- 7 Ocak 2018
- 27.576
- 80.040
- 598
- 36
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #79.801
1241 miAyyyy şurqya yorgunluktan pert olmuş bir vaziyette yazıyorum
Sanah küçüğüme kahvaltı yaptırdıktan sonra eşimi arkadaşı ara illa gelin diye arabayla 40 dk mesafe çiftlik yeri
Hemen market alışverişimizi yaptık onları yerleştirdim hazırlanıp çıktık
Mükemmel bir terdi kocaman arsa havuzlu filan maymun,,, kedi,,, köpek,,,ördek,,, kaz ne ararsan var
Kocaman mangal yaktılar bayağı kalabalıktık küçük kızım koşmaktan helak oldu bende onun peşinden
Saat 5 gibi eve geldik yolda kız uyudu hemen yatağına yatırdım bizde 1.5 saat uyumuşuz uyanıp duş alıp kayınvalideme gittik kaynımlarda geldiler çeyreği taktım orda büyük oğlana da oyuncak aldık
Eşim kayınvalideme 300 tl verdi harçlık yapsın diyeee
Market alışverişi ise 1241 tl tuttuSözün bittiği yerdeyim
S
Geçen ay bizimde öyle tuttu dahada aralarda alıyoruz yağım unum az valla bende anlamıyorum bizimkinde kasapta yoktu1241 miama aylık alışveriş ise normal. Herşey ateş pahası
Yok kız ne şeker ne pirinç hiçbirşey yok kızlara ıvır zıvır kahvaltılık filan dolaba koyacak biley yok öyle1241 miama aylık alışveriş ise normal. Herşey ateş pahası
Yok kız ne şeker ne pirinç hiçbirşey yok kızlara ıvır zıvır kahvaltılık filan dolaba koyacak biley yok öyle
Kaç aylık oldu? 9-10 ay atağı cok uzun sürmüştü bizim de canimdan bezdim. 3 hafta falan sürdü.Bendesabah kahvaltısını yaptırdıktan sonra hemen öğünlerini hazırlayıp dolaba koyuyorum . Kendime çay koyup bebeği uyutuyorum hemen hızla çayımı içiyorım. O uyanınca hemen süpür sil yapıyorum her süpür sil günü değilse öğlen yemeğine kadar dışarı çıkıyoruz. Geri dön yedir temizle yatır . Kendim birşey yiyorum o arada hemen yemek için hazırlık bebek uyanıyor oyun oynat . Yemek yedir o mama sandalyesinde otururken hemen akşam yemeği yapıyorum . Sonra temizle oynat . Eşim geliyor yemek ve bebeğe gece mamması yedir . Masa topla duş aldır emzir uyut anlatırken yoruldum . Atak haftasındayız 1. Gün 35 gün mü ne sürecekmiş
9.5 aylıkKaç aylık oldu? 9-10 ay atağı cok uzun sürmüştü bizim de canimdan bezdim. 3 hafta falan sürdü.
Bu atak işteKaç aylık oldu? 9-10 ay atağı cok uzun sürmüştü bizim de canimdan bezdim. 3 hafta falan sürdü.
İyice delirdi bu kayinvalidelerGünaydın.
size kayınvalidemin müjdesinden bahsedeyim
Kocası ölüp kızı evlenince bize yerleşecekmiş
Hahahahahaha
Ben mutfaktayken konuşuyorlardı eşim annem kv vs..
içeri geldim eşim diyor ki dedikodu yaptık kaçırdın.
yok dedim ben duydum duyacağımı
Sanki senedi var kim önce ölecek kim kalacak diye.
Delirmiş bunlar artık yaGünaydın.
size kayınvalidemin müjdesinden bahsedeyim
Kocası ölüp kızı evlenince bize yerleşecekmiş
Hahahahahaha
Ben mutfaktayken konuşuyorlardı eşim annem kv vs..
içeri geldim eşim diyor ki dedikodu yaptık kaçırdın.
yok dedim ben duydum duyacağımı
Sanki senedi var kim önce ölecek kim kalacak diye.
İyice delirdi bu kayinvalideler
Delirmiş bunlar artık yaben olsam derdim ki kime sordun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?