- 11 Mart 2013
- 33.642
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.008
- 798
- 32
- Konu Sahibi pure hazel
- #51.861
Hahaha vallaAma kızlar abi bebeğin resmini gördüm gerçektende büyümüşte küçülmüş bir tipi var saçlar falan yıkılıyor maşallah![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahaha vallaAma kızlar abi bebeğin resmini gördüm gerçektende büyümüşte küçülmüş bir tipi var saçlar falan yıkılıyor maşallah![]()
benim büyük kızımda keldi şimdi çok gür dolgun sacları var kestirmeye kıyamıyorum ve çok çirkin bir bebekti şimdi bebek gibi herkes çok beğeniyorBenim kız keltoş .kaşı bile az![]()
Lakapoğluma koyduğum lakap
[/QUOTE
Yazdiklarinizi okuyodum dikkatimi cektiAllah bagislasin abi bebegi hayirli omurler versin
Anladim Okurken ilgimi cektiCanım tucenin bebeği doğmadan abi olmuşaçıkla tucecim abi bebeğin annesi olarak
![]()
aminnn sizde sağlıkla alın kucağınıza bebeginiziAnladim Okurken ilgimi cektiAllah guzel omurler versin bebeklerimize
![]()
Maşallah yA darısı bizeBenim oğlan 2 ay sonra 5 yasına girecek 16.5 kgBoyu 115 cm
Bebeğin kaç aylık canimOnceleri emdikten sonra aranmazdi. Simdi baya araniyor parmaklarini emmeye calisiyor. Birde emzirme esnasinda agzinin etrafi hep sut olurde simdi oyle hic oyle olmuyor. Yinede saglik ocagindakilere danisacagim tabiki bakalim ne diyecekler.
28 günlükBebeğin kaç aylık canim
Istahsiz mi oglus canimBenim oğlan 2 ay sonra 5 yasına girecek 16.5 kgBoyu 115 cm
Bi arkadaşın oğlu 1 yaşında 11 kg dı günde 2 lt süt içiyor çok fena yürüyemiyor resmenBenim oglum 3 bucuk yasinda da fazla galiba kilosu ama hic gostermiyo kilosunu önemli olan o degil mi boyu uzun cünkü 110 cm ayaklari da 28 bucuk![]()
Ha yok canim fotosunu gonderirim ozelden hic oyle fazlasi yok 20 kiloyu azcik geciyo ama boyu varBi arkadaşın oğlu 1 yaşında 11 kg dı günde 2 lt süt içiyor çok fena yürüyemiyor resmen
Benim oglum 1 yas asisinda 12 kiloyduBi arkadaşın oğlu 1 yaşında 11 kg dı günde 2 lt süt içiyor çok fena yürüyemiyor resmen
Boydan o işte yaaa şanslıHa yok canim fotosunu gonderirim ozelden hic oyle fazlasi yok 20 kiloyu azcik geciyo ama boyu var![]()