Bugün ne aldin kaç tl harcadin

İyi akşamlar kızlar bugünkü harcama
2 kilo kömür
2 litre şalgam
4 pide ekmek
4 tane süt
Cips
Sigara

Toplam harcama. 65 tl👍👍

Bugün yemek eşimdendi mangalda yılan balığı yaptı tam yaparken eltim aradı bize uğrayacaklarmış neyse masaya tabağı çatalı çoğalttım hep beraber yemek yedik,,, pasta da yapmıştım kahveyle verdim yedik içtik😋😋😋

Küçük kızımın doğumgününü yapmamıştım sağolsunlar hediye alıp gelmişler boş geçirmediler🤣🤣

Merhaba okudum ama yazamadım 🥰sabah kahvaltı yaptık ben mutfağı toparladım eşim oğluşla ilgilendi. Kendime bakım yaptım sonra markete gittim 50 TL harcadım sebze filan aldım herşeye zam gelmiş . Eve geldim bebek emzirdim bulaşık makinası boşalttım çorba salata yaptım yeşillik yıkadım😆 eşim kıyma kavurdu . Akşam kahve içtik çay koydum sonra oğlumu yıkadık ailecek duşa girdik 😁👼🏼 Çok şükür bana çekmiş hiç ağlamıyor 🤣🤩 kendime vitamin takviyesi sipariş verdim 45 TL . Hesapta 500 TL kaldı bu maaştan ona çeyrek altın alacağız hafta sonu.

Oglusum hastalandı boğazı çok sertleşmiş tereyağı pekmez eritip verdik buhar verdik eşim acile götürdü şimdi inşallah antibiyotiklik bir durum değildir bir ay önce kullandık antibiyotik😥

günaydın çok fena grip oldum sinüslerim açıldı resmen iyi oldu ama burnum gözlerim akıyor sürekli sızlama var.Cumartesi pazarda 40 tl harcadık çok bişey almadık dünde arkadaşımın köy evine gittik mazlemeleri onlar aldı harcamayı 3 e bölcez ben diğerlerinden fazla vericem benim misafirimde vardı ekstra ne kadar düşer payıma bilmiyorum 20 tl ye köyden süt aldım 5 lt birazını çocuklar içer kalanı yoğurt mayalıcam.

Buzdolabmi boşaltım temizlemek için.
Artık temizlikçi almayacağım.
Derin dondurucuya baktım sayım yaptım.
Annem de geleceği için .
4 pişirimlik bezelye
5 pişirimlik yeşil fasulye
2 pişirimlik karnıyarık
2 pişirimlik kabak
6 poşet haslamalik mısır
2 pişirimlik dolmalık biber 1dizi kuru patlıcan
Doğranmış biber kırmızı yesil
30 tane kadar içli köfte
10 poşet közlenmiş biber ve patlıcan
Kuzu ciğer kalmış arkalarda.
Son et köfteyi çıkardım bugün patatesle fırına süreceğim.
Hafta sonu eşim küçük başı kestirecek.
Etimiz olur buzlukta her daim. Nisan gibi babam ve kardeşim de gelir ziyarete.
Kaynım gelebilir.

Günaydın kızlar
Gece kulaklarını çınlattım🤣🤣 emzirmeye uyanmıştım Aralık anneleri topiğini okuyormuşum o an bende burayı okuyorum sanıyorum artık nasıl bir uyku haliyse🤣 bir kadının mesajını okurken sen sandım diyorum ki kendi kendime allah allah ya bu kadar küçük bebeği mi varmış 🤣🤣🤣

Gece kulaklarını çınlattım🤣🤣 emzirmeye uyanmıştım Aralık anneleri topiğini okuyormuşum o an bende burayı okuyorum sanıyorum artık nasıl bir uyku haliyse🤣 bir kadının mesajını okurken sen sandım diyorum ki kendi kendime allah allah ya bu kadar küçük bebeği mi varmış 🤣🤣🤣
😂😂😂 ahaha uyku arasında bende bazen öyle şeyler yaşıyorum.

Back
X