Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Günler dolu dolu hızlı geçiyor avm ye gittik e bebekte güzel indirimler var 115 orda harcadım yeni doğum yapanlar ve yapacak olanlar var onlara aldım misafirlerimin bebeği var ona aldım kardeşimin oğluna aldım lcwaikikiden karda oynasınlar diye küçük kızıma eldiven aldım 26 ona verdim marketten çocuklara süt yufka ve Danone aldı eşim 15 o vermiştir.

Annemler geldi Hoşgeldin eşimin halaları geldi onlar için pazartesi akşam yemeğe çağırdılar gelirken meyve bisküvi falan almışlar akşam yemeğine fırında sebze nohutlu pilav yaprak sarması tarhana çorbası patlıcan közlemesini salata yaptım çok şükür keyifli geçiyor. Yarın köye gitcez kar vardır umarım çocuklarla kayarız

Herkese günaydınlar cinemada hangi gün indirimli oluyordu yazabilir misiniz lütfen.
Bugün yoğurt mayalayacağım
Patates yoktu dün markete gittik 58tl harcadık.
sütü unutup gelmişiz bir daha markete çıkacağız balık da alırız bugün menüde salata ve balık var.
tatlı bir şeyler de yapacağım .
çamaşır yıkarım.
kilo aldığım için pantolonların bir kısmına giremiyorum ,26 beden kotlarım ve baya genişledim son 3 senede.
Avm ye gittim ,iki kot arasında kaldım ,30 tl daha ucuz olanı aldım modelleri aynı renkleri farklıydı
Kazak aldım ve kemer aldım. 250tl harcadım 32 tl de yemek yedik.
Ev de süpüreceğim işler bitmiyordu:)

Burada daha siz yoktunuz o zaman yemek listesi paylaşıyorduk öyle bende yazıyordum . Burada şuan İnan hatırlamıyorum kim ama bu listeyi siz mi yiyorsunuz çok fazla filan yazmıştı . Çok zoruma gitmişti bu yazılan . Burada kimsenin birşeyine karışmamaya çalışırım genelde ama Zeyno haklı canım dikkat edin sağlığınız önemli
Yaaaa neden ki ne kadar istiyorsanız yiyebilirsiniz tabi sağlık söz konusu olunca arada uyarılabilir ama herkesin kendi zevki damak tadı yani 👍👍

Kiminin iştahı az olur az yapar yer kimi doymak bilmez benim gibi🤣🤣🤣🤣

Bence yine günlük menülerimizi paylaşabiliriz hem bize de fikir olmuş olur🤔🤔

günaydın kızlar Mutlu pazarlar❤️❤️

Bugün yemek derdim yok eşim kangalda yılan balığı yapacak🤣🤣

Yanına salata filan yaparım 👍👍

Akşamdan ıspanak ıslamışım onu yıkarım yufkalı çıtır börek yapacam birazını da buzluğa atarım😋😋😋

Herkese günaydınlar cinemada hangi gün indirimli oluyordu yazabilir misiniz lütfen.
Bugün yoğurt mayalayacağım
Patates yoktu dün markete gittik 58tl harcadık.
sütü unutup gelmişiz bir daha markete çıkacağız balık da alırız bugün menüde salata ve balık var.
tatlı bir şeyler de yapacağım .
çamaşır yıkarım.
kilo aldığım için pantolonların bir kısmına giremiyorum ,26 beden kotlarım ve baya genişledim son 3 senede.
Avm ye gittim ,iki kot arasında kaldım ,30 tl daha ucuz olanı aldım modelleri aynı renkleri farklıydı
Kazak aldım ve kemer aldım. 250tl harcadım 32 tl de yemek yedik.
Ev de süpüreceğim işler bitmiyordu:)
Canım bizim Burda Çarşamba halk günü oluyor ama her terde aynı mı bilmiyorum 🤔
Güle güle giy pantolonlarını bende şuanda kilo aldım ve hiçbir pantolonuma sığmıyorum acilen diyete başlamam lazım😩😩😩

Yaaaa neden ki ne kadar istiyorsanız yiyebilirsiniz tabi sağlık söz konusu olunca arada uyarılabilir ama herkesin kendi zevki damak tadı yani 👍👍

Kiminin iştahı az olur az yapar yer kimi doymak bilmez benim gibi🤣🤣🤣🤣

Bence yine günlük menülerimizi paylaşabiliriz hem bize de fikir olmuş olur🤔🤔
Ben öyle haftalık menü yazmayacağım diye yemin ettim yazamam🤣

Günaydın kızlar

Dün ki depremden sonra, gece doğru dürüst uyuyamdım, hep düşündüm..

Bebeğim olduktan sonra, çok duygusallaştım.
Eskiden takmazdım bu kadar..
Sonra dua okuyup uyudum
Herşey Allah’tan, kaderimizde ne varsa yaşayacağız.. 😔
...
Dün eşim kilosu 10 liradan iki kilo hamsi almış
Carrefoursa dan.
Bugün onu fırınına atarım
Kuzenim yanıma gelebilir, eğer gelirse fırında havuçlu ve cevizli kekte pişireceğim..

Selamlar
Sizleri yakından takip ediyorum ama iki küçük bebekle yazamıyorum. Altın alanlara bir sorum var. Bankadan mı alıyorsunuz kuyumcu mu? Ben bankayı tercih ediyorum al sat kolay oluyor diye ama hangisi daha avantajlı olur bilemedim.

KiZimin pek tadı yok bugün. Hasta olmaz inşallah. Sabah kahvaltıda çocuklar falan sevmeye Çalıştılar.

Kredi kartım 2.050 TL geldi.
Gelecek ay 1500 taksitim var.
Martta 600.
Sonra ağustosa kadar 150tl taksit
Birkaç alışveriş yapmıştık taksitli.
Oğlumun sağlık gideri de var.

Eşimin maaşı belli.
Benim bordro da kesin çıkmıştır ama okula gitmek istemiyorum.
Belki yarın arar sorarım.
Maaşa son 2 gün 🥳

Back
X