• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Aslinda ara ara oluyor bu .
O dönemde hic korkmadim.
Memleketten geldim geleli boyleyim.
Birkac sey okudum aklimdan atamiuorum. Sorun bu galiba
Bazen bana da oluyor böyle düşünceler ama aklımdan hemen atıyorum. Çünkü ayda 4 kere filan yanlız kalıyorum hele geçmişte ayda 20 gün evde tek kalırdım

Aslinda ara ara oluyor bu .
O dönemde hic korkmadim.
Memleketten geldim geleli boyleyim.
Birkac sey okudum aklimdan atamiuorum. Sorun bu galiba
purecim ben de oyleydim esim ozellikle gece nobetine gittiginde tv karsisinda uyuyordum yoksa kendimce vesvese yapip korkuyordum. Hatta uykulu uyanik arasi odada goruntuler canlandiriyordum hayalimde..Namaza baslayinca sukur ki kalmadi korkum endisem. bir de bir dua yazdirdik gerci ustumde tasimak icin kilif yaptirmadim henuz ama. namazin cok etkisi oldugunu dusunuyorum. deliksiz uyuyorum sukur sabaha kadar.

hayır bu damatçı annelik olmuyor. Düşünsene sen sinirli iken annen de seni gazlasa, senden yana olsa, daha da sinirlensen fevri davranabilirsin. Oysa ki annen eşini tutunca seni biraz yatıştırıyor.
Ya aslinda niyetleri o da, benimki o yokken de ayni.
Kesin sorun sendedir kocan bir melek moduna girer :)) Benim anne biraz el iyisidir de

purecim ben de oyleydim esim ozellikle gece nobetine gittiginde tv karsisinda uyuyordum yoksa kendimce vesvese yapip korkuyordum. Hatta uykulu uyanik arasi odada goruntuler canlandiriyordum hayalimde..Namaza baslayinca sukur ki kalmadi korkum endisem. bir de bir dua yazdirdik gerci ustumde tasimak icin kilif yaptirmadim henuz ama. namazin cok etkisi oldugunu dusunuyorum. deliksiz uyuyorum sukur sabaha kadar.
Masallah canim

Ani bir kararla kira da olan evimizi ve Altınları satıp ticari taksi almaya karar verdik. Umarım altından kalkarız.
Bir dönem bende çok dazla gece korkusu yaşadım. Gerçekten dualar beni çok rahatlattı .
Kaç tl ye maal olacak acaba inşallah hayırlısı olur sizin için

Lcw den oğlana 3kalın alt eşofman 3kalın üst 2ınce penye üst kendıme 2kısa kol bluz 1uzun kol eşofman aldım az önce 220tl tuttu seneye kısa oglana stok yapmaya başladım bu yıl eskıyenleri seneye giyer kalan yenılerle stok yapacaklarmı okulda gıyer.Montu botu var

Lcw den oğlana 3kalın alt eşofman 3kalın üst 2ınce penye üst kendıme 2kısa kol bluz 1uzun kol eşofman aldım az önce 220tl tuttu seneye kısa oglana stok yapmaya başladım bu yıl eskıyenleri seneye giyer kalan yenılerle stok yapacaklarmı okulda gıyer.Montu botu var
Canim alt esoflan ve ust kalim swetler ne kadardi

Evi satışa çıkardık ama şu dönemde hemen gitmez galiba. Şimdi annemden alıp ev sarılınca ona vereceğiz.
Bu yıl okul işi bizi alt üst etti.
Bence iyi bir karar esinin isi yok muydu o mu yapicak yoksa kiraya mi verilecek..
Hayirli olsun.. guzel olsun insallah..

Evi satışa çıkardık ama şu dönemde hemen gitmez galiba. Şimdi annemden alıp ev sarılınca ona vereceğiz.
Bu yıl okul işi bizi alt üst etti.
Evi istediğiniz fiyata satanamazsanız annene daha çok borçlanabilirsiniz . Seçimden önce zaten satılmaz ev araba piyasası bile durdu

Eşimde bende kamuda çalışıyoruz. Yatırım amaçlı alıyoruz. Kiraya vereceğiz. tuce_tuce tuce_tuce yani ciddi alıcı bulursak elden çıkarmak için biraz daha düşüreceğiz.
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Allah herkese daha çok versin

Back
X