• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Günaydın kızlar,

Dün öğlen kızım okulda düşmüş alnın üst kısmı saçının başladığı yer açılmış. Koşturduk baya 2 doktora gösterdik dikiş atmadılar. Öyle duruyor açık bir şekilde. Baya korktuk. Allah hepimizin çocuklarını korusun. Sağlık sıhhat versin inşallah.

Birikim olarak biraz zorlayarak 400 dolar 200 Euro aldım ama altın alamadım. Bir daha ki aydan itibaren okul taksidi 9 ay sürecek bakalım bizi neler bekliyor.
Cok geçmiş olsun

günaydın sabah erzincan tulum peyniri aldım 32 tl kk dan dün gidemedim kitap almaya bugün giderim başkada bişey almak istemiyorum 20 oldu su faturası geleli yine gelmiş şikayet yazcam askiye saçmaladılar iyice belediye para kazanma uğruna kafasına göre fatura gönderiyor

Kaizen S Kaizen S geçmiş olsun. Geçen ay da oğlum kreşte düşmüştü. Kaşı açılmış. Dikiş atılmadı ama acil serviste sprey gibi birşey sıkıp yapıştırdılar . Kısa sürede kapandı.
Sağolun arkadaşlar evet bende öyle bir şey bekledim ama yapmadılar 2 ayrı doktor gördü sadece pansuman yapıldı. açık kalsın kapanır o dediler. Kötü bir tecrübe tekrarı olmasın inşallah

Slm kızlar
Bugün gününüz var ortalığı toparlasın ev teniz dun dip köşe yapmıştım
Kas bıyık aldım dus aldım rahatladim
Yemekte var dünden ikramlı geçiyor zaten günlerimiz güzel oluyor
200 tl goturucem ayirmistim

Kızlar hm de indirimler var, bebek için avantajlı ürünler var
2 tane yakınıma kot ürünler bakındım, 23 nisanı beklesemmi diyorum.
Ben hm den bebek ürnü cok alıyorum yeni girmedi indirime bayadır bu şekilde ama ben biraz daha dusmesini bekliyorum. Çünkü birebir aynı ürünleri daha onceki indirimlerden çok daha uyguna aldım

Ben hm den bebek ürnü cok alıyorum yeni girmedi indirime bayadır bu şekilde ama ben biraz daha dusmesini bekliyorum. Çünkü birebir aynı ürünleri daha onceki indirimlerden çok daha uyguna aldım

Moda haberleri indirimi var, sepetek yüzde25 yapıyor

Günaydın kızlar,

Dün öğlen kızım okulda düşmüş alnın üst kısmı saçının başladığı yer açılmış. Koşturduk baya 2 doktora gösterdik dikiş atmadılar. Öyle duruyor açık bir şekilde. Baya korktuk. Allah hepimizin çocuklarını korusun. Sağlık sıhhat versin inşallah.

Birikim olarak biraz zorlayarak 400 dolar 200 Euro aldım ama altın alamadım. Bir daha ki aydan itibaren okul taksidi 9 ay sürecek bakalım bizi neler bekliyor.
Canim cok geçmiş olsun benim oglumunda alnı açılmıştı dikiş atmadılar. Kapandı ama az bi beyaz izi kaldi

100 lira su ve gaz faturasi odedim.
A101e ugradim.
2 ekmek
Kremali biskuvi 2.75
Torku dana kavurma 250gr 16.45
Pantene sac kremi 9.95.
Indirimdeydiler aldim. Toplam 31 lira markette harcadim.

Sivi sabun ve banyo sabununun indirimi guzeldi .alayim dedim kalmamis.sac kremi son 1 taneyi ben aldim.
Ayrica beyaz peynir ve domestos da kalmamis.
Yalniz domestos şokmarkette ayni fiyat a101ile.

Sok markette pataes sagan 2 lira domates 3 lira. Ama patatesi gormeliydiniz. Oldukca kotuydu

Kayisi hosafi koydum düdüklüye.
Biraz da kavurma yapacigim oglumla yeriz.
Aksama esime kavurma bize de pirasa yapacagim. Yanina da hoşaf.

Bu sabah biraz uyudum iyi oldu ama tabi üst komşuda kıyamet koptuğu için sese uyandım korktum valla :KK14: birşeyler atıştırdım bulaşık makinası çalıştırdım . Kuru yemiş filan yedik gece dökülmüş dik süpürge ile süpürdüm. Halımı merak ediyorum ya ne durumda acaba ? Dün götürüp hemen yıkadılar :işsiz: bir bardak çay içip yürüyüşe gideceğim birazda market fiyat bakacağım deterjan alacağım ama indirim bekliyorum:KK11: acelem hiç yok . Altın yükseldi biraz sakinleşsin altın alacağız ay sonunu bekliyorum para hazır

100 lira su ve gaz faturasi odedim.
A101e ugradim.
2 ekmek
Kremali biskuvi 2.75
Torku dana kavurma 250gr 16.45
Pantene sac kremi 9.95.
Indirimdeydiler aldim. Toplam 31 lira markette harcadim.

Sivi sabun ve banyo sabununun indirimi guzeldi .alayim dedim kalmamis.sac kremi son 1 taneyi ben aldim.
Ayrica beyaz peynir ve domestos da kalmamis.
Yalniz domestos şokmarkette ayni fiyat a101ile.

Sok markette pataes sagan 2 lira domates 3 lira. Ama patatesi gormeliydiniz. Oldukca kotuydu
Bazı marketlerde hemen bitiyor benim evimin oradaki öyle kalmıyor okulun orda ki A101 de kimse almıyor

Merhabalar, kasaba gittim
1 kilo köfte 1 kilo kuzu kuşbaşı, 1 kilo dana kıyma aldım 170 tuttu
Kızlara resim defteri aldım 8 TL tuttu,
Sadece patates kaldı onuda alırsam bugün başka harcamam.
Şçyke birşey var ben köfteyi kendim yoğurdğum zaman pişirirken yarıya iniyor, kasabınki aynı kalıyor neden acaba
Akşama köfte patates var yarın içinde etli nohut pişşricem.

Bu sabah biraz uyudum iyi oldu ama tabi üst komşuda kıyamet koptuğu için sese uyandım korktum valla :KK14: birşeyler atıştırdım bulaşık makinası çalıştırdım . Kuru yemiş filan yedik gece dökülmüş dik süpürge ile süpürdüm. Halımı merak ediyorum ya ne durumda acaba ? Dün götürüp hemen yıkadılar :işsiz: bir bardak çay içip yürüyüşe gideceğim birazda market fiyat bakacağım deterjan alacağım ama indirim bekliyorum:KK11: acelem hiç yok . Altın yükseldi biraz sakinleşsin altın alacağız ay sonunu bekliyorum para hazır
aynen bende ay sonunu bekliyorum altın için

Back
X