Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Canım pratik güzel dağılmayan köfte tarifi verirmisin ben hiç beceremiyorum ya
Canım
Yarım kg kadar kiyma
1sogan rendesi
2dilim bayat ekmek içi (ıslatılmış)
1yumurta
Baharatlar
Yoğurup 2saat dolapta dinlendiriyoruz
Sonra şekil verip kızartıyoruzm
Koftemde çok iddialı değilim ama😃
Dışarda yediklerim daha güzel 😋

Canım
Yarım kg kadar kiyma
1sogan rendesi
2dilim bayat ekmek içi (ıslatılmış)
1yumurta
Baharatlar
Yoğurup 2saat dolapta dinlendiriyoruz
Sonra şekil verip kızartıyoruzm
Koftemde çok iddialı değilim ama😃
Dışarda yediklerim daha güzel 😋
ben köfteye soğan koymam sarımsak koyarız biz birazda maydanoz yumurtada koymayız kıyma çok yağlı olmazsa ve iyi yoğrulursa dağılmıyor bayat çekilmiş ekmek koyuyorum o zaten dağılmasını önlüyor pure

Benim köftem pek güzel olmaz sorun şu tadına bakamıyor olmam 🤣 midem kalkıyor bakamıyorum gidip knorr köfte harcı alıyorum oh mis 🤣

O harçların aromasını çok beğeniyorum ama sağlıklı degiller kesinlikle almıyoruz
Aynen öyle evde yapacaksam mecbur öyle yapıyorum güzel yenilsin diye ama üzerine ekstra baharat atıyorum biraz az geliyor aroması. Bir kasap abi var Ondan kasap köfte alıyoruz bazen temiz fiyat farkı da yok aynı kıyma fiyatına

Aynen öyle evde yapacaksam mecbur öyle yapıyorum güzel yenilsin diye ama üzerine ekstra baharat atıyorum biraz az geliyor aroması. Bir kasap abi var Ondan kasap köfte alıyoruz bazen temiz fiyat farkı da yok aynı kıyma fiyatına
Bende kasaptan almayı düşünüyorum artik köfteyi hazir

okyonus okyonus allah ödeme kolaylığı versin gerçekten çok fazla gelmiş fatura
Sormuşlar ama bende sorayım çok merak ettim hangi şehirdesiniz kaç derecede yanıyor kaç Petek
tuce_tuce tuce_tuce işlerden sıyrılmanın en güzel yolu ben bilmem demek 😂senin kv çok iyi öğrenmiş bunu😄

Kızlar bu tarifi yapıyorum son birkaç seferdir. Soğanı 1 orta boy ekliyorum. Gayet lezzetli oluyor yiyen herkes çok beğendi. Tavsiye ederim

Eklentiler

• C28DDB06-2434-41B6-AEA3-BF78B2751B6E.webp
    C28DDB06-2434-41B6-AEA3-BF78B2751B6E.webp
    47,7 KB · Görüntüleme: 85
okyonus okyonus allah ödeme kolaylığı versin gerçekten çok fazla gelmiş fatura
Sormuşlar ama bende sorayım çok merak ettim hangi şehirdesiniz kaç derecede yanıyor kaç Petek
tuce_tuce tuce_tuce işlerden sıyrılmanın en güzel yolu ben bilmem demek 😂senin kv çok iyi öğrenmiş bunu😄
Onu yapıyor evet ama köfteyi valla bilmiyor yA 🤣 ben ilk dalga geçiyor sandım . Bir gün onun evindeyiz noterde işimiz vardı dışarı çıktık . Eve geldim dedi ki bende ben köfte yapmayı bilmiyorum kızımı aradım sordum tarif etti bende yaptım bak bi dedi şaka yapıyor sandım 😳 böyle kaldım . Sonra görümcemle konuşurken anneme tarif ettim yapabilmiş mi diye sorunca anladım ciddiymiş

Kizlar benim ikiz kardesim var erkek . 25 yasindayiz. Kalbinde delik varmis bu yasina kadar farkedememisiz ya . Futbol takimina kayit olacakmis onun icin saglik raporu istemisler oyle ortaya cikmis. Yarin ameliyat olacak dogustan varmis delik ama bugune kadar hic bi belirtisi yoktu cok enteresan degil mi 😑
Yaaa canım çok geçmiş olsunnn😥😥😥

Back
X