Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Herşeyi zor, büyüdükçe bazı şeyler kolaylaşıyor ama başka zorluklar çıkıyor. Yani hiç bitmiyor

En zor durumlardan biri de uyku tabi ki. Benim oğlum hala geceleri en az 3 kez uyanıyor mama için. Kesmeye çalışıyorum ama şuan hazır değil kıyamet kopuyor mama yapmayınca. Yakın zamanda tekrar deneyeceğim.

Oğlum doğduğundan beri kesintisiz en çok uyuduğum 5 saat falandır
Kac aylik?

2 yaşında :) çoktan bırakması lazımdı gece beslenmesini tamamen alışkanlıktan dolayı devam ediyor. Bir an önce bırakmamız lazım ki kesintisiz uyusun geceleri

ayrıca senin bebek daha çok küçükmüş canım, uyku düzeninin tam oturmaması çok normal. 8.aydan sonra düzene girmişti benim oğlumunki.
Biliyorum zor ama az daha sabır düzelecek :)

2 yaşında :) çoktan bırakması lazımdı gece beslenmesini tamamen alışkanlıktan dolayı devam ediyor. Bir an önce bırakmamız lazım ki kesintisiz uyusun geceleri

ayrıca senin bebek daha çok küçükmüş canım, uyku düzeninin tam oturmaması çok normal. 8.aydan sonra düzene girmişti benim oğlumunki.
Biliyorum zor ama az daha sabır düzelecek :)
Gece de 3 defa mama çok fazlaymış canım sindirimi de zor olur aslında,,,, ben sabaha karşı bir kere süt veriyorum yetiyor,,,, hatta bi kaç aya kalmaz onu da bırakmayı düşünüyorum,,,, önce 2 ye düşürsen sonra bire olmaz mı🤔🤔🤔

Evet daha yolun basindayiz bazen hep boyle gitcekmisiz gobo me geliyr neyse umutsuz olmayayim

Bende öyle düşünüyordum ama inan öyle değil düzene giriyor zamanla. Sana sadece şunu tavsiye edeyim 1 yaşından itibaren gece beslemesini kes deliksiz uyku için

Hayırlı Akşamlar

Bugünü 250 lira ile kapattık, marketten aldıklarımızla.
Normal de aldıklarımızı tek tek yazarım, ama bugün hiç halim yok yazmaya 🙂
Bütün gün temizlik yaptım, çok yoruldum..
birazdan uyuyacağım..

S SevdaLea Başınız sağ olsun, Rabbim size sabır versin 😔

Normalde bu ayda gece 1 kez kalkmasi lazim biz ucluyoruz emmeden uyumuyr ileride kendi kendine uyusun coz emzirmiym o zmn inslh

2 saat olmus uyutma cabamiz ancak uyudu bazen boyle inatlari tutuyr :( neyse saglikli olsunlarda hepinize hayirli geceler diliyorum 😍

Hayırlı Akşamlar

Bugünü 250 lira ile kapattık, marketten aldıklarımızla.
Normal de aldıklarımızı tek tek yazarım, ama bugün hiç halim yok yazmaya 🙂
Bütün gün temizlik yaptım, çok yoruldum..
birazdan uyuyacağım..

S SevdaLea Başınız sağ olsun, Rabbim size sabır versin 😔
Amin Allah razı olsun canim

Back
X