• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Aynen normal aralık 16-18ay arası geciliyor tek uykuya ama cocuktan cocuga değişiyor. Yani bizimkiler hayatta uyumazdı 3saat. Hala enfazla 2,5saat uyurlar oglen. Aksam 9-9,30 arası uyurlar sabah 7-8arası kalkarlar
Gunde toplam 3 saat he , her bır seferde 3 saat degıl . Dogru anlattım dımı. Her seferınde 3 saat olsa :KK37::KK36::KK75::KK35::KK74:

Ne zordur ya ıkız, calısıyormusun sen anlatsana bıraz .
Tek çocukların dımı ıkızlerın
Evet çalışıyorum. Uzun süre ücretsiz izin aldım. Hem çok güzel hem çok zor. Dengeli ve adaletli davranış çok önemli. Duygular bazen nirvanada bazen diplerde, anlatılmaz yaşanır cinsten:KK54: Allah tüm çocukları hastalıktan kötülükten korusun

Evet çalışıyorum. Uzun süre ücretsiz izin aldım. Hem çok güzel hem çok zor. Dengeli ve adaletli davranış çok önemli. Duygular bazen nirvanada bazen diplerde, anlatılmaz yaşanır cinsten
Allah tüm çocukları hastalıktan kötülükten korusun
Cok haklısın , ama zor zamanları atlatmışsınız gerçekten. Bundan sonrası daha kolay daha güzel olur dıye düşünüyorum . Allah sağlık versın once gerısı oyle böyle halloluyor aslında

ovv ınanamıyorum . 217 ıdı cuma gunu almadım. Bıraz daha beklıyeyım dedım. 8 gr altınım var al sat yapmaya değer mı acaba

Ben maaşımı neysekı bozmamıştım güzel yukselmıs,dolar
Biz o ise bir kere
11 den oncekı uykusu ne zaman yatıyor ne zaman kalkıyor.
Aslında butun gece kıpır kıpır olmasının sebebı bence , gec yatıyor olması dıye düşünüyorum . Bız kucukken odasını ayırdık ama mobılya besık vardı odasında, dar bıraz.Hep bu çocuk sıkışıyoruz rahat yatamıyor dıyordum dıye dıye esımı ıkna ettım ve ona ozel yatak yaptırdık.
montessorı yataklardan . Enıne boyuna done done uyuyor daha rahat açıkçası . Çarpmıyor dolayısıyla uyanmıyor çarpmalardan oturu. Ben hıc yanıma almadım , cok nadır sabaha karsı pes edıp alıyordum . Ondan vazgecırene kadarda anamızı ağlattı ama.
Benımde buyuk olan süper uyurdu hıc ama hıc uyanmazdı. Bu uyanıyor , uyanmayı gectım uykusu dağılırsa böyle uğraştırıyor benı dun aksam ayakta bıle uykuya dalmışım , kendımı topladım neysekı.
Ayakta sallanmaya bende cok alıştırmak ıstedım yapamadım, bazen ayak bazen kucak kı dana kadar artık kolum belım kopuyor cogunlukla meme emerken uyuyor ama gecelerıde anamdan emdıgım sutu bazen burnumdan getırıyor
Sabah uyandiktan 3 saat sonra uyur 1 saat
Yani 11 gibi
12 de kalkar 4 gibi bi daha uyur 6 gibi kalkar
Havalar kararinca boyle oldu
Yazin daha erken kalkiyordu dolayisiyla daha erken yatiyordu

Kucak daha zor
Ayakta sallamak bana zor gelmiyor uyuyakalmazsam sorun yok

Alerjık durumu yoksa vermeye basla canım , ben vermeye başlamıştım bronsıt oldu o sıra ıcmedı zorlamadık ve unuttu suanda. Bıraz sulandırıyorum ve uyurken verıyorum kı ıcsın. Benden o kadar sut geliyor mu eksık kalsın ıstemıyorum .
Ben sabahları normal kahvaltı yedırıyorum
Yumurta peynır domates kasar peynırı bazen meyve sıkıyorum , bazen sut (ıcmıyor) bazen ıhlamur yapıyorum
Bazen omlet yapıyorum , 2 dışı var cok rahat yıyemıyor .
Yumurtanın beyazına gectık artık ama cok hoşlanmadı .

Oglen yıne çorba yoğurt, haftada 2 gun köfte yedırıyorum fırında yapıyorum köfte patates. Kan ılacı kullanmıyorum , destek olsun dıye haftada 2 kere.
Aksamda bızım yemeklerden verıyorum bazen , bazen uygun olmuyor kasık maması yapıyorum.
Arı mama, tahıllı hıppın kasık maması, bazen klasık prınc unu yapıyorum pekmez koyuyorum ıcıne.
Ama bunların hıc bırı gece uyanmalarını cozmedı ınankı.
Sadece 11 de sut ıcıp emzırırsem uyanmıyor. Bılmıyorum tesadüf mu ya da cok doyup pelte gıbımı yatıyor emın degılım
Bizde de iki dis var
Tam tok olduguna emin olmazsam yatiramiyorum bende
Emmesi de acliktan degil duygusal olarak beni hisssetmek istiyor
Erkek mi seninki de

Ay kızlar ınanılmaz uykum geldı goz kapaklarım düşüyor artık
Mesaım bıtmek uzere suanda, servıste uyuyacağım :kahve:

Yine bi makine çamaşir bi makine bulaşk attim calistirdim. Kuruyanlari kaldirdim. Is hic bitmedi. Eşim yokken daha mi rahattim ne:KK66: oğluyla yemisler icmisler mutfagi dagitmislar birde.

Yazili sinavlari cogalttim posetledim. Yapip okuyup notlandirmak kaldi.:KK69:

Yine bi makine çamaşir bi makine bulaşk attim calistirdim. Kuruyanlari kaldirdim. Is hic bitmedi. Eşim yokken daha mi rahattim ne:KK66: oğluyla yemisler icmisler mutfagi dagitmislar birde.

bulaşık makinası ne kadar sürede yıkıyor senin

pure hazel pure hazel çabuk mu bıktın ne:KK48: buarada adam dağıtıyor boğazı durmuyor çok harcıyor diye söyleniyorsun:ukala:

Kiralik evde kombi bozulmus 850 tl masraf cikti
Esimin yeni yil ikramiyeleri daha yatmadi
Ne kadar yatar bilmiyoruz
Birikimin miktari simdilik mechul
Bir ceyrek parasi hazir sadece
Faturalar da bu ay cok gelir
Istanbul soguk kar geliyormus
Kurutma full calisiyor zaten elektrik de dusmez
Oglanimin dogum gunu var pastasi vs derken ona da biraz gider
Bu durum Şubata yansimaz insaallah
Şu maas vergi diliminden cikaydi iyiydi

pgt yapılacak dımı yanı canım ?
Hadı hayırlısı sımdıden gecmıs olsun. Insallah cok kalıtelı yumurtaların toplanır
Evet istiyorum hem yaşımdan ötürü hem de önceki hikayemizden..

Yumurta toplama aşamasını da geçtim doktorumun dediğine göre hepsi de iyiymiş artık embriyologdan haber bekleyecem kaç tanesi döllendi ne durumdalar diye

Back
X