- 25 Aralık 2016
- 5.345
- 11.771
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
- #27.181
Ya evet sorma. Umarım sizin çıkmaz.Offf epey cikmis masraf.
Bizimde şamzuman yağina bakilacak. 250 gider dedi esim. Baska masraflar cikmasa bari..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya evet sorma. Umarım sizin çıkmaz.Offf epey cikmis masraf.
Bizimde şamzuman yağina bakilacak. 250 gider dedi esim. Baska masraflar cikmasa bari..
Geçmiş olsun alya valla baya gitmişYa evet sorma. Umarım sizin çıkmaz.

Sizin çocuklar hangi sporla uğraşıyor yollayan varmı fikir istiyorumBenim mart birikimi hedefim de 2200 lira insallahh olur. Cunku ben annemin yanina kalmaya gidicem ordayken pek harcama yapmam. 400 lira yakıtta yok insallah hedeflerimiz olur purecimBende bu ay buzluktan ve eldekilerle gidecegim. Hem buzluk azalsin artik. Hem de tasarruf oluyor. Saglikli da.
Mart 15 butcemi yaptim. Bir kaza bela hastalik veya baska masraflar olmaz ise 1 ata altin 1 çeyrek altin alacagim mart birikimim olarak.
Et genel olarak sevilir ama dengeli beslenmek onemli tabi, haklısın vallabenimki cok seciyor.
Et balik tavuk sever. Hem pahali hem hazirlamasi zor valla sinirleniyorum bazen![]()
Nisan gibi yuzme dusunuyoruz. Benim de fikrim yokOğlanı jimnastik kursuna vermek istiyorum Mart’ta 4yas oluyor.Yüzme kursuda var aklımda Nisan gibi yuZmeyemı başlatsamSizin çocuklar hangi sporla uğraşıyor yollayan varmı fikir istiyorum
Ablamın kızı 3yastan beri yüzmeye gidiyor lisansıda çıktı 7yıl olacak çok severek gidiyor.
Insallah canim.Benim mart birikimi hedefim de 2200 lira insallahh olur. Cunku ben annemin yanina kalmaya gidicem ordayken pek harcama yapmam. 400 lira yakıtta yok insallah hedeflerimiz olur purecim

Anaokulunu devlet okulu mu özel mi düşünüyosun canimInsallah canim.
Cocuklar büyümeden masraflar artmadan..
Eylulde anasinifina baslicak kirtasiye masrafi kayit aidat yemek derken..
Bir de bunun hastaligi var doktoru var. Cocuklar okula baslayinca ilk etapta hastaliktan mahvoluyorlar.
Evim okullara yurume mesafesi. Hem kendi okuluma hem ilkokula. Yol parasi derdimiz yok bari.
Okulda arkadaslarla sohbet ediyoruz. Egitim ciddi para şu zamanda.
Bir de cocuklari londra da avusturalyada vs okuyor yasiyor.
Devlet .Anaokulunu devlet okulu mu özel mi düşünüyosun canim
Bende öyle düşünüyorum insallah o günlere gelelim. Devlet okulu + kurslar (dil kursları spor) oyle düşünüyorum insallahDevlet .