• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kıymalı bezelye düşünmüştüm ben de eşim menemen istedi,
Menemen, salata, dunden karnıyarık az da pilav vardı yendi bitti,
Kızım kendine salata yapmış yemişti.
Marul, dereotu, turp 9 tl
Yumurta aldım 20tl harcadım
Bu hafta buzluktan kullandım üstüste
Cidden büyük rahatlık...
Nohut haşladım az önce ılıyınca buzluğa koycam. Pilavlarda kullanıyorum.
Yarına bezelye, pilav yapabilirim.
Sanırım bu hafta 100 tl yetecek gibi..
Altın sattım 36tl kâr ettim

Bende lahanayı sevmem pek mecbur olmadıkça da yemem . Eşim öyle pek yemek seçmez ama hoşlanmadığı şeyler var örneğin kabak . Hiç kabak yemeği pişirmedim hoşlanmıyor diye . Ortak şeyler pişiriyorum yenilmezse üzülüyorum çünkü o_O

Selamlar menuyu değiştirdim ben, etsuyu vardı onunla domatesli sehriye çorbası ve ıspanak yemeği yaptım yogurt salata yedik. Yarın yayla corbası pizza düşünüyorum. Eşleri çok yemek seçenler valla iki yemek yapmak zor olsa gerek, Allah kolaylık versin sizlere. Benim eşimde bamya yemez yani evlendikten sonra yemeğe basladı boyle tadımlık 3-4kasık alır, e zaten bamya ayda bir ancak pişer ye işte nolcak demi;) bide işkembe çorbası içmez ben severim ama.yani çok yemek seçse zorlanırdım gelemem oyle seylere:dondurma:

Oğlanı jimnastik kursuna vermek istiyorum Mart’ta 4yas oluyor.Yüzme kursuda var aklımda Nisan gibi yuZmeyemı başlatsam:kahve:Sizin çocuklar hangi sporla uğraşıyor yollayan varmı fikir istiyorum:KK51:Ablamın kızı 3yastan beri yüzmeye gidiyor lisansıda çıktı 7yıl olacak çok severek gidiyor.

Bende bu ay buzluktan ve eldekilerle gidecegim. Hem buzluk azalsin artik. Hem de tasarruf oluyor. Saglikli da.

Mart 15 butcemi yaptim. Bir kaza bela hastalik veya baska masraflar olmaz ise 1 ata altin 1 çeyrek altin alacagim mart birikimim olarak.
Benim mart birikimi hedefim de 2200 lira insallahh olur. Cunku ben annemin yanina kalmaya gidicem ordayken pek harcama yapmam. 400 lira yakıtta yok insallah hedeflerimiz olur purecim

Bende buzluktan giderim haftada 1-2, barbunyam bitti seneye daha cok koyacagım, bezelye var, taze fasulye, yaprak sarma, lahana sarma, biraz doldurulacak yeşil dolmalık biber, 1 pişirimlik doldurulmuş kuru biber, karışık kızartma, islim kebaplık patlıcan, mantı, kofte, haslanmış yeşil mercimek(corba yada pilava) haslanmış kırmızı mercimek(mercimek koftesi yada seyreltirsem corba olabilir), 1kilo kadar kırmızı et, 1 pişirimlik koy tavugu var. Bamyam bitti sanırım. Yaş tarhanam var doğranmış yeşil biber, semizotu, birazda kapya biberi var. Askında tuketsem biraz dondurucuyu kapatabilirim artık.

Ben şanslıyım eşim herşeyi yer sebze et balık tavuk herşeyi birtek kabak onunda yemeğini sevmiyor karışık kızarmada yer mesela . Düşünüyorum hiç sevmediği başka birşey bulamıyorum şuan :KK70: ben sakatat yemem bir tek lahanayı da pişirmem mecbur kalırsam da yerim

Oğlanı jimnastik kursuna vermek istiyorum Mart’ta 4yas oluyor.Yüzme kursuda var aklımda Nisan gibi yuZmeyemı başlatsam:kahve:Sizin çocuklar hangi sporla uğraşıyor yollayan varmı fikir istiyorum:KK51:Ablamın kızı 3yastan beri yüzmeye gidiyor lisansıda çıktı 7yıl olacak çok severek gidiyor.
Nisan gibi yuzme dusunuyoruz. Benim de fikrim yok

Benim mart birikimi hedefim de 2200 lira insallahh olur. Cunku ben annemin yanina kalmaya gidicem ordayken pek harcama yapmam. 400 lira yakıtta yok insallah hedeflerimiz olur purecim
Insallah canim.
Cocuklar büyümeden masraflar artmadan..
Eylulde anasinifina baslicak kirtasiye masrafi kayit aidat yemek derken..
Bir de bunun hastaligi var doktoru var. Cocuklar okula baslayinca ilk etapta hastaliktan mahvoluyorlar.

Evim okullara yurume mesafesi. Hem kendi okuluma hem ilkokula. Yol parasi derdimiz yok bari.

Okulda arkadaslarla sohbet ediyoruz. Egitim ciddi para şu zamanda.
Bir de cocuklari londra da avusturalyada vs okuyor yasiyor.

Bende Mart için hesap yaptım giderler belli zaten . Arabaya yağ alacağız , benim rutin doktor kontrolüm var ona giderim kıyafet filan eksiğimiz de yok konuştuk en kötü ihtimal 1 tam 1 yarım 1 çeyrek hesapladım . Belki 2 çeyrekte olabilir ama zor bakalım :dondurma:

Insallah canim.
Cocuklar büyümeden masraflar artmadan..
Eylulde anasinifina baslicak kirtasiye masrafi kayit aidat yemek derken..
Bir de bunun hastaligi var doktoru var. Cocuklar okula baslayinca ilk etapta hastaliktan mahvoluyorlar.

Evim okullara yurume mesafesi. Hem kendi okuluma hem ilkokula. Yol parasi derdimiz yok bari.

Okulda arkadaslarla sohbet ediyoruz. Egitim ciddi para şu zamanda.
Bir de cocuklari londra da avusturalyada vs okuyor yasiyor.
Anaokulunu devlet okulu mu özel mi düşünüyosun canim

Benim çocuğum olsa bende devlet düşünürdüm. Çünkü tüm eğitim hayatı boyunca özelle gönderecek gücüm olmayabilir bu şartlarda ayrıca kardeşi olursa aynı imkanları ona da sağlamak lazım yoksa haksızlık olur diye düşünüyorum

Back
X