- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
- #27.101
Bilmiyorum ki canim.Hayrolsun canım yaa neden acaba
Cok korkagim ben. Karanlik koridorda vs yuruyemem. Aklima hersey gelir

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmiyorum ki canim.Hayrolsun canım yaa neden acaba

6 ay evde iyi çocukla kaldın valla o zaman pureBilmiyorum ki canim.
Cok korkagim ben. Karanlik koridorda vs yuruyemem. Aklima hersey gelir![]()
Aslinda ara ara oluyor bu .6 ay evde iyi çocukla kaldın valla o zaman pure
hayır bu damatçı annelik olmuyor. Düşünsene sen sinirli iken annen de seni gazlasa, senden yana olsa, daha da sinirlensen fevri davranabilirsin. Oysa ki annen eşini tutunca seni biraz yatıştırıyor.Damatçı anneler![]()
Bazen bana da oluyor böyle düşünceler ama aklımdan hemen atıyorum. Çünkü ayda 4 kere filan yanlız kalıyorum hele geçmişte ayda 20 gün evde tek kalırdımAslinda ara ara oluyor bu .
O dönemde hic korkmadim.
Memleketten geldim geleli boyleyim.
Birkac sey okudum aklimdan atamiuorum. Sorun bu galiba
Felak nas inşirah okuyorsun değil mi?Aslinda ara ara oluyor bu .
O dönemde hic korkmadim.
Okuyorum.Felak nas inşirah okuyorsun değil mi?
purecim ben de oyleydim esim ozellikle gece nobetine gittiginde tv karsisinda uyuyordum yoksa kendimce vesvese yapip korkuyordum. Hatta uykulu uyanik arasi odada goruntuler canlandiriyordum hayalimde..Namaza baslayinca sukur ki kalmadi korkum endisem. bir de bir dua yazdirdik gerci ustumde tasimak icin kilif yaptirmadim henuz ama. namazin cok etkisi oldugunu dusunuyorum. deliksiz uyuyorum sukur sabaha kadar.Aslinda ara ara oluyor bu .
O dönemde hic korkmadim.
Ya aslinda niyetleri o da, benimki o yokken de ayni.hayır bu damatçı annelik olmuyor. Düşünsene sen sinirli iken annen de seni gazlasa, senden yana olsa, daha da sinirlensen fevri davranabilirsin. Oysa ki annen eşini tutunca seni biraz yatıştırıyor.
Masallah canimpurecim ben de oyleydim esim ozellikle gece nobetine gittiginde tv karsisinda uyuyordum yoksa kendimce vesvese yapip korkuyordum. Hatta uykulu uyanik arasi odada goruntuler canlandiriyordum hayalimde..Namaza baslayinca sukur ki kalmadi korkum endisem. bir de bir dua yazdirdik gerci ustumde tasimak icin kilif yaptirmadim henuz ama. namazin cok etkisi oldugunu dusunuyorum. deliksiz uyuyorum sukur sabaha kadar.
Kaç tl ye maal olacak acaba inşallah hayırlısı olur sizin içinAni bir kararla kira da olan evimizi ve Altınları satıp ticari taksi almaya karar verdik. Umarım altından kalkarız.
Bir dönem bende çok dazla gece korkusu yaşadım. Gerçekten dualar beni çok rahatlattı .
Canim hayirli ugurlu olsun. Gelismelerden haberdar et bizi de.Biz Ankara da yaşıyoruz. Araba , plaka ve masraflarla 550 bin.
Canim alt esoflan ve ust kalim swetler ne kadardiLcw den oğlana 3kalın alt eşofman 3kalın üst 2ınce penye üst kendıme 2kısa kol bluz 1uzun kol eşofman aldım az önce 220tl tuttu seneye kısa oglana stok yapmaya başladım bu yıl eskıyenleri seneye giyer kalan yenılerle stok yapacaklarmı okulda gıyer.Montu botu var
Bence iyi bir karar esinin isi yok muydu o mu yapicak yoksa kiraya mi verilecek..Evi satışa çıkardık ama şu dönemde hemen gitmez galiba. Şimdi annemden alıp ev sarılınca ona vereceğiz.
Bu yıl okul işi bizi alt üst etti.
Evi istediğiniz fiyata satanamazsanız annene daha çok borçlanabilirsiniz . Seçimden önce zaten satılmaz ev araba piyasası bile durduEvi satışa çıkardık ama şu dönemde hemen gitmez galiba. Şimdi annemden alıp ev sarılınca ona vereceğiz.
Bu yıl okul işi bizi alt üst etti.