına yine sıcak bir şeyler olur.

İki gündür hem yorgunum hem çöküntudeyim.
Canli dersim var onu yapacagim.
Sonra dışarıda takılacağız.

@mutlu1988 bereketli olsun canım darısı bize

Eklentiler

• 2B63DAB4-FFF7-42A8-85C9-E238A405A3EC.webp
    2B63DAB4-FFF7-42A8-85C9-E238A405A3EC.webp
    33,9 KB · Görüntüleme: 54
Günaydın güzel günler olsun bütçeye bakayım bi ne var ne yok . Altın almak istiyorum önümüzdeki ay moral toplarım bu esnada 🤣
Yaaa önümüzdeki ay bende altın almak istiyorum ama imkansız gibi😭Zaten gerektikçe altın hesabından bozuyorum içim gidiyor ah ah çok efkarlıyım😂

Back
X