- 5 Haziran 2014
- 3.114
- 6.048
- 408
- Konu Sahibi pure hazel
- #26.561
Sayfayi asagidan yukari dogru okuyordumGünaydın öyle sinirlerim bozuk ki sinirinden ağladım ellerim titriyor artık . Pazartesi yurtiçi kargonun müşteri hizmetleri ile görüşüp kurye talep ettim . Salı geleceklerini söylediler . Salı sabah kalktım şubeyi aradım ki unutulmasın diye tamam dediler. Akşam 17:00 oldu hala kurye gelmedi şubeyi yeniden aradım tamam dediler . 18:00 oldu şube kapandı gelen giden yok . Müşteri hizmetlerini aradım şikayet ettim yeniden kayıt oluşturttum. Dün sabah şubeyi aradım hatırlattım . Öğlen 11:00 gibi Kurye geldi bu kolide ne var dedi içindekiler kırılırsa sigortası yok haberiniz olsun dedi . Kodu filan aldı giderken bu yarın yola çıkar haberiniz olsun dedi. Yarın sabah 10:00 da şubeyi arayıp takip numarasını alırsınız dedi . Ya sabır diyorum bu arada neyse dedim ya gitsinde yarın gitsin. Sabah aradım takip numarası için adam daha giriş yapılmamış dedi ya24 saat geçti ve hala giriş filan yok . Bana bağırdı müşteriye şubeye getirin diyoruz da getirmiyorlar da böyle oluyorda şöyle böyle . Tartıştık telefonda
bu kargo burada kaybolurda bağırdı bana
bende müşteri hizmetlerini aradım anlattım saat kaçta konuştuğumuzu filan saniyesine kadar söyledim . Ne yapacağımı bilmiyorum
sinirden ağladım sabah sabah. Kargo kaybolursa ne yapacağım
Kargo gozume ilisince anladim ki bu tugce
Cok cektin su kargodan
Ben sevmiyorum kargo firmalarini
Mumkun mertebe yurtici kargo yada ptt tercih ediyorum
24 saat geçti ve hala giriş filan yok . Bana bağırdı müşteriye şubeye getirin diyoruz da getirmiyorlar da böyle oluyorda şöyle böyle . Tartıştık telefonda
bende müşteri hizmetlerini aradım anlattım saat kaçta konuştuğumuzu filan saniyesine kadar söyledim . Ne yapacağımı bilmiyorum 
enparada kredi kartı kullanım ucreti oduyor muşteriye.2yılda 2kere 100-100