- 11 Mart 2013
- 33.642
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.007
- 798
- 32
- Konu Sahibi pure hazel
- #51.781
Kızlar telefonum çatlayacaktı gelen mesajdan.Doğal gaz faturam 950 tl gelmiş

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar telefonum çatlayacaktı gelen mesajdan.Doğal gaz faturam 950 tl gelmiş
çok çok fazla evin konumu nasılKızlar telefonum çatlayacaktı gelen mesajdan.Doğal gaz faturam 950 tl gelmiş
CanımCanım pratik güzel dağılmayan köfte tarifi verirmisin ben hiç beceremiyorum ya
ben köfteye soğan koymam sarımsak koyarız biz birazda maydanoz yumurtada koymayız kıyma çok yağlı olmazsa ve iyi yoğrulursa dağılmıyor bayat çekilmiş ekmek koyuyorum o zaten dağılmasını önlüyor pureCanım
Yarım kg kadar kiyma
1sogan rendesi
2dilim bayat ekmek içi (ıslatılmış)
1yumurta
Baharatlar
Yoğurup 2saat dolapta dinlendiriyoruz
Sonra şekil verip kızartıyoruzm
Koftemde çok iddialı değilim ama
Dışarda yediklerim daha güzel![]()
O harçların aromasını çok beğeniyorum ama sağlıklı degiller kesinlikle almıyoruzBenim köftem pek güzel olmaz sorun şu tadına bakamıyor olmammidem kalkıyor bakamıyorum gidip knorr köfte harcı alıyorum oh mis
![]()
O harçların aromasını çok beğeniyorum ama sağlıklı degiller kesinlikle almıyoruzBenim köftem pek güzel olmaz sorun şu tadına bakamıyor olmammidem kalkıyor bakamıyorum gidip knorr köfte harcı alıyorum oh mis
![]()
Benim de bazı menülerim köfte ekmek oluyor. Veya hamburger.Köfte patates kızarması salatalık turşusu ve ketcapla lavaş ekmeğe dürüm yapıyorum bayılarak yıyor cocuklar eşimde
Aynen öyle evde yapacaksam mecbur öyle yapıyorum güzel yenilsin diye ama üzerine ekstra baharat atıyorum biraz az geliyor aroması. Bir kasap abi var Ondan kasap köfte alıyoruz bazen temiz fiyat farkı da yok aynı kıyma fiyatınaO harçların aromasını çok beğeniyorum ama sağlıklı degiller kesinlikle almıyoruz
Bende kasaptan almayı düşünüyorum artik köfteyi hazirAynen öyle evde yapacaksam mecbur öyle yapıyorum güzel yenilsin diye ama üzerine ekstra baharat atıyorum biraz az geliyor aroması. Bir kasap abi var Ondan kasap köfte alıyoruz bazen temiz fiyat farkı da yok aynı kıyma fiyatına
Kv ler haftaya filan gelirler onlar gelmeden alıp buzluğa atacağım hazır çıkartırımBende kasaptan almayı düşünüyorum artik köfteyi hazir
kv yapsa güzel yapar yası vardır tecrübelidir ama iş yapmayı sevmiyor anladığım kadarıylaKv ler haftaya filan gelirler onlar gelmeden alıp buzluğa atacağım hazır çıkartırım
Kv köfte yapmayı bilmiyormuşkv yapsa güzel yapar yası vardır tecrübelidir ama iş yapmayı sevmiyor anladığım kadarıyla
Onu yapıyor evet ama köfteyi valla bilmiyor yA
Yaaa canım çok geçmiş olsunnnKizlar benim ikiz kardesim var erkek . 25 yasindayiz. Kalbinde delik varmis bu yasina kadar farkedememisiz ya . Futbol takimina kayit olacakmis onun icin saglik raporu istemisler oyle ortaya cikmis. Yarin ameliyat olacak dogustan varmis delik ama bugune kadar hic bi belirtisi yoktu cok enteresan degil mi![]()