Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ayyyy şurqya yorgunluktan pert olmuş bir vaziyette yazıyorum

Sanah küçüğüme kahvaltı yaptırdıktan sonra eşimi arkadaşı ara illa gelin diye arabayla 40 dk mesafe çiftlik yeri

Hemen market alışverişimizi yaptık onları yerleştirdim hazırlanıp çıktık

Mükemmel bir terdi kocaman arsa havuzlu filan maymun,,, kedi,,, köpek,,,ördek,,, kaz ne ararsan var

Kocaman mangal yaktılar bayağı kalabalıktık küçük kızım koşmaktan helak oldu bende onun peşinden

Saat 5 gibi eve geldik yolda kız uyudu hemen yatağına yatırdım bizde 1.5 saat uyumuşuz uyanıp duş alıp kayınvalideme gittik kaynımlarda geldiler çeyreği taktım orda büyük oğlana da oyuncak aldık

Eşim kayınvalideme 300 tl verdi harçlık yapsın diyeee

Market alışverişi ise 1241 tl tuttu Sözün bittiği yerdeyim

S

1241 mi ama aylık alışveriş ise normal. Herşey ateş pahası

Merhaba kizlar
Bugun depo odami biraz daha toparladik en kisa zamanda oraya sandikli koltuk almam gerekiyor.
1 kilo nohut hasladim posetledim
Burda bakliyat dayanmiyor biraz atmak zorunda kaldim asure zamani saglamdi boceklenmis
Bu aksamdan utulerimi yaptim terapi gormus gibiyim cok severim utuyu

Kızıma forma aldık 285 TL yedek lakos almadım 4 parça yemek yedik 60 o bugünkü harcamalar bu yarında parka gideriz gezmeye yine harcama olur gibi kendimi zor tutuyorum aslında ihtiyacımda var biraz tişört almak istiyorum hep çamaşır suyu olmuş ara ara vitaminnler tamam gibi başka almam herhalde balıkyağı karamürver d ve k vitaminleri aldım kendime biotin sipariş verdim saçlarım dökülüyor

210 market pazar alışverişi.Yarin da kızımın doğum günü pastasina hazırlık yapmak için cikicam. Küçük kuş 1 oluyor
Su aralar en büyük ya da galiba tek eglencem kollarımı açıp gel sarılalım deyince kollarını açarak bana gelmesi..Çok yoruluyorum,yemek yedirme işine çok stresleniyorum ama varlığıyla da unutup gidiyorum.Cok şükür
Kışlık alışveriş yapicam ona,daha çok evde giymelik.Kuzey cepheyiz ve bakalım bu sene doğalgaz kaç öderiz,geçen yil 800du

Dün akşam memlekete annemlere geldik.Evi ve annemleri yabanciliyor bebiş uzaktan seveme gülücükler saçıp karşılık veriyor kucağa alınca veya yakınlasinca ağlıyor Büyük oğlumun keyfine diyecek yok annemi giderken bize getirmek istiyor sabahtan beri 3 posta ağladı trip attı ananesine bizimle gelmiyor diye.(abimin çocuğuna bakıyor annem onun için gelemiyor malesef)
Bugün eşimle e bebek lcw koton yaptık.
Koton 370 tl 350 si hediye karttan 20 cepten.esime ve oğlanlara aldık,eşim kapşonlu swet ve kot,büyük oğluma kapsonlu swet ve alt eşofman,bebiş oğluma swet,pantolon, 3lu çorap.

E bebek 380 tl bebiş oğluma 2 koli bebek suyu,1 koli yenidogan islak mendil ,bebek deterjani,1 paket yedek bez,50 li alt açma örtüsü,2 tane alt eşofman,4 tane çorap,alıştırma bardağı,mama kaşığı,emzik,dis kaşiyacagi,çingirakli yumusak top aldık.

Lcw 69 tl 2li fular önlük,2li penye şapka,birde penye yelek.
Kendime 1 çift çorap bile almadığımi yazarken farkettim
Daha yarın sucuk alacağız 2 kilo kilosu 55 tl kuruyemiş falan alacağız.
Annemdende geçen yazmıştım buzluğa birsuru sebze,turşu, yemek ocin kozlenmis kirmizi biber tursusu,yagli biber tursusu ,reçel ,marmelat,tarhana,eriste falan getireceğiz.
Sebze-meyve yumurta süt ve kahvaltılık dışında uzun süre gidecekler şeyler hep kış hazirliklarimiz tamam çok şükür.hem kıyafet hem gıda anlamında.Sadece benim evde giymeye 2.esofamana ihtiyacım var ne zaman bakalım.
Bizden harcamalar böyle çok oldu ama hepsi ihtiyaç olan şeyler.
Rabbim sağlık versinde inşallah yiyip kullanmak nasip olsun.
Annemde biz gelmeden once 2 paket bez almış sağ olsun islak mendil ve bez ihtiyacımız en az 2 olmaz diye düşünüyorum.

Kaç aylık oldu? 9-10 ay atağı cok uzun sürmüştü bizim de canimdan bezdim. 3 hafta falan sürdü.

Kaç aylık oldu? 9-10 ay atağı cok uzun sürmüştü bizim de canimdan bezdim. 3 hafta falan sürdü.
Bu atak işte gece uykusunda emekliyor kalkıp yatağa tırmanıyor gözleri kapalı

Eklentiler

• 3B33D445-9A63-4D80-A40F-02F03CF24F8E.webp
    38,5 KB · Görüntüleme: 47
Günaydın.
size kayınvalidemin müjdesinden bahsedeyim
Kocası ölüp kızı evlenince bize yerleşecekmiş
Hahahahahaha
Ben mutfaktayken konuşuyorlardı eşim annem kv vs..
içeri geldim eşim diyor ki dedikodu yaptık kaçırdın.
yok dedim ben duydum duyacağımı
Sanki senedi var kim önce ölecek kim kalacak diye.

İyice delirdi bu kayinvalideler

Delirmiş bunlar artık ya ben olsam derdim ki kime sordun

İyice delirdi bu kayinvalideler
Delirmiş bunlar artık ya ben olsam derdim ki kime sordun

yani çok düşkün kalırsın, hastalık vs Allah korusun da yalnız bırakılmaz zaten. Ama iki sokak ötede evin varken zaten yalnız değilsin yani. Ben şimdiden pazarlık yapılmasına sinir oluyorum. Bana fikir soran yok. Ama neyse ki ben babanneli evde büyüdüğüm için daha baştan bunun pazarlığını yapmıştım eşimle. O da ciddiyetimi ve geri adım atmayacağımı biliyor. Şimdiden hiççç kendimi geremeyeceğim o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…