- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #16.601
hangisi tutmadı?Teori bende tutmadi :))
Tabi ki isterim ama ölmüyorum ille bebis diye onu anlatmaya calistimvalla olursa olur densede ıllaki istenıyo canım korunmadıgına göre istıyosun yani
regl olunca tabiki üzülüyo ınsan ah bılmezmıyım
ınsAllah Allah dn hayırlı zamanda nasıp etsın darısı basınıza
valla öyle öğlen ne yesek nereye gitsek derdi, akşam ne yapsam derdi.. en güzeli kahvaltı valla..Bugun ne yemek yapacaksiniz kizlar
Oglene var da aksam ne yapsam ki.
Biktim valla bu yemek işinden
Dışarıda yıyın hem oğlanda sevınsın bız genelde Cuma’ları dışarda yıyıyoruz oğlanla seviniyor hem Cuma’ya benım genelde evde yemek olmuyorBugun ne yemek yapacaksiniz kizlar
Oglene var da aksam ne yapsam ki.
Biktim valla bu yemek işinden
Bende kahvaltı yapmayı ozlemısım yayıla yayıla oğlanı okula bırakıp uzun uzun kahvaltı edıyorum.Saltanatımın bıtmesıne son 1haftavalla öyle öğlen ne yesek nereye gitsek derdi, akşam ne yapsam derdi.. en güzeli kahvaltı valla..
pırasa erişte patates yemeği pilav bitti.. akşam kahvaltı gibi yaparız biz tahmin ediyorum..
Bende birkaç şey fark ettim öyle o yüzden hiç birşey almadık bravo bizeşu indirim olayına ben de bakıyım dedim kıza kaban alıyım diyorum da.. kaç gündür bakıyorum zaten 79,99 olan mont black friday zamazingosuyla 149,99 üstü çizilmiş 103,99.. ben nasıl inanayım şimdi bu indirime...
gerçek fiyatını bilmediğiniz ürünü sakın ola almayın kızlar.
yanii param bol da olsa dikkat ederdim sanırımBende birkaç şey fark ettim öyle o yüzden hiç birşey almadık bravo bize
Üst kattaki kadın az önce kapıma geldi bende pijamalıydım ve lensim yoktu açmadım kapıyı. Zile 10 kere bastı sonra en sonunda eli ile vurmaya başladı ardından ayağı ile kapıma vurdu galibaaradı şimdi açmadım görüşmek istemiyorum
Derdi neymiş kapı tekmeleyecek kadarÜst kattaki kadın az önce kapıma geldi bende pijamalıydım ve lensim yoktu açmadım kapıyı. Zile 10 kere bastı sonra en sonunda eli ile vurmaya başladı ardından ayağı ile kapıma vurdu galibaaradı şimdi açmadım görüşmek istemiyorum
Ben bilmiyorum açmadım telefonla aradı onu da açmadım muhattap olmam artık.Derdi neymiş kapı tekmeleyecek kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?