- 11 Mart 2013
- 33.642
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.002
- 798
- 32
- Konu Sahibi pure hazel
- #51.021
Oğlum bugün hiç uyumadı
ama hiç yani az önce uyudu 5 dk sonra fıldır fıldır gözlerini açar diyecektim ki şuan uyandı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaaa neden ki ne kadar istiyorsanız yiyebilirsiniz tabi sağlık söz konusu olunca arada uyarılabilir ama herkesin kendi zevki damak tadı yaniBurada daha siz yoktunuz o zaman yemek listesi paylaşıyorduk öyle bende yazıyordum . Burada şuan İnan hatırlamıyorum kim ama bu listeyi siz mi yiyorsunuz çok fazla filan yazmıştı . Çok zoruma gitmişti bu yazılan . Burada kimsenin birşeyine karışmamaya çalışırım genelde ama Zeyno haklı canım dikkat edin sağlığınız önemli
Canım bizim Burda Çarşamba halk günü oluyor ama her terde aynı mı bilmiyorumHerkese günaydınlar cinemada hangi gün indirimli oluyordu yazabilir misiniz lütfen.
Bugün yoğurt mayalayacağım
Patates yoktu dün markete gittik 58tl harcadık.
sütü unutup gelmişiz bir daha markete çıkacağız balık da alırız bugün menüde salata ve balık var.
tatlı bir şeyler de yapacağım .
çamaşır yıkarım.
kilo aldığım için pantolonların bir kısmına giremiyorum ,26 beden kotlarım ve baya genişledim son 3 senede.
Avm ye gittim ,iki kot arasında kaldım ,30 tl daha ucuz olanı aldım modelleri aynı renkleri farklıydı
Kazak aldım ve kemer aldım. 250tl harcadım 32 tl de yemek yedik.
Ev de süpüreceğim işler bitmiyordu:)
Ben öyle haftalık menü yazmayacağım diye yemin ettim yazamamYaaaa neden ki ne kadar istiyorsanız yiyebilirsiniz tabi sağlık söz konusu olunca arada uyarılabilir ama herkesin kendi zevki damak tadı yani
Kiminin iştahı az olur az yapar yer kimi doymak bilmez benim gibi
Bence yine günlük menülerimizi paylaşabiliriz hem bize de fikir olmuş olur![]()
Yeminimi bozmammmBen öyle haftalık menü yazmayacağım diye yemin ettim yazamam![]()
Çok lezzetli oluyor.bende yiyorumGünaydın kızlar. Pure ne iyi bir alışkanlık o sarımsaklı yoğurtlu fasülye.Keşke benim kızda yese. Yemeklere gizli gizli koyduğum sarımsağı bile fark ediyor![]()