- 11 Mart 2013
- 33.683
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.069
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
- #49.401
Kızlar ben iyiyim dün gece wc de bayılmışım bi o zor oldu oğlum şahane çok şükür yazacağım size herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum iyiki varsınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ilkinde beslenmede bu sebeplerden çok sorun yaşadık.onun için bende biboronda mama da anne sütude alsin diye günde 1'er kere biberonla süt ve mama vereceğim onun dışında emzirmeye devam insallahÇalışınca çok zor oluyor bebeği doyurmak evde olsan ilgilen ama mecbur çalışıyoruz.İnş alışır biberona sorunsuz atlatırsınız süreci.Ben 19 aylık olana kadar ücretsiz izin aldım rahattım ama hepimizin koşulları bir olmuyor.
Ahhh canm günlerdir gergindin,gün boyuda yoruldun iyice kolay değil bir insan dünyaya getirmek.Ama çok şükür bitti hepsi gelmiş geçmiş olsun.oglusunu koklayınca hepsi geçer gider.Kızlar ben iyiyim dün gece wc de bayılmışım bi o zor oldu oğlum şahane çok şükür yazacağım size herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum iyiki varsınız
Maşallah sana yaşı uzun olsun tebriklerKızlar ben doğum yaptım![]()
Aveny aldım ben emzik ve biberon.şampuan,masaj yagı mustela burun aspiratörünü önermedi doktorumuz.ben kundak aldım tutar mı bilmiyorum.alt acmada almadıysan al.doğum için pedlerden aldım.gecelik takımı almam gerekiyor canta hazırlıycam artık haftaya 7 aylık olcaz dursun kenardaGunaydinlar 🌧
Bugünde istirahatliyim doktor kont.var inşallah oğluşum iyidir ve herşey yolundadir
50 tl muayene ücreti ödeyeceğiz,lcw ya gideceğim yeni doğan için alt üst takım almıştım 70 tl gibiydi fiyatı,görümcemde aynısından almış kendi aldigimin fisini atmamistim neyseki onu değiştireceğim.
6-9aylik seneye kısa giyecek bir swet ve eşofman alırım yeni doğan dün gelen hediyelerle tamamlanmış oldu çok şüküryazlık 0-3 alınacak önümüzdeki ay h&m den yazlıklara bakacağım indirimli olanlara.
büyük oğlumunda kışlıklari hem bu sene hemde seneye yeter cok şükürkaliteli ve 9-10 yas almıştım hepsini onun için renk atması ve yıpranma olmuyor zaten hafta ici okula gidiyor akşam gelince pijamalarını giyiyor.hafta sonu sivil giyiyor ancak.
Biberon,emzik,tırnak makası,burun aspiratöru,şampuan,masaj yagi ve pişik gibi şeyler kaldı alınması gereken.Bunlar için önerilere açığım.
Geçmiş olsun hayırlı saglıklı evlat olsun güzel günlerini görün normal dogum dimiKızlar ben iyiyim dün gece wc de bayılmışım bi o zor oldu oğlum şahane çok şükür yazacağım size herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum iyiki varsınız
Hayırlı ugurlu olsun evladın saglıcakla huzurla büyüt.rabbim bizede bu güzel günleri göstersin.bol sütün olsun bebişte uykuyu sevsin az gazlı olsun inşKizlar dogum yaptim cok guzel gecti bebisin durumu cok iyi bende cabuk ayaklandim hersey cok guzel simdilik. Spinal anestezi istedim ameliyat sirasinda psikolojik olarak biraz kotu oldum elimi ayagimi bagladilar diye sanirim ama sonrasinda cabuk toparlandim. Bebis 4 kilo dogdu cok guzel bir bebek her gelen bu ne guzel bebek diyor. Sapsari birseySutumde var sukur insallah hep boylu devam eder. tuce_tuce allah seninde yardimcin olsun canim saglikli bir dogum diliyorum bizi haberdar et. Darisi diger gebelerin basina ❤
Canım Sudocrem etkili bir krem ama koruma amaçlı kullanmak için bence içinde kimyasal olmayanlardan al mustella yada desitin gibi. Sudocrem yada hematen gibi kremleri de pişik olursa kullanırsınız benceÖnerilerin ve deneyimlerin için teşekkür ederim canm
Biberon ve emzik olayı büyük oğlumdan içimde yaradır çünkü emzik almadı bir suru model ve mrkadan denedik.Kolik bor bebek oldugu icin emziksiz ekstra zorlndik.Doktor bile keske emzige alisgirmanin bir yolu olsa sakinlesmesi icin bu gerekli dedi.
Biberonda ise baslamama yakın denemeye başladık ve belki 5 çeşit biberin 10 çeşit biberon emziği denememize rağmen kesinlikle alması ve 4 aylıkken kaşık mamasına ve ek gıdaya başlamak zorunda kaldık yine doktor kontrolüyle.formul süt mama da almadığı için kaşık mamasına karıştirip veriyorduk.ve işin kötü tarafı 3 saat ara ile 2 kez emmeye getiriyorlardı iş yerime ben 1.30 da çıkıyordum işten o sürede 2 kez getiriyorlardı mecburen.bakanada,bebegede,banada cok zor oluyordu onun için akıllandım fazlasıyla ve simdi gunde 1 kez azcik mama(tadına alışsın diye) ve 1 kezde sütümü sağıp biberonla verecegim insallah uyumlu bir bebek olurda emzik ve biberona direnmez
Şampuan ve yağ ve yeni doğan ıslak mendil için aklımda mustela var benimde.Pisik kremi de biz her bez değişiminde pamuklu mendille poposunu kurulayıp mutlaka koruyucu amaclı sürüyorduk oğluma yine aynı sistemi yapariz onun için alacağım mecburen.
Gözünaydın canım sağlıkla büyüt kuzunu bizim içinde kokla çokçaKızlar ben doğum yaptım![]()
Allah ana lı babalı büyütsün bahtı güzel olsunKızlar ben iyiyim dün gece wc de bayılmışım bi o zor oldu oğlum şahane çok şükür yazacağım size herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum iyiki varsınız
Alt açma hem pofuduk yastiğıyla beraber setlerden hemde molfix kullan alt açmalardan aldık.(daha önce kullandigim için rahatına aliskinim)Aveny aldım ben emzik ve biberon.şampuan,masaj yagı mustela burun aspiratörünü önermedi doktorumuz.ben kundak aldım tutar mı bilmiyorum.alt acmada almadıysan al.doğum için pedlerden aldım.gecelik takımı almam gerekiyor canta hazırlıycam artık haftaya 7 aylık olcaz dursun kenarda
Ben köfteyi köfte harcıyla yapıyorum püre paketin arkasında yazdığı gibi güzel oluyor :)Kızlar bana dağılmayan bir köfte tarifi verir misiniz.
Birkaç defadır dağılıyor benimkiler tutturamiyorum
Bitirmişsin sende son aylara bırakmak istemedim şükür bitti reflü yatagı ve emzirme yastığı çok rahat oluyomuş var mı bilmiyorum.termoslu bebek bakım cantalarından aldım bugün gittigidiyorda 69a gördüm almıştım artık burun aspitatörü yerinw çocuk kendi kendine çıkarabilir diyor ne kadar dogru bişmiyorum ilk dogdugunda amniyo sıvısından sonra hava kuru geliyor diyor.ayrıntılı için gün aldın mıAlt açma hem pofuduk yastiğıyla beraber setlerden hemde molfix kullan alt açmalardan aldık.(daha önce kullandigim için rahatına aliskinim)
Onu düğmeli pijama Görümcem hediye almış 1.tanede benim var 1 takım daha alırım.
Kundak yerine müslin aldım 3 tane.penye battaniye de kundak gibi kullanılıyor gerçi.
Göğüs pedi normal logusa pedi emzirme atlet ve sütyeni falanda alınması lazım yazdıkça çıkıyor eksikler.
Burun temizlemek için birşey almak şart ama başka türlü temizlenmiyor ve günlük temizlemek gerekiyor.
Evet canım Bağdat marka köfte harcı aldım hatta ama eşim pimpirikli yaptırmıyorBen köfteyi köfte harcıyla yapıyorum püre paketin arkasında yazdığı gibi güzel oluyor :)