Günaydın öyle sinirlerim bozuk ki sinirinden ağladım ellerim titriyor artık . Pazartesi yurtiçi kargonun müşteri hizmetleri ile görüşüp kurye talep ettim . Salı geleceklerini söylediler . Salı sabah kalktım şubeyi aradım ki unutulmasın diye tamam dediler. Akşam 17:00 oldu hala kurye gelmedi şubeyi yeniden aradım tamam dediler . 18:00 oldu şube kapandı gelen giden yok . Müşteri hizmetlerini aradım şikayet ettim yeniden kayıt oluşturttum. Dün sabah şubeyi aradım hatırlattım . Öğlen 11:00 gibi Kurye geldi bu kolide ne var dedi içindekiler kırılırsa sigortası yok haberiniz olsun dedi . Kodu filan aldı giderken bu yarın yola çıkar haberiniz olsun dedi. Yarın sabah 10:00 da şubeyi arayıp takip numarasını alırsınız dedi . Ya sabır diyorum bu arada neyse dedim ya gitsinde yarın gitsin. Sabah aradım takip numarası için adam daha giriş yapılmamış dedi ya

24 saat geçti ve hala giriş filan yok . Bana bağırdı müşteriye şubeye getirin diyoruz da getirmiyorlar da böyle oluyorda şöyle böyle . Tartıştık telefonda

bu kargo burada kaybolurda bağırdı bana

bende müşteri hizmetlerini aradım anlattım saat kaçta konuştuğumuzu filan saniyesine kadar söyledim . Ne yapacağımı bilmiyorum

sinirden ağladım sabah sabah. Kargo kaybolursa ne yapacağım