Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Tabi ki isterim ama ölmüyorum ille bebis diye onu anlatmaya calistim
Rabbim once isteyip olmayana nasip etsin canim. Kuzularimiza da saglikli omur versin.

Bugun ne yemek yapacaksiniz kizlar
Oglene var da aksam ne yapsam ki.
Biktim valla bu yemek işinden
valla öyle öğlen ne yesek nereye gitsek derdi, akşam ne yapsam derdi.. en güzeli kahvaltı valla..
pırasa erişte patates yemeği pilav bitti.. akşam kahvaltı gibi yaparız biz tahmin ediyorum..

Bugun ne yemek yapacaksiniz kizlar
Oglene var da aksam ne yapsam ki.
Biktim valla bu yemek işinden
Dışarıda yıyın hem oğlanda sevınsın bız genelde Cuma’ları dışarda yıyıyoruz oğlanla seviniyor hem Cuma’ya benım genelde evde yemek olmuyor

Günaydın kızlar eşim işe gitti ben az daha uyudum yarın Cumartesi ve biz çok mutlu oluyoruz hafta sonu birlikte zaman geçireceğimiz için. Uyanır uyanmaz anneme mesaj yazdım tahlil verdiniz mi diyecevap vermedi daha . Akşama etli patates yemeği, şehriye çorbası cacık salata var kızlar . Temizlik yapacağım bugün

Günaydın hanımlar BİM’e gittim oğlana 5lı çorap 4tane iç çamaşırı birde ev terliği aldım.Beyazlar ıcın omo renklıler ıcın Perwoll aldım deterjan almıştım ama stok yapcm bıraz ondan aldım yedek yokkefir gazoz kuruyemıs ekmekte indirim vardı tam buğday 2.25 ten 1.75 e düşmüş 3tane aldım 120tl harcadım kk dan geçtim

valla öyle öğlen ne yesek nereye gitsek derdi, akşam ne yapsam derdi.. en güzeli kahvaltı valla..
pırasa erişte patates yemeği pilav bitti.. akşam kahvaltı gibi yaparız biz tahmin ediyorum..
Bende kahvaltı yapmayı ozlemısım yayıla yayıla oğlanı okula bırakıp uzun uzun kahvaltı edıyorum.Saltanatımın bıtmesıne son 1hafta

Yazili yapiyorum onlari okuyorum 2 sınıf bitti bile
Disardan yemek soylerim belki . Haftaici ögretmenler gunu yemegimiz var

şu indirim olayına ben de bakıyım dedim kıza kaban alıyım diyorum da.. kaç gündür bakıyorum zaten 79,99 olan mont black friday zamazingosuyla 149,99 üstü çizilmiş 103,99.. ben nasıl inanayım şimdi bu indirime...
gerçek fiyatını bilmediğiniz ürünü sakın ola almayın kızlar.

Bende birkaç şey fark ettim öyle o yüzden hiç birşey almadık bravo bize

Üst kattaki kadın az önce kapıma geldi bende pijamalıydım ve lensim yoktu açmadım kapıyı. Zile 10 kere bastı sonra en sonunda eli ile vurmaya başladı ardından ayağı ile kapıma vurdu galiba aradı şimdi açmadım görüşmek istemiyorum

Derdi neymiş kapı tekmeleyecek kadar

Bende bıçak için beklemiştim, 10 15 tl lik bir indirim vardı, yine de aldım çünkü ihtiyacım vardı.
Kazak aldım 50 TL, 11.11 de başka modeli almıştım, çok beğenmiştim, mustang 2 kazakta yaklasık 80 TL indirimli aldım.
Eşim daha çok inmez diye mont aldı 280 den 200 e düşmüş ama bugün almamız imkansızdı bedenide bilmiyoruz yarına kalmaz mecburduk
Oda arkadaşım bornoz takımı aldı, hb da çok indirimli ürünler var.
Boyner de hırka beğendim ama kargoyu denemedim, belki son onu da alırım. 40 TL limon un hırkası
Daha bir çok şeyde yakaladım, ben alana kadar gitti. Beyaz klasik gömlek kaldı ama onu da bir ara alırım.
Bu yıl neredeyse kıslıklarımın tamamını yeniledim gibi artık ihtiyacım kalmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…