Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Tabi 24 yasindayim evliyim 11 aylik oglum var suan çalışıyorum bebegim den dolayi eşim şehit olduktan sonra tek başıma oglumu buyutmeye çalışıyorum.
Allah rahmet eylesin, sizlere de sabirlar kolayliklar diliyorum, sehit ve gazilerimizin bu vatan icin yaptiklarini asla odeyemeyiz, hepsine minnattarim.

Annemler yarın gidiyorlar kendimi kötü hissetmeye başladım gizli gizli odamda ağlıyorum . Sorun bebeğe bakmak ev işi yemek filan değil annemi babamı çok özlüyorum
Okuyunca bana bile bir hüzün çöktü😞
Yarın senin için zor bir gün olacak allah yardımcın olsun veda etmek kolay degil😪

Herkese günaydın ve mutlu hafta sonlari🌼
Müthiş derecede grip oldum.Basim zonkluyor,burnum tıkalı iptal nefes alamıyorum,boğazım ve genzimin yanmasından hiç bahsetmiyim😷hapşırmaktan bebisimin nevri dondu birşey olacak diye korkuyorum.Doktorumu aradık ıhlamur,parol ağrı kesici ve naneli boğaz pastili kullanabilirsin sadece dedi.
Bugün eşim gündüz çalışıyor ve oğlumu kolejin bursluluk sınavına getirmem gerekiyor.Esim eksikleri alırız sinavdan çıkışta balık yeriz dedi ama nasıl olucak bu halde bilmiyorum.
Bugun Börek hazırlamam lazım yarın sabah kahvaltıya kayinvalidemlr gelicek.yarinda kahvaltı v.s fasli var inşallah bu grip bana engel olmaz 🙏🙏
Iki makina çamaşır var yıkayıp kurutmaya atilacak😖eve de çorba yapmam lazım dışarda bile yesek enazindan çorba bulunsun evde.
Kısacası 2 gün bu hastalıkla ve zorunlu yoğun programla fenalardayim😭

Herkese günaydın ve mutlu hafta sonlari🌼
Müthiş derecede grip oldum.Basim zonkluyor,burnum tıkalı iptal nefes alamıyorum,boğazım ve genzimin yanmasından hiç bahsetmiyim😷hapşırmaktan bebisimin nevri dondu birşey olacak diye korkuyorum.Doktorumu aradık ıhlamur,parol ağrı kesici ve naneli boğaz pastili kullanabilirsin sadece dedi.
Bugün eşim gündüz çalışıyor ve oğlumu kolejin bursluluk sınavına getirmem gerekiyor.Esim eksikleri alırız sinavdan çıkışta balık yeriz dedi ama nasıl olucak bu halde bilmiyorum.
Bugun Börek hazırlamam lazım yarın sabah kahvaltıya kayinvalidemlr gelicek.yarinda kahvaltı v.s fasli var inşallah bu grip bana engel olmaz 🙏🙏
Iki makina çamaşır var yıkayıp kurutmaya atilacak😖eve de çorba yapmam lazım dışarda bile yesek enazindan çorba bulunsun evde.
Kısacası 2 gün bu hastalıkla ve zorunlu yoğun programla fenalardayim😭
Geçmiş olsun

Eşim bi bardak mandalina suyu sıkmış getirdi içtim 💖😍
Oglisin kahvaltısını yaptirmis.
Birazdan ikisi yumurta ve balık almaya çıkarlar..
Dün akşam benim eşimde 2.5 kilo portakal almış 15 tl tutmuş 😱 limonla ikisini karışık sıktı 1litre cıktı.
Kayınvalidemler 1 file (8-10kg gelir) portakal 1filede de limon almışlar bizim icin mersinden yarın getirirler gelirken.

Dün akşam benim eşimde 2.5 kilo portakal almış 15 tl tutmuş 😱 limonla ikisini karışık sıktı 1litre cıktı.
Kayınvalidemler 1 file (8-10kg gelir) portakal 1filede de limon almışlar bizim icin mersinden yarın getirirler gelirken.
Eşimin arkadaşı da gönderecek hatay'dan.
Çok güzel sulu sulu.
Burada satılanlar hem çok pahalı hemde 1. Sınıf kalitede değil

Ispanaklı ve peynirli gül böreği yaptım dolaba kaldirdim yarın sabah pişiririm sıcak sıcak.
Çakma kelle paça çorbası yaptim(haşlanmış kırmızı eti didikleyip)bol sarımsak pul biber kara biber kattım hastalığıma iyi gelsin inşallah.oglumda hapşırmaya başladı burnunu cekiyor🤕🤧
1 makina çamaşır yıkandı kutmadan çıkarıp katlicam.Koltuklarimin yastık yüzleri yıkamıştı onlarida geçirip saat 3de sınav icon çıkıcaz oğlumla.
1er kase çorba iceriz şimdi şifa olsun inşallah.

Back
X