- Konu Sahibi pure hazel
- #50.901
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle degistirmeli.
Gerekçende haklısın çünkü.
Kiradan düşsün.
Bazı Ev sahipleri nasılsa kiraya veriyoruz diyerek eve hiçbir ekstra yaptırmıyorlar.
Tamir yaptırmıyorlar.
Çok saçma
masAllah pure nazar göz degmesin 6 aylık olacak oğlum 3 saat aralıksız uyuduğu nadir,bebeğin gazlı oldugu halde 6saat uyuması ck guzel gazı gecerse daha da rahatlarCanım 3saate 1seklinde kuruyorum saati. Bazen kendisi alarma 5dk filan kala uyanıyor.bazen ben uyandiriyorum.
Bazen uyandirmadigimda kesintisiz 6saat uyuyor
canım gazdan dolayı dogalgaz ne kadrar ck gelırse elektrık o kadar fazla gelıyor elektrıkle calıstıgındanDoğalgaz 584lira elektirik 188 lira gelmiş.
O kadar fazla ki asla bu tutarda elektirik kullanmadım. Akşamları lamba bile açmıyorum oğlan uyuduktan sonra. Fırın ayda 2 kez ancak açıyorumdur çünkü eşim genelde akşam yemeği için evde olmuyor. Bunun dışında klasik beyaz eşyalar senelerdir aynı kullandıklarım. Çok fazla faturalar.
evin kombisi çok eski bir demirdöküm modeli muhtemelen bu yüzden çok fazla yakıyor
ev sahibini arayıp söyleyeceğim yeni kombi taktırmalı yada biz taktıralım kiradan düşelim. Bu şartlar altında birdahaki kışa kalamayız bu evde, gelen kimse de bir kıştan fazla kalmaz bu faturalara diyeceğim
resmen içime oturdu faturalar ya. Gerçekten o kadar kullansam gam yemicem. Kullanmadığım bir enerjinin parasını ödeyeceğim resmen
Cok sağol canım yaa sende kurtulursun inşallah uykusuzluktan.masAllah pure nazar göz degmesin 6 aylık olacak oğlum 3 saat aralıksız uyuduğu nadir,bebeğin gazlı oldugu halde 6saat uyuması ck guzel gazı gecerse daha da rahatlar
bizim ılk basta vardı gaz problemimiz sonra gecti ck sukur canım simdi gaz cıkarırken, annem büyük adam gibi yapıyor bızı sancaklar dıyorCok sağol canım yaa sende kurtulursun inşallah uykusuzluktan.
Gazını da kendi çıkarıyor artıkpıt pıt
Kakası bugün daha güzeldi. Mukuslu yapı geçmiş gibiydi.
Diyet filan yapmıyorum.
Tuce sesin çıkmadı bugün iyi misin
güzel günlerde kullan1000$ bozmuştum onunla bilezik aldım bugun19küsür gram 282 den verdi 5400 ödedim.Gecen ayda almıştım artık yeter başka almam.Bunu birikimden saymıyorum çünkü dolar bozup aldım.Maaslardan kalanla yaptığım birikim bu aykı birikimim olacak.
Ahhhhhhh bu kilolar benim de acilen diyete başlamam lazımSlm kızlar
Arkadaşlarla yemek yedim uzun zamandır çıkmıyordum arkadaşlar ile
Sonra da kahve içtik harcamalı geçti .
mercimek çorbasının yanına bazlama üzerine sucuklu pizza ve vişne komposto ile yedik şükür.
yarına ben de buzluktan barbunya ve bamya pişireceğim mercimek çorbası da arttı.
yarın kk hesap kesilmiş olacak. Harcamalar bir sonraki ayın faturasına gelir . O yüzden biraz market alışverişi yaparız :) akşama da balık salata planlıyorum kısmetse. Antep sonrası 1.5 kilo almışım spor yapsam güzel olacak