- 25 Nisan 2018
- 1.442
- 5.021
- 158
- 39
- Konu Sahibi pure hazel
- #49.421
Ya hocayla aylik toplantim vardi, onun icin geldim, baktim lab bos,pek kimse yok, hoca da gelmedi, meger toplanti yokmus, oturuyorum oyle, icimden calismak gelmiyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne icin icinde zararlı maddeler var diye miEvet canım Bağdat marka köfte harcı aldım hatta ama eşim pimpirikli yaptırmıyor![]()
Biraz müzelik bizim adam.Ne icin icinde zararlı maddeler var diye mialsinda bende cok zararlı şeyleri almamaya çalışıyorum ama köfte de başka türlü güzel olmuyor
Biraz müzelik bizim adam.
Yemek konusunda
Ben çıkmasını bekliyorumAyyyy altın nasılll fırlıyorrr yaaaaa![]()
Ayy evet canım yaa bilezik almıştın senBen çıkmasını bekliyorum![]()
269 a almistimAyy evet canım yaa bilezik almıştın sen
Kaçtan almistin
Hayırlı uğurlu olsun inşKızlar ben iyiyim dün gece wc de bayılmışım bi o zor oldu oğlum şahane çok şükür yazacağım size herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum iyiki varsınız
emzirme sütyeni pentiden aldım bi krem bi siyah tepe tepe kullandım valla canım.Alt açma hem pofuduk yastiğıyla beraber setlerden hemde molfix kullan alt açmalardan aldık.(daha önce kullandigim için rahatına aliskinim)
Onu düğmeli pijama Görümcem hediye almış 1.tanede benim var 1 takım daha alırım.
Kundak yerine müslin aldım 3 tane.penye battaniye de kundak gibi kullanılıyor gerçi.
Göğüs pedi normal logusa pedi emzirme atlet ve sütyeni falanda alınması lazım yazdıkça çıkıyor eksikler.
Burun temizlemek için birşey almak şart ama başka türlü temizlenmiyor ve günlük temizlemek gerekiyor.
Kar payı alıyorlar işçilik alıyorlar.Ya bende onu soracaktım kuyumcuların hepsi aynı fiyatı verdi ama acaba kandirdilar mi beni bilezik 22 ayar ama satarken 24 ayardan sattılarBenim o zaman aklım neredeymiş sormamamisim da
Bir bilezikten bin TL kar aldılar öyleyse kuyumcu olmak varmışKar payı alıyorlar işçilik alıyorlar.
Hayırlı uğurlu olsun inşKizlar dogum yaptim cok guzel gecti bebisin durumu cok iyi bende cabuk ayaklandim hersey cok guzel simdilik. Spinal anestezi istedim ameliyat sirasinda psikolojik olarak biraz kotu oldum elimi ayagimi bagladilar diye sanirim ama sonrasinda cabuk toparlandim. Bebis 4 kilo dogdu cok guzel bir bebek her gelen bu ne guzel bebek diyor. Sapsari birseySutumde var sukur insallah hep boylu devam eder. tuce_tuce allah seninde yardimcin olsun canim saglikli bir dogum diliyorum bizi haberdar et. Darisi diger gebelerin basina ❤
Ediyorlar tabiki.Bir bilezikten bin TL kar aldılar öyleyse kuyumcu olmak varmış![]()