Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Gunaydin

Bugun 5.20 akbil harcamam olacak.
4.50 de simitle cay aldim.

Esim evde bugun. Hic disaei cikasim yok ama aksam cikarsak iyi para harcariz. Yoksa boyle kapanir bugun.

Dun mont aldim kotondan esime odettim. Pembe pelus 180 tl. Etiketiyle kaldircam seneye giymek icin aldim.

Gunaydin

Bugun 5.20 akbil harcamam olacak.
4.50 de simitle cay aldim.

Esim evde bugun. Hic disaei cikasim yok ama aksam cikarsak iyi para harcariz. Yoksa boyle kapanir bugun.

Dun mont aldim kotondan esime odettim. Pembe pelus 180 tl. Etiketiyle kaldircam seneye giymek icin aldim.
Canım bize güzel bir köfte tarifi verir misin dagilmayan

109 liraya bebek bezi siparişi verdim sleepyi tekrar denicez
15 liraya da pisik kremi siparişi verdim

Brüksel lahanası brokoli havuc haslayip kirmizi ve yedil biber dograyip salata yapicam ama ne yemek yapicam karar veremedim hala :bicak:

Oğlum babasını ve ablasını sormaya başladı özledi sıkıldı da markete indirdim 5 tl ıvır zıvır aldı 🤗birazda dolandık geldik çok rüzgar ve kuru soğuk var

Bide doktor sormus kucukken yuruyemedigin bi hastalik gecirdin mi kosarken nefes nefese kaliyomusun diye. Ben kucukken yuruyememistim bi kac ay okula gidememistim simdi aklima takildi ikiziz ya bende olabilirmi acaba diye tesaduf mü sadece
Kardeşine çok geçmiş olsun canm inşallah sorunsuz atlatır 🙏
Sende bir kontrol ol bence ihmal etme kalp bu başka bişey e benzemez en küçük bişey ciddi sonuçlara yol acıyor.

Kardeşine çok geçmiş olsun canm inşallah sorunsuz atlatır 🙏
Sende bir kontrol ol bence ihmal etme kalp bu başka bişey e benzemez en küçük bişey ciddi sonuçlara yol acıyor.
Insallah canım ameliyat günü vermisler . 3500 lira demisler oda olmiycam ameliyat diyo para yok diye aglatti beni 😭 biz destek oluruz dedim bugünlerde destek olmiyacaksak ne zaman olcaz dedim . İs yerinden para alamiyo cocugu var annemin yanina gectiler mecburen öyle iste hayat cok zor

Köfte konuşulmuş benim bir tarifim var denemek isteyn olursa
1 soğan
1 tutam(10 dal kadar) maydanoz
1 bardağa yakın galeta unu veya rondodan çekilmiş bayat ekmek(genelde çekip buzluğa koyuyorum)
3 diş sarımsak
1yumurta
Tuz
Pul biber
Kara biber
Iyice yoğrulacak.
Hiç dağılmıyor ve lezzeti yerinde oluyor.

Insallah canım ameliyat günü vermisler . 3500 lira demisler oda olmiycam ameliyat diyo para yok diye aglatti beni 😭 biz destek oluruz dedim bugünlerde destek olmiyacaksak ne zaman olcaz dedim . İs yerinden para alamiyo cocugu var annemin yanina gectiler mecburen öyle iste hayat cok zor
Offf yaa şu geçim sıkıntısı iyice bunalttı herkesi insanlar para derdine tedavi olamiyorlar😡Allah hepimizin yardımcısı olsun.Gunumuzu bugunde karnımız doydu diye geçirip faturalarımızı odedigimeze şükrediyoruz.
Ama kardeşin ihmal etmesin el birliğiyle aile icinde toparlanır 3500 inşallah 🙏

Offf yaa şu geçim sıkıntısı iyice bunalttı herkesi insanlar para derdine tedavi olamiyorlar😡Allah hepimizin yardımcısı olsun.Gunumuzu bugunde karnımız doydu diye geçirip faturalarımızı odedigimeze şükrediyoruz.
Ama kardeşin ihmal etmesin el birliğiyle aile icinde toparlanır 3500 inşallah 🙏
Toplariz tabi canım ama gurur yapiyo iste.. 950 lira dogal gaz faturasi gelmis ya arkadasa sanki hamam islettiler Allah sonumuzu hayir etsin insallah

Toplariz tabi canım ama gurur yapiyo iste.. 950 lira dogal gaz faturasi gelmis ya arkadasa sanki hamam islettiler Allah sonumuzu hayir etsin insallah
canım üniversite hastanesine gitsin hem güvenli hem ücret ödemez kızıma 1 lira ödemedik biz

Yaa hemen bi arastiralim canim
Tabi ki özel mi 3500 tl istemiş
Özellere hiç güvenmiyorum kızımın üfürümüne masum bir üfürüm 3 ayda bir kontrol ettirin dedi özel içim rahat etmeyip üniversiteye götürdüm orda damarı açık olduğu belli oldu 🙄

Tabi ki özel mi 3500 tl istemiş
Özellere hiç güvenmiyorum kızımın üfürünce masum bir üfürüm 3 ayda bir kontrol ettirin dedi özel içim rahat etmeyip üniversiteye götürdüm orda damarı açık olduğu belli oldu 🙄
Arastirma hastanesine gitmisler canim

An itibariyle doğalgaz faturamız gelmiş😖😖
232 m3 yakmişiz gelen fatura 450 tl😡😡
Isındıysanız normal geliyor artık bu fiyatlar
Arkadaşa gittim geçenler de evi soğuktu 670 tl gelmişti ve burda da aşırı bir soğuk olmadı bu günlerde kuru soğuk rüzgar var

Kaynım geldi yurtdışından
Hediyeler getirmiş iki kızıma oyuncak bebek oğluma 3 tane araba bana 2 alışveriş torbası mendil kadar katlanıyor bana kremler çikolata ve çay oranın çayına alıştık sagolsunlar her gelen getiriyor yıllardır cay almadık alsak ta içemeyiz

Back
X