- 11 Mart 2013
- 33.642
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.008
- 798
- 32
- Konu Sahibi pure hazel
- #51.881
17 günde 245 TL lik doğalgaz harcanmış
ev 22 derece hep en Fazla

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bize güzel bir köfte tarifi verir misin dagilmayan
Persembe gunu bir ayini dolduracakBebeğin kaç aylık canim
Ben daha büyük dersin diye beklemiştim ben milk tea kullanmıştım baya işe yaradı bide galacticodiye bir damla var oda baya iyi bir dene istersen canım benim sütüm baya iyiydi elhamdülillah ama yoğun bakım zamanlarında baya stres ve üzüntüden azalmıştı baya baya çoğalttı sütümü bunlar birde kuru dut hoşafı çok işe yariyorPersembe gunu bir ayini dolduracak
Ulkece damatlar kiymetlidir pek sevilir pureYa doğumdan sonra gitmiştik yanlarinna.
Bı miras meseleleri vardı.
Tavırları sözleri hiç hoşuma gitmedi.
Ayrıca biz burada uzağız herşeyden.
Bizim hakkimiz olan bazı şeyler de kendi aralarında paylaşılıyor.
Eşimden bekarken epey bir USD alınmış ve inkara yakın bir dille konuşuldu.esim de şok oldu. Güvenim kalmadı onlara.
Evlat ayrımı yapılıyor ,kardeş ayrımı yapılıyor gibi hissettim.
Kas goz Gerisi soz demisler amaBenim kız keltoş .kaşı bile az![]()
Benimde çakılın üsten toplama bir sacı varmış ya o kadarmış annem traslatalım falan demiş keltoşum çünkü iyikide yapmamış inanılmaz gür saclarım ilk 1 yıl takılmışım erkek gibiBenim kız keltoş .kaşı bile az![]()
Bak 1 yasında kucaktaki bebiş benim saçlanmaya başlamışım tombişliğim ilk okulda geçti aglıyomuşum tvda yemek görünce buraya koy diye anneme diyomuşumBenim oğlan da 5yas 3aylik 18.5 kg.
İri doğup ilk aylar çok kilo alıp sonradan zayif kalanlardan.
Ama kilo iyi değil. Atlaeti olsunlar uzun olsunlar sağlıklı olsunlar yeter.
Kızımı ekmeğe alistirmicam inslahh.belli bir yaştan sonra. Kız çocuk kilolu olması çok sıkıntı
Belli bir yaştan sonra dedim .gelişim çağında değil yani.Bak 1 yasında kucaktaki bebiş benim saçlanmaya başlamışım tombişliğim ilk okulda geçti aglıyomuşum tvda yemek görünce buraya koy diye anneme diyomuşum
Ya tamamen vücutla alakalı sanırım kilo kız kardesim benim gibi yemiyor balıketi inş saglıklı boylu poslu olur dikkat edince gidiyor bir türlüBelli bir yaştan sonra dedim .gelişim çağında değil yani.
Sağlıksız beslenmeyle alakalı bazı durumlar.Ya tamamen vücutla alakalı sanırım kilo kız kardesim benim gibi yemiyor balıketi inş saglıklı boylu poslu olur dikkat edince gidiyor bir türlü