- 11 Mart 2013
- 33.719
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.110
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #16.641
2 gündür ses olunca eşim duvara vurmuştu. Bunlar hala aynı şekilde devam ettiler bizde güldük kendi seslerinden bizi duymuyorlar diye . Aslında duyuyorlarmış problem buhayır da bu kişi hiç bişey yokken mi geldi kapına bunları yaptı? en son geçenlerde tartışmıştınız onun üzerine duramadı geldi heralde?
yaa sen boşversene neden uğraşıyorsun bunlarla...
ıyı cok sukur canım benım saglık olsn gerısı bosBabamın tahlil temiz çıktı çok mutlu oldum ona kroni ya çok şükür
Aynen ya rahatladımıyı cok sukur canım benım saglık olsn gerısı bos
Kızlar sabah yukarıdaki kapımı tekmeledikten sonra eve çıktı bir süre sonra aradı 2 kere ama açmadım . Sonra eşimde annemde ara ne istiyor öğren dedi. Bende duramadım aradım . Telefonda bağıra çağıra kavga ettik çok kötüydü kendime gelemedim hala yemeği zor yaptım . Çamaşır makinası çalıştırıyorsun dedim hayır dedi duyuyoruz karşı komşunda çalıştırıyor diyo benim karşı komşum da makina sesini duyuyor gece dedim . Sende karşındaki de yalancısınız dedi bana çok feci kavga ettik . Yine boğazım ağrımaya başladı. Eşi eşimi aramış siz haklısınız da şöyle böyle sayıklamış offff
O kadar sinirliyim ki içimden sayıyorum halaterbiyesiz bir kadın
görgü görenek yok demek ki
İnşallah doğru zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat sahibi olursun dualarım seninle tüm kalbimle söylüyorumHerkese merhabalar black friday dan kendimi kurtaramadım 165tl ye 4 parça bebek kıyafeti aldım üçünü ya da ikisi hediye edicem bir tane de ilerde inş olursa kendi bebeğime aldım . Cinsiyeti tutmazsa torunuma saklarım dedimay çok anne olmak istiyorum ben :)
Akşama yoğurtlu pirinç çorbası yaptım. Tuce nin menüden de kıymalı patates fikrini aldım şimdi yapmaya başlıyorum
İnş cnm teşekkür ediyorumİnşallah doğru zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat sahibi olursun dualarım seninle tüm kalbimle söylüyorum
Merhaba sınıf öğretmen maaşı ek ders ücreti ile nekadar bilginiz var mı acabaKizlar bende aldim bugun
117 liraya etek 3 lira ince corap aldim.
Markete ugradim oglana pakaet devam sutlerden aldim 15 lira.
Oyuncak araba seti aldim 45 lira.
Yemek yedik 12 lira.
Yaklasik 200 lira harcadik geldik
4bini geciyorMerhaba sınıf öğretmen maaşı ek ders ücreti ile nekadar bilginiz var mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?