Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Persembe gunu bir ayini dolduracak
Ben daha büyük dersin diye beklemiştim ben milk tea kullanmıştım baya işe yaradı bide galacticodiye bir damla var oda baya iyi bir dene istersen canım benim sütüm baya iyiydi elhamdülillah ama yoğun bakım zamanlarında baya stres ve üzüntüden azalmıştı baya baya çoğalttı sütümü bunlar birde kuru dut hoşafı çok işe yariyor

Sıfır harcama ile günü kapadım mutluyum:)

oğlan uyudu çay içiyorum.

Benim oğlan da tam 2 yaşında 16.5 kilo. Boyu uzun o yüzden kilolu görünmüyor

sağlıklı beslenmesine çok dikkat ediyorum paketli gıda neredeyse hiç yemiyor bikaç ayda bir süt burger tarzı şeylerden yiyor o kadar. Güzel beslendiği için kilosunu dert etmiyorum zayıflasa da dert etmem sağlıklı beslendiği sürece

Ya doğumdan sonra gitmiştik yanlarinna.
Bı miras meseleleri vardı.
Tavırları sözleri hiç hoşuma gitmedi.
Ayrıca biz burada uzağız herşeyden.
Bizim hakkimiz olan bazı şeyler de kendi aralarında paylaşılıyor.
Eşimden bekarken epey bir USD alınmış ve inkara yakın bir dille konuşuldu.esim de şok oldu. Güvenim kalmadı onlara.
Evlat ayrımı yapılıyor ,kardeş ayrımı yapılıyor gibi hissettim.
Ulkece damatlar kiymetlidir pek sevilir pure 😆 AMA esinin De verdigini inkar etmeleri sasirtici.
Benim kız keltoş .kaşı bile az😁😁
Kas goz Gerisi soz demisler ama
Simdi az kasin da caresi var😁

Bugün 0 harcama olacaktı ama bikaçtane kutu oyunu aldık oğlumun artık yaşı geldi evde güzel zaman geçirelim 140tl tuttu 20tl eşim markete gitti çocuklara ıvır zıvır aldı bide 10tl ye finish aldi

İyi geceler kızlar
okyonus okyonus cnm ben bugün karıştırmışım yanlış etiket yapmışım kusura bakma🙏
bugünün harcaması 20 tl eşim saçlarını kestirmiş

Scss94 Scss94 maşallah oğluna cnm
Benim kızda 3.5 yaşında 14 kilo
Ama 2 kilo dogdu o yüzden geriden geldik hep saglıklı çok şükür bende takılmıyorum kiloya

Benim oğlan da 5yas 3aylik 18.5 kg.
İri doğup ilk aylar çok kilo alıp sonradan zayif kalanlardan.
Ama kilo iyi değil. Atlaeti olsunlar uzun olsunlar sağlıklı olsunlar yeter.
Kızımı ekmeğe alistirmicam inslahh.belli bir yaştan sonra. Kız çocuk kilolu olması çok sıkıntı
Bak 1 yasında kucaktaki bebiş benim saçlanmaya başlamışım tombişliğim ilk okulda geçti aglıyomuşum tvda yemek görünce buraya koy diye anneme diyomuşum

Eklentiler

• Screenshot_20200121-235653_Instagram.webp
    Screenshot_20200121-235653_Instagram.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 92
Ayy uyumuşum süte kalktım🥰
Ya tamamen vücutla alakalı sanırım kilo kız kardesim benim gibi yemiyor balıketi inş saglıklı boylu poslu olur dikkat edince gidiyor bir türlü
Sağlıksız beslenmeyle alakalı bazı durumlar.
Bı arkadaşım var 3kardesler.
Sınıf arkadasiydik ilkokulda.
Kız sürekli simit yerdi .her teneffüs de elinde birşeyler. Evde de aynı şekilde.
İkikardesi oldukça zayifti.
Ve kız şimdi obez😱
Kardeşleri yine fit

Alya86 Alya86 ayyy çok tatlıymışsınız ya tontik tontik 😍
Bazılarının bünyesel bence
Bir kaç arkadaşım var ne kadar yeselerde kilo almıyolar 5 büyük lahmacun birden yiyor 50 kilo

Back
X