Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Eşim nöbetçi.
Bugün benim kız da gaz sancısı çekti. Epey rahatlamıştı halbuki. Ama öncekiler gibi yıpratıcı değildi.

Köfteleri şekillendirdim buzluğa attım. Bir kısmını öğle yemegi olarak yaptım güzel oldu.
Akşam da erişte haşladim. Üzerine sarimsakli yoğurt ve tereyağlı sos yaptım yedik.
Oğlanı uyuttum. Baba olmayınca yoruluyorum erkenden uyusun. Kendi de yoruldu hemen uyudu. Kız da uyudu.
Bende rezene cayimi yapıyorum şimdi☕

Canım en az 600 diyorlar ama 800den az olmasın.
23 aralık Pazartesi doğum yaptım 3300 gramdı 27 Aralık cuma tartıldı 3100 gram kalmıştı . Bu cumartesi tartıldı 4000 olmuştu perşembe 1 aylık oluyor aşı var yine tartılır bakalım ne oldu 🤔 sadece bir kere mama aldı 15 ml oda

Komşuya tabak indirdim bebek nasıl geleceğiz dedi bende ne zaman isterseniz dedim 40 ını bekliyoruz dedi 😂 allahım herkes 40 ı bekliyor misafirli günler yakın 😂🤣 . Eşimin telefonunu ödedim 53 TL nasıl az gelmiş şoktayım🤪 kızları çağırdım az insan yüzü göreyim diye kek yaptım koş koş 🤩 ütü yaptım koş koş yemek yaptım koş koş makyaj yaptım iyi oldu böyle abi bebek kucakta takılıyor . Bebe emzirirken ruj filan sürüyorum

Bugün baskülün üzerine yatırdım😀 4100 dü ama dengeli olmadı kesin yanlış 🤪 iyi gidiyoruz inşallah
önce kendin tartıl tuce sonra bebeği kucagına al tartıl ben öyle yapıyorum
Benim oğlum ilk ay 2.5 kg 2. Ay 2 kg almıştı
Miniğim sadece ilk ay 1 kg aldı sonra gr gr gitti 16 aylık 9 kg olduk bebekler kiloyu ilk altı ay iyi alıyorlar

Sadece doymadigi için yapmaz huysuzlugu.
Gazi olabilir
Üşüyor olabilir
Dış dünyaya alışmış değildir.
Kilosundan anlarsınız soyup doymadigininl kontrolde
Onceleri emdikten sonra aranmazdi. Simdi baya araniyor parmaklarini emmeye calisiyor. Birde emzirme esnasinda agzinin etrafi hep sut olurde simdi oyle hic oyle olmuyor. Yinede saglik ocagindakilere danisacagim tabiki bakalim ne diyecekler.

Benim oğlan da 5yas 3aylik 18.5 kg.
İri doğup ilk aylar çok kilo alıp sonradan zayif kalanlardan.
Ama kilo iyi değil. Atlaeti olsunlar uzun olsunlar sağlıklı olsunlar yeter.
Kızımı ekmeğe alistirmicam inslahh.belli bir yaştan sonra. Kız çocuk kilolu olması çok sıkıntı

Offf çok fazla gelmiş🙄Benim merkezi sistem 4ay 250tl 8ay 150tl.Hangi şehirdesiniz?
😳metreküp fiyatı kaç TL
çok çok fazla evin konumu nasıl
Erzurumda falan mı yasıyorsunuz 🙄
Aynen çok fazla.
Ev katc oda yalıtım var mı kaç petek yaniyor
Kızlae hatay da yaşıyorum metreküp fiyatı 2.2.Aşırı ısınmadık yani kalın polarlarla gezdik tüm ay.Allahtan karı koca çalışıyoruz yoksa hayatta geçinemezdik

önce kendin tartıl tuce sonra bebeği kucagına al tartıl ben öyle yapıyorum
Benim oğlum ilk ay 2.5 kg 2. Ay 2 kg almıştı
Miniğim sadece ilk ay 1 kg aldı sonra gr gr gitti 16 aylık 9 kg olduk bebekler kiloyu ilk altı ay iyi alıyorlar
Oğluna maşallah yaaa çok güzel kg almış 😍

Back
X