- 12 Nisan 2019
- 2.548
- 7.428
- 108
- Konu Sahibi pure hazel
- #51.441
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canımmm geçmiş olsun doğum yapmışsın çok sevindim Allahım sağlıklı huzurlu önür versin bebişine :)Merhaba kızlar ay bugün okudum yazamadımöğlen bi sil süpür yapayım dedim işin içinden zor çıktım ☺ Kucağımda abi bebek zor yemek pişirdim
alışıyoruz alışacağız
arkadaşımız bizim için annesinden kg 18 TL den zeytinyağı getirmiş 10 kg aldık yarın para vereceğiz . Şimdi bütçe kontrolü yapıyorum 1 tam 1 gram alacağız eşimin ailesi gelirse bilet parası ayırdım mecbur .
Teşekkür ediyorum canım benimCanımmm geçmiş olsun doğum yapmışsın çok sevindim Allahım sağlıklı huzurlu önür versin bebişine :)
Nasılsın ne zaman yaptın doğumunu ?Teşekkür ediyorum canım benim![]()
Canim ben hedefimi soylemistim de unuttum simdi ayda iki gram felan almaya calisicam 24 gram diyeyimMerhaba canım merak ettik etiketledik sesin çıkmayınca.
Yeni hedefleri yaziyoruz.ilk sayfada
İyiyim canım 23 aralıkta normal doğum yaptımNasılsın ne zaman yaptın doğumunu ?
Bu ay ki birikimimiz
6 çeyrek, Rabbim bereketlendirsin
484 gösteriyorBen vazgeçtim kızlar 5 çeyrek alacağım gram değil480 den alabilir miyim acaba
Yeni tarih sanırım o çünkü her altın almaya gittiğim zaman gördüğümden 5 TL aşağı alıyordum sonra anladım neden olduğunu484 gösteriyor
Canım yaa nasıl sevindim çok güzel zamanlar umarım güzel geçiriyorsundur :)İyiyim canım 23 aralıkta normal doğum yaptım
Evet yeni tarihliyi gösteriyor program.Yeni tarih sanırım o çünkü her altın almaya gittiğim zaman gördüğümden 5 TL aşağı alıyordum sonra anladım neden olduğunu
İnşallah 480 den alırız bu ay bir sürü yine ödeme yaptım ancak yetti para . Mtv filan ofEvet yeni tarihliyi gösteriyor program.
Eski tarihliler ucuz olur
Biraz uykusuz kalıyoruz ya abi bebeğim hiç uyumak istemiyorCanım yaa nasıl sevindim çok güzel zamanlar umarım güzel geçiriyorsundur :)
Ne güzel :) ben bu dönemlerde kucaklayamıyordum bile tutuluyordum ağır kaldıramıyodum falan bebeğim ağladığında biri gelse beşikten alsa diye bekliyordum başında...Biraz uykusuz kalıyoruz ya abi bebeğim hiç uyumak istemiyoryatağında yatmak istemiyor gece bizle olmak istiyor filan
Sezeryan mı olmuştunNe güzel :) ben bu dönemlerde kucaklayamıyordum bile tutuluyordum ağır kaldıramıyodum falan bebeğim ağladığında biri gelse beşikten alsa diye bekliyordum başında...
şükür ki sen sağlıklısın :))
Evet canım hastalığımdan dolayı tutuluyordumSezeryan mı olmuştun![]()
Sağol canımsüpersin.bereketli olsun.
Kaçtan aldın tanesini