Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bana bişey oldu et görmeye kokusuna falan hiç tahammülüm kalmadı.Bütün iştahım falan kapanıyor et köfte falan yaparken. Eşim de çok sever.. Ben de severdim bi süredir farkındaydım ama iyice arttı bu his.Ne oluyor vejeteryan oluyorum istemsizce ...

Hamile olabilir misin

Benim benimde aklıma hamile olabileceğin geldi

Yoo once muhasebenin kapisina sonra baskan yardimcisina sonra baskana eksicem
2 saat sonra para yaticak
Yapabilecek 3. Bir kisi varken bilerek yapmadilar ya ne diyim
Ve artik her ay boyle yapacaklar
ne oldu esila neden maaşınızı vermiyorlar

Selammmsss ancak oturabildim kayınvalidem hastaneye geldi tahlil sonuçları öğlen çıkacağı için bize geldi kahvaltı yaptık kahve içtik tekrar hastaneye gitti sonuçlarını almaya bugün bizde kalacak kayınbabamı da çağırdım akşam gelecek yemeğe kalmaz o muhtemelen
Hemen kızı uyutup mutfağa girdim

Zeytinyağlı yeşil fasulye
Yoğurtlu köz patlıcan
Meyhane pilavı

Çikolatalı kar topu yaptım

Çıtır tavuk paneledim attım dolaba çeksin biraz
Yeşil salata da yapacam turşu yeter çok şükür

Evet canım bebiş geliyor kısmetse
Teşekkür ederim
SiZinde doğum gününüz kutlu olsun sağlıklı mutlu yaşlara
nedemistimkibenn sizinde doğum gününüz kutlu olsun canım
Çok teşekkür ederiim canim
Bugünkü harcama kızıma kis için alışveriş sweatshirt, pantolon,tayt 230.
Eşimde ekmek ve kola alır.

Hemen cikolatali kar topu tarifine baktım Bugün tucenin tarifiyle browni kurabiye yaptım.Bitsin bunu deneyeyim

Watsapta gitti sadece kk ya girebiliyorum eşim yeni alalım tamirle uğraşma diyor ama kız küçük sürekli atıyor yok dedim arkadaşı bugün gelip alacak telefonu
Sanırım telefonun şuan 6000 TL civarı

Musmutluuuuuuuu yılları olsun canım bebeğinin
Çok sağol canım Artık zaman hızlı geçmesin,daha çok buyumesinler hemen istiyorum
Fazla tarif var nette ben en kolayını yaptım gerçekten de çok lezzetli oldu kahve yanı muhteşemmm
Arda'nın mutfağı sayfasının tarifine bakmışım Lezzetli olduğu kesin,deneyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…