Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bu ay ki birikimimiz :KK200:
6 çeyrek, Rabbim bereketlendirsin

Eklentiler

• DBB49F55-2315-408B-B477-DE9A5469F02C.webp
    DBB49F55-2315-408B-B477-DE9A5469F02C.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 52
Merhaba kızlar ay bugün okudum yazamadım😀 öğlen bi sil süpür yapayım dedim işin içinden zor çıktım ☺️ Kucağımda abi bebek zor yemek pişirdim😱 alışıyoruz alışacağız 🤩 arkadaşımız bizim için annesinden kg 18 TL den zeytinyağı getirmiş 10 kg aldık yarın para vereceğiz . Şimdi bütçe kontrolü yapıyorum 1 tam 1 gram alacağız eşimin ailesi gelirse bilet parası ayırdım mecbur .

Merhaba kızlar ay bugün okudum yazamadım😀 öğlen bi sil süpür yapayım dedim işin içinden zor çıktım ☺ Kucağımda abi bebek zor yemek pişirdim😱 alışıyoruz alışacağız 🤩 arkadaşımız bizim için annesinden kg 18 TL den zeytinyağı getirmiş 10 kg aldık yarın para vereceğiz . Şimdi bütçe kontrolü yapıyorum 1 tam 1 gram alacağız eşimin ailesi gelirse bilet parası ayırdım mecbur .
Canımmm geçmiş olsun doğum yapmışsın çok sevindim Allahım sağlıklı huzurlu önür versin bebişine :)

Biraz uykusuz kalıyoruz ya abi bebeğim hiç uyumak istemiyor 🤣yatağında yatmak istemiyor gece bizle olmak istiyor filan
Ne güzel :) ben bu dönemlerde kucaklayamıyordum bile tutuluyordum ağır kaldıramıyodum falan bebeğim ağladığında biri gelse beşikten alsa diye bekliyordum başında...
şükür ki sen sağlıklısın :))

Ne güzel :) ben bu dönemlerde kucaklayamıyordum bile tutuluyordum ağır kaldıramıyodum falan bebeğim ağladığında biri gelse beşikten alsa diye bekliyordum başında...
şükür ki sen sağlıklısın :))
Sezeryan mı olmuştun😦

Back
X