Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Hayırlı Akşamlar

Bugünü 250 lira ile kapattık, marketten aldıklarımızla.
Normal de aldıklarımızı tek tek yazarım, ama bugün hiç halim yok yazmaya 🙂
Bütün gün temizlik yaptım, çok yoruldum..
birazdan uyuyacağım..

S SevdaLea Başınız sağ olsun, Rabbim size sabır versin 😔
Amin Allah razı olsun canim

Kesinlikle degistirmeli.
Gerekçende haklısın çünkü.
Kiradan düşsün.
Bazı Ev sahipleri nasılsa kiraya veriyoruz diyerek eve hiçbir ekstra yaptırmıyorlar.
Tamir yaptırmıyorlar.
Çok saçma

Taşınırken de evin bir sürü masrafı çıkmıştı pure, onları kiradan düşmüştü ama biz emrivaki yapmıştık. Kombiyi de söylemiştik ama yanaşmamıştı yaptırmaya. Gene emrivaki yapmamız lazım sanırım. Anlam veremiyorum bende böyle ev sahiplerine. kombi evin demirbaşı sonuçta giderken söküp götürmeyeceğim.

ama bu şekilde kalırsa gelen kiracı bir kış geçirip evden çıkar buna da eminim

Canım 3saate 1seklinde kuruyorum saati. Bazen kendisi alarma 5dk filan kala uyanıyor.bazen ben uyandiriyorum.
Bazen uyandirmadigimda kesintisiz 6saat uyuyor
masAllah pure nazar göz degmesin 6 aylık olacak oğlum 3 saat aralıksız uyuduğu nadir,bebeğin gazlı oldugu halde 6saat uyuması ck guzel gazı gecerse daha da rahatlar

Doğalgaz 584lira elektirik 188 lira gelmiş.

O kadar fazla ki asla bu tutarda elektirik kullanmadım. Akşamları lamba bile açmıyorum oğlan uyuduktan sonra. Fırın ayda 2 kez ancak açıyorumdur çünkü eşim genelde akşam yemeği için evde olmuyor. Bunun dışında klasik beyaz eşyalar senelerdir aynı kullandıklarım. Çok fazla faturalar.

evin kombisi çok eski bir demirdöküm modeli muhtemelen bu yüzden çok fazla yakıyor

ev sahibini arayıp söyleyeceğim yeni kombi taktırmalı yada biz taktıralım kiradan düşelim. Bu şartlar altında birdahaki kışa kalamayız bu evde, gelen kimse de bir kıştan fazla kalmaz bu faturalara diyeceğim

resmen içime oturdu faturalar ya. Gerçekten o kadar kullansam gam yemicem. Kullanmadığım bir enerjinin parasını ödeyeceğim resmen
canım gazdan dolayı dogalgaz ne kadrar ck gelırse elektrık o kadar fazla gelıyor elektrıkle calıstıgından

masAllah pure nazar göz degmesin 6 aylık olacak oğlum 3 saat aralıksız uyuduğu nadir,bebeğin gazlı oldugu halde 6saat uyuması ck guzel gazı gecerse daha da rahatlar
Cok sağol canım yaa sende kurtulursun inşallah uykusuzluktan.
Gazını da kendi çıkarıyor artık👶🤗🤗pıt pıt
Kakası bugün daha güzeldi. Mukuslu yapı geçmiş gibiydi.
Diyet filan yapmıyorum.

Cok sağol canım yaa sende kurtulursun inşallah uykusuzluktan.
Gazını da kendi çıkarıyor artık👶🤗🤗pıt pıt
Kakası bugün daha güzeldi. Mukuslu yapı geçmiş gibiydi.
Diyet filan yapmıyorum.
bizim ılk basta vardı gaz problemimiz sonra gecti ck sukur canım simdi gaz cıkarırken, annem büyük adam gibi yapıyor bızı sancaklar dıyor:KK48:
ah bide uyusa yavrucugum tadından yenmez.
aksam 8,8.5 gibi de yatıyor genelde sabah 5.5 gıbı uyanıyor.yatınca ılk basta 2-2.5 saatte bir uyanıyor 3ten snra saat bası bazen. gündüz malesef hele toplam bi saati gecmıyor herkes bu nası bebek hep uyanık dıyolar :KK70:hep oyun ıstıyor bal küpü

Geldim kıZlar ay fırsat olmadı yazmaya hızlı bir gün geçirdim her zamanki gibi 😦 dün akşam eşim salonun camının kenarına silikon yapıyordu perdeyi açmışlar eşimle annem daha 1 ay önce yıkadığım perde kapkara hemen sessizce çıkartıp makinaya atmışlar . Bugünde mutfağı attık annemle . Oğlumun çamaşırları da yıkandı sabah ev maşallah fabrika sanki 😒 annem kete yaptı bende markete gittim peynir ve bulaşık deterjanı ekmek nişasta aldım 35 TL . Çay içtik babam annem sohbet ettik . Birde ben browni yaptım akşama çayın yanına . Yoğurt çorbası , cevizli peynirli erişte yaptı annem salata yaptım masa hazırladım bebek emzirdim bu arada 🤣. Evi süpürüp sildik . Eşim annemlere 2 kg fıstık aldı az da eve aldık 180 TL rezene alıp eve gelecek. Annemler biletlerini aldılar tabi bana aldırmadılar babam diyor ki sen sus çok konuşma 😆

Selam kızlar bizde bugün annem ablam ve çocuklarla awm ye gittik,,, yemek yedik annem ödedi sağolsun🙏🙏
Kızı oyun alına girdirdim yiğenimle 30 tl oraya verdim
30 tl de kahve içtik
2.5 da ekmek aldım

Toplam harcama 62.5 tl👏👏👏

Yarın sabah üşenmezsem kızları anneme bırakıp kuaföre gidecem 🙏🙏🙏🙏

Slm kızlar
Arkadaşlarla yemek yedim uzun zamandır çıkmıyordum arkadaşlar ile
Sonra da kahve içtik harcamalı geçti .
mercimek çorbasının yanına bazlama üzerine sucuklu pizza ve vişne komposto ile yedik şükür.
yarına ben de buzluktan barbunya ve bamya pişireceğim mercimek çorbası da arttı.
yarın kk hesap kesilmiş olacak. Harcamalar bir sonraki ayın faturasına gelir . O yüzden biraz market alışverişi yaparız :) akşama da balık salata planlıyorum kısmetse. Antep sonrası 1.5 kilo almışım spor yapsam güzel olacak

Slm kızlar
Arkadaşlarla yemek yedim uzun zamandır çıkmıyordum arkadaşlar ile
Sonra da kahve içtik harcamalı geçti .
mercimek çorbasının yanına bazlama üzerine sucuklu pizza ve vişne komposto ile yedik şükür.
yarına ben de buzluktan barbunya ve bamya pişireceğim mercimek çorbası da arttı.
yarın kk hesap kesilmiş olacak. Harcamalar bir sonraki ayın faturasına gelir . O yüzden biraz market alışverişi yaparız :) akşama da balık salata planlıyorum kısmetse. Antep sonrası 1.5 kilo almışım spor yapsam güzel olacak
Ahhhhhhh bu kilolar benim de acilen diyete başlamam lazım :olamaz:

İyi akşamlar kızlar
Bütün gün temizlik yaptım mis gibi oldu her yer
Temizlik ve çocuk çok yordu akşam yemeği yapamadım kahvaltı tarzı yedik bu akşam
Harcamasız bir gün oldu
Hafta sonu geldi çattı harcamalı geçebilir haftasonu dışarı çıkıp gezeriz biraz pazar alışveriş yapılır

Back
X