- 8 Ocak 2019
- 1.355
- 2.208
- 133
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #80.121
Boza sizin tarhanaya ne oldusabahtan beri ilk kez 1 çay bardağı tarhana yedirdim sevinçten ağlayacaktım
Hamile olabilir misinBana bişey oldu et görmeye kokusuna falan hiç tahammülüm kalmadı.Bütün iştahım falan kapanıyor et köfte falan yaparken. Eşim de çok sever.. Ben de severdim bi süredir farkındaydım ama iyice arttı bu his.Ne oluyor vejeteryan oluyorum istemsizce ...
benimde aklıma hamile olabileceğin geldiBana bişey oldu et görmeye kokusuna falan hiç tahammülüm kalmadı.Bütün iştahım falan kapanıyor et köfte falan yaparken. Eşim de çok sever.. Ben de severdim bi süredir farkındaydım ama iyice arttı bu his.Ne oluyor vejeteryan oluyorum istemsizce ...
ne oldu esila neden maaşınızı vermiyorlarYoo once muhasebenin kapisina sonra baskan yardimcisina sonra baskana eksicem
2 saat sonra para yaticak
Yapabilecek 3. Bir kisi varken bilerek yapmadilar ya ne diyim
Ve artik her ay boyle yapacaklar
Watsapta gitti sadece kk ya girebiliyorum eşim yeni alalım tamirle uğraşma diyor ama kız küçük sürekli atıyor yok dedim arkadaşı bugün gelip alacak telefonuTelefonun ne durumda
Çok teşekkür ederiim canimEvet canım bebiş geliyor kısmetse
Teşekkür ederim
SiZinde doğum gününüz kutlu olsun sağlıklı mutlu yaşlara
nedemistimkibenn sizinde doğum gününüz kutlu olsun canım
Hemen cikolatali kar topu tarifine baktımSelammmsss ancak oturabildim kayınvalidem hastaneye geldi tahlil sonuçları öğlen çıkacağı için bize geldi kahvaltı yaptık kahve içtik tekrar hastaneye gitti sonuçlarını almaya bugün bizde kalacak kayınbabamı da çağırdım akşam gelecek yemeğe kalmaz o muhtemelen
Hemen kızı uyutup mutfağa girdim
Zeytinyağlı yeşil fasulye
Yoğurtlu köz patlıcan
Meyhane pilavı
Çikolatalı kar topu yaptım
Çıtır tavuk paneledim attım dolaba çeksin biraz
Yeşil salata da yapacam turşu yeter çok şükür
Musmutluuuuuuuu yılları olsun canım bebeğininÇok teşekkür ederiim canim♥
Bugünkü harcama kızıma kis için alışveriş sweatshirt, pantolon,tayt 230.
Eşimde ekmek ve kola alır.
Fazla tarif var nette ben en kolayını yaptım gerçekten de çok lezzetli oldu kahve yanı muhteşemmmHemen cikolatali kar topu tarifine baktımBugün tucenin tarifiyle browni kurabiye yaptım.Bitsin bunu deneyeyim
Sanırım telefonun şuan 6000 TL civarıWatsapta gitti sadece kk ya girebiliyorum eşim yeni alalım tamirle uğraşma diyor ama kız küçük sürekli atıyor yok dedim arkadaşı bugün gelip alacak telefonu
Bende yapayım aklıma düşürdün.Hemen cikolatali kar topu tarifine baktımBugün tucenin tarifiyle browni kurabiye yaptım.Bitsin bunu deneyeyim
Çok sağol canımMusmutluuuuuuuu yılları olsun canım bebeğinin
Arda'nın mutfağı sayfasının tarifine bakmışımFazla tarif var nette ben en kolayını yaptım gerçekten de çok lezzetli oldu kahve yanı muhteşemmm
O kadar olmuş muSanırım telefonun şuan 6000 TL civarı
Size de afiyet olsun şimdiden canımBende yapayım aklıma düşürdün.afiyet olsun
Tabi biz 5000 e aldık oldu o kadarO kadar olmuş mu
Şişşşşştattttttt iphone 12 çıkmışşş gördün mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?