Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ya hocayla aylik toplantim vardi, onun icin geldim, baktim lab bos,pek kimse yok, hoca da gelmedi, meger toplanti yokmus, oturuyorum oyle, icimden calismak gelmiyor.

Ya bende onu soracaktım kuyumcuların hepsi aynı fiyatı verdi ama acaba kandirdilar mi beni bilezik 22 ayar ama satarken 24 ayardan sattılar 🤦🏻‍♀️ Benim o zaman aklım neredeymiş sormamamisim da

Gerçi diğer kuyumcular 1-2 tl fazla fiyat veriyordu en uygun yerden aldım yine de kendimi kandırılmış hissediyorum

Alt açma hem pofuduk yastiğıyla beraber setlerden hemde molfix kullan alt açmalardan aldık.(daha önce kullandigim için rahatına aliskinim)
Onu düğmeli pijama Görümcem hediye almış 1.tanede benim var 1 takım daha alırım.
Kundak yerine müslin aldım 3 tane.penye battaniye de kundak gibi kullanılıyor gerçi.
Göğüs pedi normal logusa pedi emzirme atlet ve sütyeni falanda alınması lazım yazdıkça çıkıyor eksikler.
Burun temizlemek için birşey almak şart ama başka türlü temizlenmiyor ve günlük temizlemek gerekiyor.
emzirme sütyeni pentiden aldım bi krem bi siyah tepe tepe kullandım valla canım.
lohusa pedi de depend aldım ck memnun kaldım

Ev alma durumumuz var kızlar mecburen 2017 yazından beri sakladığımız bilezikleri bozacağız. Ama evi almazsak bozduğum bileziklerin parasını gram yapıcam. Zarar eder miyim öyle olursa :(

Kizlar dogum yaptim cok guzel gecti bebisin durumu cok iyi bende cabuk ayaklandim hersey cok guzel simdilik. Spinal anestezi istedim ameliyat sirasinda psikolojik olarak biraz kotu oldum elimi ayagimi bagladilar diye sanirim ama sonrasinda cabuk toparlandim. Bebis 4 kilo dogdu cok guzel bir bebek her gelen bu ne guzel bebek diyor. Sapsari birsey 😂 Sutumde var sukur insallah hep boylu devam eder. tuce_tuce allah seninde yardimcin olsun canim saglikli bir dogum diliyorum bizi haberdar et. Darisi diger gebelerin basina ❤
Hayırlı uğurlu olsun inş
Rabbim hayırlı uzun ömürler versin inşallah

Back
X