• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Oglana soktan 24.90a hamburger seti oyuncak aldım bayılacak:halay:25tl üzerine activex 1000ml 10tl ondan aldım sıkma portakal fln 44tl harcadım avm de yemek tatlı Kahve 40tl bugünlük bukadar harcama.2600tl param var dolar ve altına bölmek istiyorum bıraz bekleyıp alacağım baya yükseldı bugün çarsamba Perşembe gibi bıraz düşer diye umudum var:işsiz:

Sabahtan temizlik yaptım erken kalkan yol alır misali :KK54: 13:00 gibi markete gittim ıspanak gelmiş sonunda taze taze aldım bir yaprak bile çöpe gitmedim. Fiyatı da 4.50 ye düşmüş 2 tl lik almışım. Türk kahvesi aldım 4.5 tl di indirimde . Eve geldim komşu geldi saçma sapan konuştu o sırada eşim aradı izin almış bankalara gidelim hesap kapatmaya diye . Bende gelemem misafir var dedim:KK51: o gitti garanti bankasına 20 tl kapatmak için Ödemiş ne alakaysa :sinirli: ing banka 2 tl ödemiş. Maaş kartı istemiştik vakıfa o gelmişti onu teslim almış . Eksi hesapta limit düşürmeye para İstemişler . Toplu kapatırız parça parça ödemeyelim dedi o kaldı . Eşime boşver dedim o eve geldi biraz balkonda takıldık çok güzel bir hava vardı . Ispanak pişirdim domates çorbası salata yaptım. Kargo Karaca’ya teslim olmuş aradım netleşmek için 100 kere filan açmıyorlar :KK51: dükkanı kapatıp gittiler herhalde :sinirli:

Kas biyik evde hallediyorum şükür.
Memlekete gidince bi aldirayim dedim 20 lira:oha::oha:
3 dkkda iyi para yani.
10 liraydi.
Cimbiza da zam gelmis:sus:
Evde cikanlari aliyorum da biyiklarimi kendim zor aliyorum aciyor cok:) evet iyi para hayir cok olandan da aynisini aliyor az olandan da.. bunun da bi ayraci olmali :))

4 lt dalan sıvı sabun 12.90, 1 kg lipton yellow lable 19.90, jb 3lu ıslak mendil 8.90, 725 mllik 2 tane pril elde yıkama det. 7 tl, 1500 ml konsantre dalin yumuşatıcı 12.90 bunlar stoga,
domates salatalık patates muz soğan ve bir iki ıvır zıvır aldım. 113.57 tuttu.

Bugun 1 lira ile gunu kapattim.
Yarin a101e ugricam.
Para çekecegim.
Aksam kahvalti ile gecistirdik. Yarin pirasa yapacagim .

Ben bugun cay parasi verdim 10 tl
Brz meyve aldim
Saclarima brz dikkat ettim yagladim baktim hemen fark etti iyi geldi
Sari kantaron yagi cok iyi geldi
Kizlar annem evlenme teklifine denk gelmis
Pankartta 1 maas yetmedi 2. Maasim olurmusun yaziyormus
Benim teklif aklima geldi, secde edip sukredesim geldi :D
Tovbe tovbee nasil bir zekadir yahu:D
Ben olsam kabul etme diye bagiriverirdim:D

Back
X